Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli sama wizyta kuratora w domu gdy są dzieci jest krzywda jaka zaserwowala nam teściowa.
Sąd na pierwszej rozprawie odrzucił wszystkie jej roszczenia ale ja wiem ze to nie koniec i z jej nastawieniem pewnie niedługo dostaniemy kolejne
Dostała szanse czy ja wykorzysta pewnie nie ale będziemy mieli czyste sumienie ze zrobiliśmy wszystko aby dzieci miały z nią kontakt bo to o nie chodzi.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja z okazji naszego święta zafundował am sobie wizyte u dentysty. Znów mi znieczulenie nie zadziałało tak jak powinno ale grunt ze juz zrobiłam drania ☺
Zastanawiam się nad wybielanie ale musze najpierw pogadać z higenistka jak to ma się do moich słabych zębów .
Wszystkiego najlepszego dla nas mamusie i dla naszych Księżniczek ☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
D84 a to na pewno masz uczulenie czy taki trądzik? Moj ma takie małe białe krostki na policzkach i polozna mi powiedziała zeby raz smarować lekko alantanem a za 3h przemyć rumiankiem.
Natalica a próbowałaś cos tego typu http://www.sopelek.info.pl/. Ja mam cos podobnego ale innej firmy, jeszcze nie stosowałam u Michałka, ale u mojego 2 letniego bratanka tak i wszystko fajnie wychodzi.
Najlepszego z okazji dnia kobiet!!!
-
nick nieaktualnynatalica06 wrote:macie jakieś sposoby na czyszczenie noska? dla mnie te gruszki to jakaś czarna magia, a mała mi zaczyna sapać i słychać, że coś jej tam zalega
robiłam jej tą gruszką, ale nic nie wychodzi
-
Dana w sumie to nie wiem ;/ w czwartek idę do pediatry to jak mu nie zejdzie to zobaczymy co poradzi. W tamtym tyg jak byłam u położnej to miał jedną czerwoną plamkę i na środku krostkę to kazała tylko przegotowana wodą przemywać. A teraz ma te krostki inne i jest ich kilka,ale go to chyba nie swędzi bo rękami po tym nie macha.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 to pewnie trądzik niemowlęcy od Twoich hormonów też to mamy. Czekać aż zejdzie. Ja woda przegotowama czyszczę i smaruje buzię od wczoraj atoperal baby emulsja. Myślałam że to od kostki czekolady bo była tylko jedna ale wyszło więcej więc trza to przejść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:16
-
nick nieaktualny
-
Wojtuś od wczoraj posiada Pesel
dziś była położna -od wyjścia ze Szpitala - 7 dni przybył 200 g. Chyba norma co nie? Dziś w nocy było bosko - spał od 21 do 2:30 a potem do 6
wogle bardzo spokojny jest( odpukać!) płacze tylko przy zmianie pieluchy albo kąpieli. Mam nadzieje że za tydzień, dwa się nie zacznie.... A tak to relaks, a myślałam, że nie będzie na nic czasu
Krostki na nosku białe to prosaki i same zejdą, to normalne. Też małemu pojawiają się małe czerwone na buzi ale znikają po jakimś czasie, narazie nic z nimi nie robieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 13:41
-
Hej dziewczyny, nie wiem czemu moje maleństwo ma zaparcia tylko w nocy, nic nie jem takiego ciemny chleb, szynka, sałata, papryka, obiad na parze i jabłko N deser od i całe moje jedzenie A mały od dwóch dni ma tylko w nocy zaparcia nie wiem od czego może je mieć....
-
Magdalena87 wrote:Hej dziewczyny, nie wiem czemu moje maleństwo ma zaparcia tylko w nocy, nic nie jem takiego ciemny chleb, szynka, sałata, papryka, obiad na parze i jabłko N deser od i całe moje jedzenie A mały od dwóch dni ma tylko w nocy zaparcia nie wiem od czego może je mieć....
A może spróbuj z jasnym pieczywem? Wiadomo, że ciemne zdrowsze, ale jest cięższe do przetrawienia - może dlatego maluszek się męczy? -
Moj tez w nocy nie spał, chyba go brzuszek bolal bo strasznie wierzgał nogami i robił duże kupy. Zasnął tak konkretnie dopiero o 3, obudził sie po 5 i zasnął dopiero ok 7. Tak sie zastanawiam czy to nie od wafelków ktore wczoraj zjadłam, a one takie sztuczne były.
-
A teraz hit-moja Jagoda wazy 4,5 kg... Przybrala 1300g od pierwszej wizyty w poradni, wteddy wazyla 3200 tyle co przy urodzeniu. Pani dr powiedziala ze gdyby przybrala 800 g to juz by bylo sporo:) Ale kazala karmic jak dotychczas, powiedziala tylko ze to ze mala tyle je jest przyczyna ulewania:) Apetyt po tacie ma.. Na szczepieniu nie wiem kto bardziej płakał... Ja czy Jagoda... Mialam sie za twardzielke... To tylr jesli chodzi o bycie teardzielem...