Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia domyślam się tylko jak Ci ciężko ale nie jesteś dziwna! Tylko Twój Synuś już od początku jest cycusiem mamusi i nie chce się z nią rozstawać
Już tylko chwile Was dzielą od spotkania. Dasz radę!
-
Tusia, wiem doskonale co czujesz. To samo przechodziłam 1,5 roku temu i myślę że byłam w gorszej kondycji psychicznej. Pisałaś o cc, w moim szpitalu takiej opcji nie było i nie ma, póki z dzieckiem i matka jest ok. Mąż to nawet był.na rozmowie u ordynatora. Jednak rodzilam 16 dni po terminie. Teraz jestem 7 dni po terminie i wiem ze urodze. Bardzo bym chciała aby się samo zaczęło, wczoraj i dzisiaj wyleciał czop, myślę że większość, w nocy miałam dość silne bóle krzyzowe. Myślę że coś się zaczyna dziać. Obym urodziła sama a jak nie to 22 szpital. Teraz mam zbicie bo moja córeczka wysoko goraczkuje więc wolałabym jej nie zostawiać i nie jechać rodzic ale kto wie, rano jadę na ktg.
Gratuluję nowym mamusiom! -
mam dziś termin wg gina i zaczęły mnie skurcze męczyć najpierw co 20, 8 i teraz kilka co 5min i pojawiła się kropla krwi, zobaczymy czy się coś rozwinie.
L gratulacjelula.91, Biedroneczka29, Tusiaa, gezanew, vayn, szara myszka, Kri, Doti87, Moniaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyWczoraj o 22.30 przyszła na świat Kluska
52 cm i 3160g
Poród bardzo szybki i bez znieczulenia
Tusiaa, vayn, monjovika, domiii, d84, gezanew, Bruśka, szara myszka, Kri, mallinka, Doti87, Lexi150, Moniaa, Astra, tysiaa93, Mila920, Biedroneczka29, Ashley, tulipanna, Zosia_wop, niecierpliwa_92, lula.91, L lubią tę wiadomość
-
Mari gratki
Ja na sali przedporodowej najprawdopodobniej z falstartem. Po calej nocy regularnych skurczy rozwarcie takie samo jak bylo. Ciutenke sie tylko szyjka skrocila i plamienia mam. Pewnie mnie na patologie przeniosa. Ktg ok skurcze wstyd mowic 40 a bolesne. Ostatnio mialam 30 i nic nie czulam
marissith lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I