Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też pragnę czekolady, masakra
Dziś testuję budyń waniliowy z łyżką konfitury z jagód.
Kri jak wam płacze podczas kąpieli spróbujcie dać cieplejszą troszkę wodę, u nas to podziałało i mały uwielbia być kąpany i płacze tyko jak się mu po kąpieli czapkę ubiera na głowę.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyDziewczyny ile jedzą Wasze dzieci w nocy? Pola na kp co 2 godziny od rozpoczecia jedzenia, na cycu od 30min-1h i jeśli nie zrobi kupy to ja mam godzinę spania. Jeśli w pampersie kolorado to mam ryk do następnego karmienia, a czasem i do kolejnego bo się tak rozbudzi że nie ma mowy o spaniu. Dzisiaj w nocy spałam godzinę.
Jestem niesamowicie zmęczona. Nie wiem czy nie zacznę mm chociaż raz w nocy podawać bo się zajadę
Tuli to nasze Księżniczki ważą tyle samo
Czekoladę o dziwo Pola toleruje. Nie zjadam jej dużo 3-6 kostek dziennie, oczywiście białej. Wczoraj jadłam pasztet pieczony, o jak mi błogo było - w końcu coś "nowego"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 15:33
-
Hej. Ja jem wszystko - wlasnie wróciłam ze spaceru, mało jadłam to mi sie az zakręciło w głowie i zjadłam dwa rzędy czekolady gorzkiej
U nas w nocy karmienie rożnie ostatnio zdarza sie ze je 21-22 to budzi sie ok 1-2 pozniej ok 5-6 i pozniej 8-9 a czasem co 3h
Dziewczyny nie wiem czy pierzecie w Lovela, ale u nas w biedronce jest promocja jedna butla za 10zl z haczkiem - tak w ramach info, bo sie opłaca -
nick nieaktualnyInnej czekolady nie jadam, chyba że nutellę. Tej nie jadłam jeszcze na "surowo", ale w zeszłym tygodniu piekłam bułeczki drożdżowe z nutellą i było ok. Pomelo też testowałam i o dziwo jest lepiej jak jem niby zakazane rzeczy niż jak uważam i moje menu ogranicza się do kury z rosołu i buły z szynką.
Także ja już głupieję, nie wiem czy to co ja jem w ogóle wpływa na nią. Potrafi być grzeczna cały tydzień, żeby cały kolejny mi dawać tak w kość że mi się ryczeć chce
-
vayn wrote:Dziewczyny ile jedzą Wasze dzieci w nocy? Pola na kp co 2 godziny od rozpoczecia jedzenia, na cycu od 30min-1h i jeśli nie zrobi kupy to ja mam godzinę spania. Jeśli w pampersie kolorado to mam ryk do następnego karmienia, a czasem i do kolejnego bo się tak rozbudzi że nie ma mowy o spaniu. Dzisiaj w nocy spałam godzinę.
Jestem niesamowicie zmęczona. Nie wiem czy nie zacznę mm chociaż raz w nocy podawać bo się zajadę
Jaś budzi się w nocy co 3-4 godziny (częściej co 3). Nie liczę jak długo je, ale jest to jakieś max. 20-25 minut, czasami z 10-15, później przewijamy i zazwyczaj daję mu jeszcze popić mleka, a nieraz położę go i zaraz usypia się.
-
nick nieaktualnyAle wasze dzieci są duże
moja wczoraj ważyła 3510g
Ja jem wszystko bezglutenowe. Dzisiaj już była pizza i czekolada i pomarańcze. Moja Babcia się za głowę łapie, że diety nie trzymam. Tak samo jak było z hartowaniem sutków i szczypaniem skóry żeby rozstępów nie byłoNo i co? karmię i rozstępów nie mam a tyle straszenia było
-
mój w nocy wybudza się co ok 2,5-3h ale nocą daje mu moje mleko z butelki.
Czasem zdarzy się że dam cyca ale ciągnie ok 10min i budzi się wcześniej.
Ostatnio to coraz częściej płacze i pomaga tylko noszenie, nie wiem czy już teraz to tak wymusza czy chodzi o pozycję i bujanie.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Niestety mam jak Ty D84 tyle samo do zrzucenia, dzis robiłam porządek w szafie i sie przeraziłam bo spodnie wchodzą mi tylko ciut za kolana
nie ma mowy nawet o wciągnięciu na tyłek
troche sobie pozwalam z jedzeniem, ale przy małej duzo sie ruszam, a waga jak stanęła 3 tyg temu tak stoi
-
d84 wrote:3 tyg po porodzie zostało mi póki co 6-7kg z 16-17 do zniwelowania, a brzuch mam do d... bo blizna po cesarce podcina mi brzuch i póki co przez to mi taka fałdka wisi i został mi jeszcze cellulit na tyłku ;/
Jagoda kiedys jadla od 18:30/19 przez 40 min zasypiala i spala do 2-3 teraz budzi siejeszcze okolo 22/23 i potem tez kolo 2.
Vayn,sporo te nasze Kule waza:)