Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri u mnie to pierwsze dzieciątko wiec raczej ciężko mi uwierzyć w to że urodzę przed terminem... z reguły te pierwsze ciąże są przenoszone. ale powiem szczerze że już serio robi mi się ociężale.
Teraz 2 dni spędziłam poza domem, inne otoczenie, temperatura. A nogi tak popuchły ze masakra. w zasadzie same stopy. Ale już piszę ze swojego stoiska komputerowego i liczę że moja temperatura domowa (21 stopni) jakoś wpłynie pozytywnie na zejście choć troszkę tej opuchlizny -
Kri jak narazie na ktg nic ciekawego nie wychodzi moze z rana ze dwa skurcze i to wszystko... na usg wszystko dobrze przeplywy prawidlowe.. i tak wiec weekend spedze pewnie w szpitalu a jutro ukochanego urodziny w niedziele walentynki, nie takie mialam plany
-
Gratuluje świeżo upieczonym mamom
U nas dzis słoneczko, wiec odpalamy furę i idziemy na pierwszy spacerekszara myszka, Moniaa, Kri, vayn, marissith, Biedroneczka29, L, d84, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Asienko trzymamy kciuki!!!!
Noooo weeekend moze byc obfity w dzidziusie
u mnie ucichlo, choc czuje go dosc nisko, strasznie harcuje, ale to typowe bo wlasnie pije kawke i zawsze wtedy mi towarzyszy
ale tak to nic sie nie dzieje, ja jakos i tak nie dowierzam ze moglabym na dniach urodzic, ale jak tylko cos tam czuje to juz jest cien ekscytacji ze moze to juz sie zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 12:26
-
mari mari czy jestes tutaj gdzies??
bede robic dzis ten jagielnik refaello - powiedz mi bo go jadlas czy posypanie starta czekolada mleczna od gory jest dobrym pomyslem czy bedzie za mdłe? zastanawiam sie czy wtedy by w smaku przypomnialo bounty bardziej niz refaellomarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszara myszka wrote:mari mari czy jestes tutaj gdzies??
bede robic dzis ten jagielnik refaello - powiedz mi bo go jadlas czy posypanie starta czekolada mleczna od gory jest dobrym pomyslem czy bedzie za mdłe? zastanawiam sie czy wtedy by w smaku przypomnialo bounty bardziej niz refaello
to podrzucę Ci kolejny fajny przepis bezglutenowy na szarlotkę
http://aktywnezywienie.blogspot.com/2016/02/mala-szarlotka-jaglana.htmlszara myszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa współczuję że musisz leżeć i wiem co odczuwasz. Urodzony zawsze możecie się odbić w inny dzień tak jak i Walentynki. To że sa w kalendarzu nie oznacza że w inny dzień nie możecie sobie spędzić miło wieczoru
A ja dzisiaj zostałam przeniesiona na porodowke tzn leżę na przedporodowej. W nocy nic mnie nie bolało. Dzisiaj sprawdzili rozwarcie i dalej 2 cm także nie ruszyłozałożyli mi balonik . Zalamalam się trochę na początku bo jak to tak funkcjonować z tym, bałam się siadać, kucac, kłaść się i korzystać z toalety. Teraz w sumie już jest lepiej
pigodzilam się z tym.
A teraz pytanie jeśli mam ten balonik to ja majtki mogę normalnie założyć czy może już lepiej bez majtek. Miała ktoras z was albo wie coś na ten temat. Nie chcę się położnych pytać bo mi głupio i tak się zblaznilam bo jak się pytali o wykształcenie to nagle pusta w głowiepomyśleli ze jakąś jebnieta jestem. Ogólnie mam skurcze cudowne krzyżowe i troszkę jak na miesiaczke ale bardziej brzuch spinajacy czuje i właśnie krzyż.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Hej Cioteczki
Od wczoraj jesteśmy w domkuUczymy się jeść i podawać jedzonko, bo mamy mały problem, ale już dziś jest lepiej. Ah te cycki... to nie taka łatwa sprawa
Odespałam już troche szpital, więc czuje się znacznie lepiej. Zaczynam dostrzegać jak dużo w ciągu 2-óch wolnych godz. (kiedy synek śpi) jestem wstanie zrobić
Gratuluje kolejnym mamuśkom
Pozdrawiamy i bedziemy się odzywać i podczytywać
A niedługo wszystkie Lutóweczki się rozpakują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:40
d84, Moniaa, L, vayn, marissith, Biedroneczka29, szara myszka, Lexi150, Tusiaa, Kri, mallinka, dana222, As ieńka, niecierpliwa_92, Mila920, agulineczka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki oby w koncu sie ruszyło na dobre.
L u mnie gorączka sobie poszła bol gardła tez np ale byłoby za pięknie i powrócił znowu ten paskudny kaszeldzis jak narazie mniej kaszle ale sie nie podniecam bo sie moge rozczarować.Sil mam troszeczkę więcej ale nadal jestem osłabiona.Mam nadzieje ze do pon bedzie znaczna poprawa.
Mila śliczny synuśMila920 lubi tę wiadomość