Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mój codziennie ma kozy i odciągam katarkiem i daje sol morską. W nocy zawsze charczy i wydaje dziwne dźwięki przez sen w dzień nigdy.
Po szczepieniu cały dzień był taki przytumaniony i miał temp. 37-37,4
Ale ani raz nie płakał przy pierdzeniu co było na porządku dziennym wcześniej, ta szczepionka na rota chyba tak chwilowo podziałała.
Kiedyś pisałyśmy o tych skarpetkach złuszczających do stóp, że w ciąży nie wolno itp. a przy kp?? orientujecie się17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mój się przekreca ale z pleców na lewy bok. Tylko na lewy bok i tak śpi w nocy a na prawy jakoś mu się nie widzi... Zastanawiam się czy nie jest jakiś krzywy.znowu w nocy jadł co godzinę
a co najlepsze ze jak go brałam do karmienia to za chwilę zasypia jak odklafalam do łóżeczka to się budził i krzyczał
i tak w kółko. Nad ranem wzięłam go do łóżka i trochę cyca pojadl a później zasnelismy i jakoś głodny nie był. Nie rozumiem czy jemu jest niewygodnie w łóżeczku czy może potrzebuje bliskości. Wcześniej jakoś spał bez problemu w łóżeczku i to po 2-2,5 godz .
Mój od tyg w końcu zauważa karuzele i sobie do niej gada i się śmieje:)
Kiedy przeszlyscie na pampersy 3 ? Od iluś kg ? Bo mi się 2 skończyły i myslalM że będę mu je już zakładać ale one są takie wielkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:07
Kubuś
-
Tusiaa, u nas pampersy 3 od 3 tygodnia, ale u Waszych maluszków to na pewno później
Jaś wtedy miał ok. 5kg - jedynki to już przeszłość była, a dwójki już go uciskały mocno.
Jaś chyba wziął przykład z 8miesięcznej siostry ciotecznej i odstawił sobie smoka - no nie chce go za Chiny Ludowe... a piąstkę też uwielbia wkładać do buzi - najlepiej jak wyjmie i denerwuje się, gdzie ona uciekła i próbuje jej szukać xDWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:34
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co do przekręcania, to mój Antoś od paru dni się przekręca z brzucha na plecki, ale on jest jak Jagoda, bobaskiem styczniowym, więc raczej z tych starszych
Tusia, gadałam z koleżanką i ona niestety mówi, że miała ten problem co Ty... Tzn. ona głowy wiadomo nie daje czy to ten balonik spowodował, ale jest zdania, że tak. Ona rodziła w grudniu (2015 r.), a teraz mówi, że wszystko u niej wygląda jak przed porodem. Pytałam kiedy ciało doszło do siebie, to mi powiedziała, że już z miesiąc-półtora jest w porządku, no czyli 3 miesiące regeneracja zajęła -
nick nieaktualnyNo ja się niestety nie pochwalę przekręcaniem z brzuszka na plecy bo jedynie toleruje leżenie na mojej klacie.
My używamy pampers premium care 2, ale dady już 3 musi mieć. Choć dla pampersa to też już ostatnie podrygi.
Byliśmy u ortopedy, z bioderkami lepiej. Ćwiczenia przynoszą rezultaty, brawo my! Kontrol za 3 miesiące.
Muszę zmienić pozycję do karmienia... trzymam Polenę na kolanach i kupa ucieka na plecy. Wiecznie po pachy zesrana, takie kupy to wali ze 3 dziennie. Raz że trzrba ją pucować ciągle, a dwa mimo zapierania ciuchy się nie nadają już do niczego. -
Joanna dziekuje za inf
troszkę mnie pocieszyłas. Lepsze 3 miesiace niż pół roku dochodzić do siebie. od wczoraj cwicze miesnie kegla i może to cos pomoże
W końcu moje dziecko usneło w chustawce. Mam nadzieje , że troche pospi bo przecież wyjde z siebie. Niby sie nie spina ale cały czas jakby szukał jedzenia,krzyczy, płacze normalnie okropne to jest a przy cycu przeciez nie bede go trzymac cały czas.Kubuś
-
No ale prawda-u nas tez ostatnie podrygi 2 BABYDREAM:) Jeszcze zapas Pampersa 2 mi zostal 72szt+43 ,zobacYmy czyzdazymy zuzyc chociaz pampersy sa wieksze i wyzsze od innych pieluch.
Z brzucha na plecy to Jagoda sie przewraca, a raczej wywraca:) ale z plecow na brzuszek to nie. -
U nas w domu ospa party . Tylko Klara jeszcze bez wyprysków choć nie łudzę się ze się nie zaraziła
Świąteczny pobyt w hotelu wychodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 21:57
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnyPolcia nauczona, że po kąpieli idziemy spać... przespała dzisiaj cały dzień praktycznie.
Kąpiel o 10 bo narobiła po pachy, na 11 ortopeda i od 12 spała 2x po 3h o 19- kąpiel jak codzień, cyc i dalej śpi.
Boję się nocy!
E-ness biedna Klarcia, zdrówka dziewczyny! :* -
Tusiaa tak na koniec dnia powiem Ci ze kąpiąc sie rozchylilam tam na dole i u mnie tez widac "cos" i wydaje mi sie ze chyba każda tak ma po porodzie SN tam wszystko musi dojść do siebie skurczyć sie itp tak mi sie bynajmniej wydaje.
A jak jest u pozostałych dziewczyn co rodziły SN????