Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Astra gratulacje!!!
miałaś jakieś objawy wcześniej czy planowane cc, bo ja już mam mętlik która co ma na forum
Ja jutro ostatnia wizyta u gin i mam nadzieję, że jakiś postęp będzie bo w pon lekarka skwitowała moje wnętrze tylko słowami "bida z nędzą"17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Astra serdecznie gratuluję
Szybkiego powrotu do pełni sił, cieszcie się swoim długo wyczekiwanym, największym na świecie szczęściem
Najwazniejsze, że dzidziuś zdrowy, opłacało się tyle czekac i walczyć... Gratulacje raz jeszcze!
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Astra gratulacje
coraz więcej mamusiek mamy
Biedroneczko podobno to mega blogi stan jak wcześniej skurcze mialabys bolesne . Odplywasz wtedy i czujesz się zajebiscie. No ale gorzej jak schodzi a ktoś miał cc bo może przy naturalnym jest inaczejKubuś
-
Dziewczyny leki po cc podawane są na zakładkę, tak aby zapewnić max ulgę
Zanim zejdzie znieczulenie juz w waszych żyłach płynie kolejna dawka znieczulacza☺
W pierwszej dobie jest tego ogrom.
Gratulacje dziewczyny☺
Cudownie jest czytać wasze pełne miłości do dziecka posty.
Ja tez jest zakochana, po uszy.☺
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
odkryłam dziś ku mojemu wielkie zdziwieniu ze nie tylko nogi zmniejszyly swój rozmiar ale i moja kuciapa
juz nie wygląda jakby ją rój os potraktował swoimi żądłami ☺
Dziś miałam zdejmowane szwy a Klara kontrolę u neonatologa .
Niestety nie przybiera na wadze ale najważniejsze że nie traci,
Waga juz zamowiona i pełna kantrola☺
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,roznica miedzy znieczuleniem przy sn a cc jest glownie taka,ze co cc robi sie podpajeczynowkowe a nie zewnatrzoponowe chociaz jego wykonanie wydaje sie takie samo. Poczytajcie o roznicach. Np przy zzo mozna chodzic a tym drugim nie- szybkosc dzialania tez jest inna-zzo znuevzula wolniej a podpajeczynowkow szybko bo najczesciej chodzi o to zrby szybko znieczulic jak jest zagrozenie..no i przy tym sa te bole glowy jak sie trzepi łbem jaj ja przy zzo rzadziej..
-
A hh za nami pierwsza kąpiel. Nie było tak źle. Nie mamy już pepuszka drogie ciocie.
A co do tego ktg to polizna mi dziś mówiła że nie zawsze obraz jest wiarygodny. Ja na porodowce miałam chyba z 1,5 godz podłączony i Polozna przyszła zobaczyła i tyle zostawiła mnie dając czas i czekając na rozwój sytuacji. kazała iść pod prysznic gdzie już miałam parte bóle. A dziś się okazało że skurcze mogą występować na takiej wysokości że omijają zapis ktg i ich nie widać. Tak jak było że mna. Bo jedno kładzie się u dna macicy a dugie wysoko.
Gratuluję mamuśka. Evans najważniejsze że dojechaliscie i nigdzie nie utknelas.
Napatrzec się nie mogę na tego maluszka a jak się uśmiecha. Słodziak kochany z niego.