Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja waga tez stanela i juz ani drgnie- 58-59 kg jak w morde strzelil.. Nic w dol.. Nie cwicze,bo pisza ze po cesarce to nie tak hop siup.. Wczoraj wtargalam wizek sama na 2 pietro i niefajnie sie czulam... Najpierw gondole z mala a pozniej stelaz ale brzuch potem bolam...Zosia_wop wrote:Niestety mam jak Ty D84 tyle samo do zrzucenia, dzis robiłam porządek w szafie i sie przeraziłam bo spodnie wchodzą mi tylko ciut za kolana
nie ma mowy nawet o wciągnięciu na tyłek
troche sobie pozwalam z jedzeniem, ale przy małej duzo sie ruszam, a waga jak stanęła 3 tyg temu tak stoi 
-
D, ja daje 10-12 kropel,a jak Jagoda miala 3 tygodnie dawalam po 6-7 kropelek,zaczynalam od 4-5. Wiafomo ze taki maluch z lyzeczki wszystkiego nie zlize wiec na to trzeba wziac poprawke:)d84 wrote:mój głowę podnosi, nawet jak leży na brzuchu to zmienia strony.
Jak stosujecie espumisan dla dzieci? Ile kropli przed każdym karmieniem?
Po cc to jak mi położna mówiła najwcześniej lekkie ćwiczenia po 3 ms a reszta po 6ms
Astra, d84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja mam pytanie z innej beczki tylko nie bardzo wiem jak to opisać

sprawdzałam w lusterku jak wygląda blizna na kroczu po szyciu i zauważyłam coś dziwnego, ujście pochwy jest jakieś dziwne, tak jakby (patrząc do środka) była tam jakaś kulka, nie wiem czy to osłabienie mięśni w związku z parciem czy powikłanie. Kontrolę u ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie. -
Ejjj jestem żyje zaraz ponadrabiam ... może coś napisze a tymczasem poznajcie Marikę
miłość mojego życia ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 16:03
dana222, gezanew, Mila920, vayn, tysiaa93, Kri, Lexi150, tulipanna, marissith, Bruśka, natalica06, e-ness, d84, L, Tusiaa, lula.91 lubią tę wiadomość
-
ja po cesarce bardzo szybko dobrze się czułam. W zasadzie jak po tygodniu wróciłam do domu ze szpitala to na drugi dzień do marketu z mężem pojechałam na zakupy. Mam na wagowym liczniku mniej 5 kg niż przed ciążą i nie mam się w co ubrać, bo wszystko na mnie wisi, chociaż brzuch też mi jeszcze trochę odstaje i porobiły mi się straszne rozstępy
jeszcze większe teraz niż w czasie ciąży.
-
my wczoraj mieliśmy chyba 1szy atak kolki - masakra ;/ daliśmy espumisan póki co bo położna zaleciła zacząć od najsłabszego leku i podziałało.Dziś daję już zapobiegawczo.
Ja po cc czuje się całkiem dobrze, gorzej z wyglądem ;/. Zaczęłam się czuć ok po ściągnięciu szwu, bo wcześniej szew mnie ciągną przy wstawaniu, kichaniu i śmianiu. Jedyne ograniczenie póki co to dźwiganie, niosłam ostatnio zakupy i trochę przecholowałm, bo zaczęłam czuć brzuch. Albo jak mały dostanie ataku płaczu i na rekach wierzga nogami to czasem mnie tam pokopie- mały sadysta
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dziewczyny a który espumisan dajecie bo zamaiwam z apteki teraz i my mamy 40 mg ale widze ze jest tez 100 mg i daje sie w takiej samej dawce . który macie u siebie?
http://przyjaznadlaciebie.pl/p/2739/espumisan-40mgml-krople-doustne-30ml
http://przyjaznadlaciebie.pl/p/2742/espumisan-100mgml-krople-doustne-30ml
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:43