Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
E-ness wszystkiego dobrego
Vayn ja tylko myje te faldki albo przecieram. I raz na jakiś czas rozkladam podkład i leży sobie na nim na golaska, uwielbia to
W ogóle zlamalam się i już drugi raz wzięłam małą nad ranem do swojego łóżka, mam wrażenie że gdy mnie czuje przy sobie to trochę spokojniej śpi. I przynajmniej trochę dluzej pospalysmyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 10:17
-
też mam z canpola easy start i jestem zadowolona, ściągnięcie ok 80ml z obu piersi to u mnie ok 20min
Mój całą noc charczał i wydawał dziwne dźwięki, aż się zaczęłam zastanawiać czy nie jest chory??? Wzięłam inhalator ale z nosa nic mu nie wyszło a teraz w dzień jest ok, ale to już 2ga taka noc.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
E-ness najlepszego!
Ja mam laktator lovi i byłam z niego bardzo zadowolona. Tym bardziej że można kontrolować siłę ssania.
D84 nasz Iguś też charczy szczególnie nad ranem. Ale teraz wiem, że mu zwyczajnie gorąco i suche powietrze. W ciągu dnia też jest spoko.
Nasz Mały teraz robi jedna dwie kupki dziennie i tez widzę, że się meczy ale te rurki nic noe daja wiec podejrzewam, że po prostu tak ma.
A wracając do tematu nosidelek to się tak zastanawiam właśnie, że przecież producent bierze na siebie odpowiedzialność za umieszczenie informacji na produkcie i raczej nie pozwolił by sobie na umieszczenie nieprawdy. W końcu chodzi o zdrowie dzieci i mogliby mieć problemy zbpozwami, odszkodowaniami gdyby coś było nie tak. Ale wstrzymam się jeszcze so wizyty u ortopedy. Te kilka dni mnie nie zbawi. Próbowałam jeszcze wieczorem z chusta ale ni hu hu nie potrafię jej dobrze zawiązać. A Maly ma takie przy tym nerwy, że mi go szkoda
Tysia ja w sobotę skoczylam z mamą na shopping a Małego oddałam tacie na spacer. Obkuoilam się na święta i byłam taka happy, że mogę wejść w swój rozmiar bez problemu.A w tym tygodniu tatuś obiecał, że zajmie się Synem a mama będzie mogła pójść na polowanie do lumpa
-
My chrzciny robimy w 3 sobotę kwietnia
Mój też miał zoltaczke i ponoć schodzi ale oczka ma jeszcze takie trochę podzolkniete. Kolejna wizyta w połowie kwietnia u neonatologa .
Niestety ale Kubuś ostatnio kupę zrobił na 8 dzień z pomocą syropuja nie wiem on tak robi bardzo rzadko te kupy a przecież za każdym razem nie będę mu podawać syropu, czopka czy czegoś innego
a baczki puszcza cały czas i to nieraz mega śmierdzące
Kubuś
-
Ja teraz daję Malemu bobotic ale ciężko mi stwierdzić czy pomaga. Na pewno mu smakuje
więc jak mu daję na smoczku to az ciamka zadowolony. Ale już prosilismy dziadka żeby kupił sabsimplex w niemczech i od przyszłego tygodnia zmieniamy.
-
vayn wrote:
Dziewczyny jak dbacie o fałdki szyjne? Pola ma tam zaczerwienione, a wietrzyć też bardzo nie mam jak bo ona z tych co nienawidzą leżeć na brzuszku
A po tym octanisepcie zeszło elegansko! Jak miała lekkie potóweczki na plecach też posmarowałam i nie ma już nic
vayn lubi tę wiadomość
-
Tusia ja robię tak że za każdym razem używam wszystkich mocy ssania.
Robię tak najsłabsza (po kolei 3 tyby) ta co się ustala pokrętłem do czasu aż zacznie ładnie lecieć max 1 minuta potem włączam natural i potem strong i tu sobie licze w każdej opcji po 30-40 powtórzeń, zmieniam pierś i tak samo. Potem znowu zmieniam pierś i robię po 10-20 powtórzeń na ekspres, natural i strong i znowu zmieniam pierś.
Mój dziś taki marudny że masakra.
Mój też nagminnie osikuje ręcznik i przewijak -już obczaiłam jaką minę robi tuż przed tym niszczycielskim dziełem i zasłaniam mu pyrtka chusteczka to mniej zaleje, bo czasem to jak z sikawki po całym pokoju szło
Mały zaczął się też już interesować książeczką kontrastową - zatrzymuje długo wzrok na obrazkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 14:34
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kurczę dana to przewalone
mam nadzieję ze u mojego niedługo się to jakoś unirmuje. Już tylko chce żeby robił co 3 dni i byłabym zadowolona
D a mnie sitku bolą jak mam te mocne tryby a zaczynam oczywiście od najniższego ekspres.
Mój też ostatnio powołał ręcznik po kąpieli -) podczas przewijania obsikal mi koc i pościel
A podlaczacie katarek czy coś innego do odkurzacza żeby gluty wyjąć czy jeszcze ustami wciagacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 14:45
Kubuś