Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeee o jedzeniu to ja nawet nie myślę czy piciu. Bo nie ma jak jak zjem rano to pitem obiad o 17. Najczęściej a tak to ciastka owsiane jem i biszkopty. Bo to mogę wlizyc jedna ręką do gęby. No tylko tyle że ja całe dnie jestem z nim sama. Mąż wraca o 17. A mamę mam 300 km. Qiec jedziemy na święta i ja tam zostaje przynajmniej na tydzień. Bo oszaleje. Żal mi go ze tak ryczy i zrobilabym cokolwiek aby się uciszyl ale też już momentami sama nie wytzymuje.
-
No właśnie ciężko jest samej. Mój Mąż tez dziś zaczął tydzień pracujący. Wyjeżdża o 6 a wraca ok 20. Jak wraca przejmuje Malego do północy żebym mogła się choć chwilę zdrzemnac a potem już wracam na dyżur. Jem raz może dwa dziennie coś w locie. Ale szczerze to nawet mi się nie chce. Jakoś straciłam apetyt. Dziś na wadze 52 kg czyli kilogram mniej niż przed ciążą.
Próbowałam dziś włożyć Igusia do chusty ale nie za bardzo mu się spodobało. Spróbuję za kilka dni. -
nick nieaktualnyJa też nie sądziłam, że przyjdzie mi jeść bułkę na stojąco, a w drugiej ręce dziecko, albo rączka od wózka i buju buju :p
U nas obiady też po 17, meżu wtedy z pracy wraca i bierze Pole a ja 'relaksik' w kuchni. Zupe zawsze wieczorem gotuje i jem następnego dnia, ugotować przy małej nie zawsze mogę, ale odgrzać już owszem
Też czasami sił brakuje, ale ona tego na złość nie robi. Boli ją jak diabli i inaczej mi tego nie powie, a sama też nie wie co sie z nią dzieje. Weekend był cudowny, Pola cały czas rozmawiała po swojemu 'ge, nie, e, eu' wczoraj mąż ją pochwalił przed babcią i w momencie się pekin zaczął, jakby diabeł w nią wlazŁtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Bruska może mam głupie pytanie, ale na zdjęciu jest kot czy pluszak? Bo koty często uciekają przed takimi maluchami.
Jak byłam na sesji, to fotofraf miał kota. Na początku kot był zainteresowany dzieckiem, podszedł, wąchał, ale do czasu kiedy Michalek sie rozpłakał, kot uciekł i schował sie za kanapęBruśka lubi tę wiadomość
-
Tysia my szczepimy tymi podstawowymi. Dodatkowo będą pneumokoki i meningokoki.
Ja też czasami wysiadam ale pocieszam się, że po 3 miesiącu będzie lepiej. I jak spogladam na śpiącego Igusia to się rozplywam i wszystko przechodzitysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy tez szczepimy tylko na NFZ.
Tuli to sie ciesz ze cora da ci cos w domu zrobic.
My tez juz lapnelysmy rytm. Mala wybudza sie w nocy na karmienie i zaraz zasypia.
W dzien jest roznie. Ale udaje mi sie obiad zrobic i cos zjesc.
Dzis starszaka wyszykowalam do sxkoly z mala na rekach i nawet nie wiem kiedy mi usnela. Tak sie ululala
W chuste tez wkladam ale nie na dlugo. We czwartek mamy kontrole bioderek.
tysiaa93, baassiia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, na stronie bephantenu jest promocja na bephanten extra 100 g.
Trzeba założyć konto i kupić maść. W koszyku wpisać kod rabatowy "extra". Cena spadnie o 12 zł. Potem wpisać kod "polozna". Cena spadnie o kolejne 12 zł. Wysyłka za darmo. Maść wychodzi 15 zł z kawałkiem. Na jedno konto da sie kupić tylko jedną maśćKri, marissith, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monia właśnie wpisuje te kody to jest tylko jedno miejsce na kod rabatowy. Kiedy wpisujesz ten drugi?
Dobra już mamtrzeba mieć w koszyku bepanthen extra a nie zwykły
dzięki Monia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:24
Moniaa lubi tę wiadomość