Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka_ka wrote:Skierka wizytę mam za tydzień - akurat będzie 8tc. Ale w czwartek mam wizytę w klinice płodności i mam nadzieję, że zrobią mi usg...
Na pewno zrobią i to już przez brzuch. Zobaczysz ślicznego okruszka Będę trzymać mocno kciuki!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
kmb wrote:Bardzo kochany już śpi koło łóżka i właśnie śni mu się coś bo bardzo biega przez sen.
Haha....miałam kiedyś psinkę 14 lat. Też miała takie akcje przez sen....potrafiła szczekać przez senNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Dzięki dziewczynki za pamięć!
Dziś byłam tylko na becie, gin kazał powtórkę zrobić za 3 dni... ale jak pech to pech! Nie dość, że biorę ten jeb*** antybiotyk to jeszcze dzwonię do laboratorium, a Pani do mnie, że niestety krew z moją probówką się potłukła w wirówce i niestety nie zrobili mi badania
krew mnie zalała... -
Skierka wrote:Haha....miałam kiedyś psinkę 14 lat. Też miała takie akcje przez sen....potrafiła szczekać przez sen
Chyba tylko przez sen mój jeszcze szczeka jak się przestraszy i na jednego sąsiada bo go nie lubiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 22:30
Skierka lubi tę wiadomość
-
Deliliah wrote:Dzięki dziewczynki za pamięć!
Dziś byłam tylko na becie, gin kazał powtórkę zrobić za 3 dni... ale jak pech to pech! Nie dość, że biorę ten jeb*** antybiotyk to jeszcze dzwonię do laboratorium, a Pani do mnie, że niestety krew z moją probówką się potłukła w wirówce i niestety nie zrobili mi badania
krew mnie zalała...
Mówię Ci,że to dobry znak Kciukaski za betę!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny;) wczoraj o 21 już spałam. Na 9 idę na szkolenie a później lekarz na 16:30 trzymajcie kciuki!
Obawiam się rozmowy z kierowniczka jak dostanę zwolnienie, miałam jej wczoraj powiedzieć ale była bez humoru więc wolałam nie ryzykować szczególnie że była posadzone o mobbing. Pojadę dziś do niej z moim A. Będę bezpieczniej się czuła że nie bedzię krzyczała (a potrafi)
Mój pies też się przytula do mnie w inny sposób niż zwykle;)MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Deliliah wrote:Dzięki dziewczynki za pamięć!
krew mnie zalała...
Szkło się tłucze na szczęście Będzie dobrze!Doti87 lubi tę wiadomość