Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
D84 ale może na noc się znowu rozchulaja skurcze? A nie będą pomagać żeby jakoś poszło tym bardziej że już po terminie jesteś... Trzymam kciuki żeby szybko poszło!!!!!
Mari gratuluję kochana:-)A jakie imię dostała kluska?
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMari, L, Namida gratulacje
Kkkaaarrr Kochana gratulacje, trzymam mocno kciuki
Mari jest tak jak chcieliście - macie walentynkową Kluskę :*
Tusia jak sytuacja u Ciebie? Podjęli jakąś sensowną decyzję na obchodzie?kkkaaarrr, marissith lubią tę wiadomość
-
Marissith swietna wiaadomosc!
Gratulacje. Fajnie sie czyta takie informacje, bo porod Namidy mnie zestresowal... Dzisiaj sie dowiedzialam, ze nie odwolaja zakazu porodow rodzinnych w moim miescie poki co, wiec podjelam decyzje, ze jedziemy zobaczyc dalszy szpital, bo juz sie nastawilam na porod z mezem i razem chcemy zobaczyc synka na swiecie. Nie wyobrazam sobie rodzic bez niego.
szara myszka, Biedroneczka29, marissith lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Gratulacje dla wszystkich nowych mamusi! Poprosimy o opisy i zdjęcia jak juz znajdziecie chwilkę : )
U mnie aktywny weekend z mezem wiec sie nie odzywałam, w nocy mam mocne twardnienia ale nieregularne no i kluje w okolicach szyjki. Dzis wizyta, ciekawe co mi powie gin, czy się powiekszylo rozwarcie czy stoi w miejscu : )marissith lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Marissith swietna wiaadomosc!
Gratulacje. Fajnie sie czyta takie informacje, bo porod Namidy mnie zestresowal... Dzisiaj sie dowiedzialam, ze nie odwolaja zakazu porodow rodzinnych w moim miescie poki co, wiec podjelam decyzje, ze jedziemy zobaczyc dalszy szpital, bo juz sie nastawilam na porod z mezem i razem chcemy zobaczyc synka na swiecie. Nie wyobrazam sobie rodzic bez niego.
agulineczko tez bym tak zrobiła! -
Gratulacje mamuśki! Dzielne jestescie
Mati wlasnie jak nazywa się Kluska? I kto wybierał imię, parzyste to chyba mąż jak dobrze pamiętam?
Kkkaaarrr z calego serca życzę Ci najnudniejszej ciazy bez stresów i zmartwień ;* szczęście do Ciebie wróciło
A my od wczoraj w domku, jest cuuuudnieLuby wlasnie odsypia, bo cała moc wziął na siebie (ja tylko wyciagalam cyca i dalej spac) a ze mój ksieciunio nie lubi spac w nocy to noce sa jak narazie dość ciężkie. Mamuska wyspana - mamuska szczesliwa
. Luby bardzo mi pomaga - wczoraj płakałam kilka razy ze wzruszenia, tak mnie rozczula widok moich dwoch mezczyzm
naprawdę świetnie sobie radzi z Tymusiem
. Wczoraj zaliczylismy pierwsza kompiel - nie taki diabeł straszny
. Jestem zakochana i przeszczesliwa
kkkaaarrr, tysiaa93, Biedroneczka29, vayn, Lexi150, szara myszka, marissith, Moniaa, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Niestety musiałam rodzić sama bo w szpitalu jest kwarantanna. W piątek po porodzie zmarła dziewczyna chora na grypę, druga leży na oiomie
Mąż wybiera imię tylko córki jeszcze nie widział na żywooby szybko wypisali nas do domu!
-
Mari jak zmusilas Kluske?? Życzymy Wam wszystkiego dobrego. Szkoda tylko że sama tam musisz być.
Pozdrawiamy resztę Ciotek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:00
vayn, szara myszka, marissith, monjovika, Moniaa, tulipanna, Lexi150, Kri, tysiaa93, Doti87, Mila920, Biedroneczka29, Zosia_wop, Ashley, niecierpliwa_92, lula.91, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Brusiu ale slodki uśmiech : )
Ja czekam właśnie w kolejce do gina, ale jeszcze go nie ma : / nie nastawiam sie ze powie cos odkrywczego ale jestem ciekawa czy ddalej jest 1,5cm czy cos poszlo do przodu, bolalo mnie tam w okolicach szyjki to może cos tam drgnelo.
Ale tu dzis cichutko, może któraś rodzi : )Bruśka lubi tę wiadomość