X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Kri Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari gratulujemy! Prześlij nam fluidy takiego porodu! :-)
    Kluseczka 3200 prawie to normalna, standardowa :-)

D84 dobrze będzie, a podawali ci juz oksytocyne?

marissith lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Karola:) Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na ktg i kompletnie nic się nie dzieje oprócz tego że wszystko mnie boli! Marzy mi się taki szybki poród. Chociaż z doświadczenia wiem że poród to nic w porównaniu do tego co jest później.

l22n8u69ve8jfk3u.png
    f2w3sek2le1zbsij.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh przeniesli mnie na patologie i tyle pewno sobie poleze. Po obchodzie sie tylko dowiedzialam ze szyjka ma 0,5 cm a na ip miala 1cm ale skurcze sie wyciszaja teraz mam 3 na godz. Mysle ze dzus juz nici z tego pewno beda.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84 ale może na noc się znowu rozchulaja skurcze? A nie będą pomagać żeby jakoś poszło tym bardziej że już po terminie jesteś... Trzymam kciuki żeby szybko poszło!!!!!

Mari gratuluję kochana:-) :-) A jakie imię dostała kluska?

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari jakie wiadomości! Gratulacje! I ominął Cię dłuższy pobyt w szpitalu! :D

No a moje dziecko dalej zostaje :P

D84 trzymam kciuki żeby coś ruszyło!

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, L, Namida gratulacje <3

Kkkaaarrr Kochana gratulacje, trzymam mocno kciuki :)

Mari jest tak jak chcieliście - macie walentynkową Kluskę :*

Tusia jak sytuacja u Ciebie? Podjęli jakąś sensowną decyzję na obchodzie?

kkkaaarrr, marissith lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith ale z zaskoczenia! Gratulacje :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn wow, twoja Pola ma już miesiąc :o :)

vayn lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith swietna wiaadomosc! :) Gratulacje. Fajnie sie czyta takie informacje, bo porod Namidy mnie zestresowal... Dzisiaj sie dowiedzialam, ze nie odwolaja zakazu porodow rodzinnych w moim miescie poki co, wiec podjelam decyzje, ze jedziemy zobaczyc dalszy szpital, bo juz sie nastawilam na porod z mezem i razem chcemy zobaczyc synka na swiecie. Nie wyobrazam sobie rodzic bez niego.

szara myszka, Biedroneczka29, marissith lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla wszystkich nowych mamusi! Poprosimy o opisy i zdjęcia jak juz znajdziecie chwilkę : )

U mnie aktywny weekend z mezem wiec sie nie odzywałam, w nocy mam mocne twardnienia ale nieregularne no i kluje w okolicach szyjki. Dzis wizyta, ciekawe co mi powie gin, czy się powiekszylo rozwarcie czy stoi w miejscu : )

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa biedaczku. Wspolczuje Ci, ze nadal nic. Ja tez sie stresuje, jestem po terminie, objawow zbliżającego sie porodu brak i jeszcze zmiana szpitala na ostatnia chwile :/

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Marissith swietna wiaadomosc! :) Gratulacje. Fajnie sie czyta takie informacje, bo porod Namidy mnie zestresowal... Dzisiaj sie dowiedzialam, ze nie odwolaja zakazu porodow rodzinnych w moim miescie poki co, wiec podjelam decyzje, ze jedziemy zobaczyc dalszy szpital, bo juz sie nastawilam na porod z mezem i razem chcemy zobaczyc synka na swiecie. Nie wyobrazam sobie rodzic bez niego.

agulineczko tez bym tak zrobiła!

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, bardzo dobra decyzja Agulineczka.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mamuśki! Dzielne jestescie :-)

Mati wlasnie jak nazywa się Kluska? I kto wybierał imię, parzyste to chyba mąż jak dobrze pamiętam? :-D

Kkkaaarrr z calego serca życzę Ci najnudniejszej ciazy bez stresów i zmartwień ;* szczęście do Ciebie wróciło :-)

A my od wczoraj w domku, jest cuuuudnie :-) Luby wlasnie odsypia, bo cała moc wziął na siebie (ja tylko wyciagalam cyca i dalej spac) a ze mój ksieciunio nie lubi spac w nocy to noce sa jak narazie dość ciężkie. Mamuska wyspana - mamuska szczesliwa :-D. Luby bardzo mi pomaga - wczoraj płakałam kilka razy ze wzruszenia, tak mnie rozczula widok moich dwoch mezczyzm :-) naprawdę świetnie sobie radzi z Tymusiem :-). Wczoraj zaliczylismy pierwsza kompiel - nie taki diabeł straszny :-). Jestem zakochana i przeszczesliwa :-)

kkkaaarrr, tysiaa93, Biedroneczka29, vayn, Lexi150, szara myszka, marissith, Moniaa, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Vayn wow, twoja Pola ma już miesiąc :o :)

No dokładnie, nie wiem kiedy to minęło. Jutro kończymy miesiąc i mamy ponad 3.5kg już :)

tysiaa93, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maris gratuluje :)

Mila ale super,ze juz w domku jestescie ja sie juz nie moge doczekać tej chwili,ale najpierw misze urodzić haha :) a wzruszać i płakać to ja bede zapewne co chwile :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)
    Niestety musiałam rodzić sama bo w szpitalu jest kwarantanna. W piątek po porodzie zmarła dziewczyna chora na grypę, druga leży na oiomie :(
    Mąż wybiera imię tylko córki jeszcze nie widział na żywo :/ oby szybko wypisali nas do domu!

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ponoc wlasnie ta kwarantanna to nie takie rzadkie teraz ;/

wiem ze u mnie byl zakaz odwiedzin, ale o porodzie mi nic nie wiadomo ;/ ja chce z mezem! <beczy>

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    b6a9n6.jpg

Mari jak zmusilas Kluske?? Życzymy Wam wszystkiego dobrego. Szkoda tylko że sama tam musisz być.
    Pozdrawiamy resztę Ciotek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:00

vayn, szara myszka, marissith, monjovika, Moniaa, tulipanna, Lexi150, Kri, tysiaa93, Doti87, Mila920, Biedroneczka29, Zosia_wop, Ashley, niecierpliwa_92, lula.91, Tusiaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusiu ale slodki uśmiech : )

Ja czekam właśnie w kolejce do gina, ale jeszcze go nie ma : / nie nastawiam sie ze powie cos odkrywczego ale jestem ciekawa czy ddalej jest 1,5cm czy cos poszlo do przodu, bolalo mnie tam w okolicach szyjki to może cos tam drgnelo.

Ale tu dzis cichutko, może któraś rodzi : )

Bruśka lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1484 1485 1486 1487 1488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ