Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
natalica06 wrote:Gratuluję wszystkim, które mają za sobą spotkanie z dzieciątkiem. Nasza Blaneczka urodziła się 11.02 o 22.40. Co prawda akcja szybko szła do przodu, ale niestety skończyło się CC. Co i jak opowiem jak się wszystkie posypią żeby nikogo nie straszyć
macie jakieś sprawdzone sposoby na "podkręcenie" laktacji?
Jeśli chodzi o laktacje to pij dużo wody, powinno się pić 3litry dziennie ale to jednak mało realne... I często przystawiaj do cyca
-
Szara Myszko jeszcze z jakies 2-3 tyg temu myslalam, ze urodze przed terminem, mialam w nocy bolesne,ale nieregularne skurcze, dzidzius ponoc bardzo nisko, brzuch twardniejacy, zwlaszcza wieczorami. Niestety nic z tego... Teraz poki co brzuch mi sie stawia jak sie przejde kawalek, cholernie boli mnie spojenie, mam ze 2-3 skurcze w ciagu dnia, ktore czuje i tyle... Czyli brak postepu
Doti i Biedroneczko ja tez tylko o tym marze.
Dobranoc Wszystkim.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Czekanie moze wykonczyc:)
Tysiu-zdjecie piekne:) ja swojej lali nie chcialam meczyc i po 2 godzinach dalam spikoj. . Moja smoczka tez nie chce za cholere.. troche tego NUK czasami possie ale to nic stalego.. Do sesji podobno dobrze jak dziecko smoczkuje bo mozna uspokoic ladnie.. Ja musialam cycowac mała..a i tak 2 godziny zasnac nie chciala a dodan ze od10-12 byla sesja a ona nie spala od 6:30..tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na sesje noworodkowa wołam fotografa do domu,juz sie maz dowiadywał i ta dziewczyna noworodkowe robi tylko w domach wiec fajnie moze dziecko wtedy jest bardziej spokojne jak w obcym pomieszczeniu,ale najpierw trzeba urodzić Hahaha
-
tysiaa93 wrote:Gratulacje
Jeśli chodzi o laktacje to pij dużo wody, powinno się pić 3litry dziennie ale to jednak mało realne... I często przystawiaj do cyca
Po porodzie 3 l dziennie to dla mnie było mało. Ciągle chciało mi się pić. Na sali tyle pustych butelek obok kosza leżało, że położne się śmiały, że będziemy w kręgle grać -
nick nieaktualnye-ness wrote:O matko ale nocka , jestem nieprzytomna.
Klarcie brzuszek bolal chyba ten moj antybiotyk ja podrażnia
Mój żołądek tez juz ma dość
U nas to samo, darła się na cały blok. Albo chleb albo biszkopty tak jej przeszkadzają. Bułek brakło to musiałam się poratować i bah mam za swoje...
Kobietki nie pamiętam czy był poruszany ten temat, ale macie może godne polecenia nawilżacze powietrza? -
Ja opadłam z sił. W nocy nie mogłam spać. Źle się czuję ogólnie.
Czy bóle jak @ to coś znaczą? Czy skurcze te właściwe to inaczej bolą?
Dostałam tez antybiotyk dowcipny od gina macmiror czy jakoś tak. Brałyście go? Nieźle dziadostwo. Sączy się i sączy od zapodania wieczorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 10:08
-
Myślę że bóle jak na @ to u jednych mogą trwać 2 tygodnie i nic nie będzie a u innych jeden dzień i ruszy się poród... Jak widać każdy organizm inny i tego się nie przewidzi
A myślę żeskurcze teraz co nas męczą do porodowych tych partych to nie ma co porównywać.. Teraz to tylko mega boli a później to będzie napierdalac z całych siłBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie dzisiaj czyści na dwa fronty, słabo mi i w ogóle się tak dziwnie czuje. Niedługo wychodzę do lekarza to się zapytam Kri, ale słyszałam, że to na poród. Ciało się przygotowuje czy coś. W zasadzie to już jesteśmy na takim etapie, że chyba nawet w kichnieciu szukamy oznak porodu
Muszę wyżebrać od lekarza ten masaż a wieczorem upolować Małża
Mały wypad z brzucha!!! Wszyscy na Ciebie czekają! -
Kri ja mam bole jak przed okresem od dwóch tygodni. Plus tam gdzie bada rozwarcie czuje silne klucie czasem i u mnie przynajmniej sie to na kazdej wizycie okazywalo ze rozwarcie sie powiekszylo. Dzis tez takie klucia czuje po paru dniach ciszy wiec mam nadzieje ze moje rozwarcie sie jeszcze troche powiększa : )
Agulineczko odezwij się jak bylo u Twojej lekarki!! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 11:38
szara myszka, lula.91, Kri, vayn, Lexi150, Moniaa, agulineczka, Biedroneczka29, niecierpliwa_92, Mila920, L, tysiaa93, gezanew, Evans, Doti87, Paulina2344, marissith lubią tę wiadomość
-
DarkAngel gratulacje! Ale dzieciaczkow juz mamy
Myszko nie poszlam dzisiaj na wizyte, mialam strasznie slaba noc dzisiaj, spalam moze 2-3h,bo tak mnie bolało podbrzusze, do tego lał deszcz, a mnie zaczęło gardlo bolecstwierdzilam, ze i tak niczego sie nie dowiem, bo skoro nie bylam umówiona i musialabym sie wbic miedzy pacjentkami (ostatnio czekalam na korytarzu ponad 2h) to i tak nie zrobi mi usg, tylko powie, ze mam sie stawic dzis do szpitala. Teraz probuje sie skontaktowac z położną, ktora ma byc przy moim porodzie, zeby sie zapytac jak wyglada obłozenie w szpitalu, bo niestety nawet jak sie jest po terminie, ale nie ma akcji porodowej rozpoczetej to moga mnie probowac odeslac do innego szpitala, a tego juz nie zniose, bo od poniedzialku jestem na walizkach w nieswoim miescie i domu.
DarkAngel666 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziś byłam na ktg w szpitalu.. Wyszły mi może ze dwa mocniejsze skurcze i to wszystko
mała czuje naprawdę nisko i brzuch mi się stawia jak chodze na dodatek zauwazylam dużo śluzu jak kisiel przy podcieraniu się wiec mam nadzieje ze do wtorku Zuzia sama wyjdzie bo powiem wam ze boje się jak cholera tego wywoływania