Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Część Lutóweczki
Gratuluje kolejnym rozpakowanym, wreszcie się doczekąłyście swoich maluszków po drugiej stronie brzucha:)
Mari , Monjovica buziaki dla Was i Maluszków
Ja padam na ryj, dosłownie , tego właśnie się obawiałam i chyba prezczuwałam ze tak kolorowo jak poprezdnim razem to nie będzie.
Klara jest cudowna, i za każdym razem przekonuje się że miłość rzeczywiście się mnoży i to nie przez dwa , dwadzieścia ale prezz miliony
starszaki póki co nie zazdrosne, ale jest maz to nie dało im się odczuć ze mama ma dla mich mało czasu.
Byle do wiosny
Buziaki
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
A ja musze się pochwalić, że dzisiaj wybieramy się po raz pierwszy na spacer
właśnie kończę robić obiad, potem ubieranie i na świeże powietrze
czuje się jak pies zerwany ze smyczy, ciągle tylko w domu
Biedroneczka29, szara myszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj miałam wieczorem kryzys. Czuję się jak słoń, chce juz urodzić. W weekend wizytuje u lekarza a potem u położnej z którą będę rodzić. Mam nadzieję, że szyjki juz nie ma i rozwarcie jest większe. I niech mi zrobią masaż szyjki.
Myślicie, że mi zrobią go przed terminem? I czy któraś słyszała o koktajlu położnych? -
Dzięki dziewczyny ale ja mam poprostu urodziny 18 tego ale kwietnia heeh a mąż listopada. Dlatego pisałam ze fajnie by było dziś urodzić, a ja nie mam dziś urodzin. Ale dzięki
Po wizycie - szyjka miękka skrócona zamknięta. Czynność macicy jakaś jest. Ale kiedy poród to nie wiadomo -
Ale sie zeschizowalam, siedze a tu nagle czuje mokre i cos po nodze cieknie, juz myslalam ze to wody moze wyciekaja albo cos a to znowu to czopisko xD
lula.91, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
lula.91 wrote:I czy któraś słyszała o koktajlu położnych?
czyli olej rycynowy i sok owocowy czy cos takiego? ja slyszalam ale wole nie kombinowac, bedzie kiedy bedzielula.91 lubi tę wiadomość
-
Przyznam się, że w akcie desperacji wypiłam ten olejek rycynowy zmieszany z wodą i zagryzalam czekoladą
Mi nie dał zupełnie nic i niczego nie przyspieszył. A masaż szyjki powinien ci zrobić przed terminem, ja miałam masaż w 39tyg.
lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWg belly mam 39+1, wiec chyba ok. Ja w poniedziałek/wtorek spróbuję po ewentualnym masażu- jeżeli nic nie da
Zazdroszczę każdej, która już urodziłaile nas zostało? Lexi150, Biedroneczka, Szara.myszka, Kri, Doti87, Agulineczka, Moniaa i ja... jak kogoś pominelam to przepraszam... w imieniu dziewczyn proszę o porodowe fluidy- w bardzo dużych ilościach
A tak BTW kiedy jakaś pełnia?tysiaa93, szara myszka, niecierpliwa_92, Doti87, Kri, Astra lubią tę wiadomość
-
Monia zamawiasz zawieszkę??? Podałabym link raz jeszcze ,pewnie zajęło to troche czasu zanim znalazłaś .
Kurde tylko nas taka garstka została na płaci boju??
Z pracy moja ekipa juz mowi ze 22 urodze bo pełnia bedzie,ja zdecydowanie wole 20 sobote moje urodziny -
tysiaa93 wrote:Moja, moja, nie kradne zdjęć dzieci haha
Gabryska na początku też nie chciała spać
tysiaa93 lubi tę wiadomość