Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna!!! 8-9 godzin? Wow, ja sie cieszę jak prześpi 3,5h. Jak Ci tyle śpi to myśle ze sie najada. Ja jak biorę do odbicia, to tez często jeszcze wkłada rączkę i takie nerwy sa, ale najcześciej jest wtedy problem z odbiciem. Jak odbije to sie zazwyczaj uspakaja, jak nie to znowu dostawiam do cyca
-
Joanna jakbys mogła
była bym wdzieczna.
Zazdroszcze że tak Wam spi dziecie . Ja bym chciała żeby chociaz spał po 3-4 godz i by było superale moge tylko pomarzyc heh
Mój piastki pcha do buzi bardzo czesto. Jak ma mu sie odbić, jak juz mu sie odbiło, jak jest głodny i jak mu sie nie chce jesc. Najgorsze jest to że jak zje i zacznie mu sie odbijac i jak podchodzi mu wszystko do gardła to to połyka i wtedy szuka jedzenia
e-ness mam tylko zwykła łazienkowa wage . moj niby je i nie narzeka no chyba ze mu nie leci. wtedy jest wnerw u niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 15:50
Kubuś
-
ja mam zamiar karmić o ile mi się uda ok rok, albo jak bym brała wychowawczy do póki 2giej ciąży nie zajdę. A kiedy rozszerzę diete to nie wiem któraś o to jakiś czas temu pisała. Myślałam że jest jedna zasada od 6ms, ale się tym jeszcze nie interesowałam17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri po porodzie nie mozna brac gorącej kąpieli ale wlasnie nie wiem jaki czas i dlatego pytam
Moja mała dzis nie spała cały dzien tylko robiła sobie drzemki 15sto minutowe i nie wiem czy dlatego,ponieważ dzis nie byłyśmy na dworze bo padało bo na dworze zawsze spi bardzo długo a dzis została w domu i o spaniu mozna było pomarzyć,mam nadzieje ze nocka bedzie przespana.
A to w nosie to noska tesciowa mowi na to "sapka" to ponoc z mleka, maz odsysa tym wężykiem co sie do buzi bierze i wciąga,ja próbowałam ale nie wychodziło mi trzba bardzo sie zassac.
Edit: sapka to całkiem cos innego a nie mleko w nosie cos sie teściowej pojecia PojebawszyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 21:41
-
No bo właśnie u mojego po nocy dostrzegam w nosie i są różne . I na wieczór też czasem ma i jeszcze w ciagu dnia mu sciagne katarkiem. Zastanawiam się czy to normalne czy może się przeziebil. No i czasem sobie kicha.
Biedronki myślę że nie można było brać gorącej kąpieli jak jeszcze się oczyszczalas. A jak już nic nie leci to myślę że możnaja tam biorę prysznic i czasem leci mega gorąca woda
Mój dzisiaj też spał po 5-10 minut . Mam wrażenie że pi tym szczepieniu jest jakiś taki inny. Nie chcę spać, jeczy i cały czas by jadł albo wisiał na cycu i spał i sobie podjadsl trochę
Obym dzisiejsza noc miała trochę bardziej przespanaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 22:09
Kubuś
-
Moj tez czasem charczy, nie wiem z czego, ale jak o to pytałam polozna, to mowila Ze jest to normalne, ale z moja skleroza nie pamietam jaka jest tego przyczyna.
Kozy z nosa tez wyciągam kilka razy dziennie. Jakaś pojedyncze to patyczkiem nasączonym sola fizjologiczna.
Na razie moje dziecko tej nocy posypało 2h, mam nadzieje źe kolejna przerwa bedzie dłuższa
-
Hej Lasencje!
Jagoda tez charczy i furczy:) chyba to normalne:)
E-ness pisalas o plesniawkach..Jagoda ma bialy nalot na jezyczku ale jej to nie przeszkadza.Mysle ze to od mleka bo sie nie powieksza,nie ma na podniebieniu ani na policzkach wiec to chyba nie plesniawki.Sama nie wiem, czytalam ze plesniawki jak sa to obejmuja cala jame ustna bo to sie mnozy szybko.A tu tylko na jezyczku.
Córka moja cmoka rece:) jak jest glodna albo sie nudzi:)Oby nie odkryla kciuka!Trzyma juz grzechotke jak jej sie poda w rączke,na brzuszku lezy wspaniale i lubi (czasem jak ja meczy ulanie to to najlepszy sposob by sie odbilo albo ulalo co sie ma ulac),wsadzila wczoraj grzechotke do buzi:) -
Pytanie mały ma 2 miesiące i 7 dni czy w podobnym wieku maluszki się przekrecaly? Małemu to nie w głowie. Na brzuchu jak leży to głowa jest wysoko ale do Jagody mu daleko. I nie za często i długo. Próbuję te siuski złapać już drugi dzień ale to ciężka praca jest.
-
Brusia, ja Jagode od pierwszych dni kladlam na brzusiu.ona juz jak miala 3 tygodnie to gowke trzymala,wiadomo nie jakos dlugo ale calkiem calkiem,pamietam byl 19.02 jak juz tak konkret byl.I klade ja pare razy dziennie. W zasadzie przed kazdym jedzeniem a czasem i po jak widze ze sie meczy z ulaniem i nie moze ulac na lezaco albo podniesiona.Na przekrecanie to chyna jeszcze za wczesnie Brusiu.
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Tuli on już od małego silny był i głowę trzyma. Najbardziej to się odpycha nogami i uwaga wiem że nie powinien ale lubi sobie tak stać. Jak się go pod paszki weźmie. No dziewczyny już pisały tutaj o przekrecaniu i się zastanawiałam czemu nie a leżeć na brzuchu musi częściej ale i tak ładnie sobie radzi.