Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My ciężka noc
ciągle wstawanie, męczyła go kupa, zrobił w końcu o 6 i teraz po godzinie się obudził i znowu go boli na następną
Czy espumisan na to coś pomaga? Bo mu go dajemy, czy jest coś innego co może mu pomóc?? -
Espumisan mega pomaga, tylko tak jak Kri pisze nie od razu niestety. Spróbuj małego wsadzic do fotelika albo do lezaczka i bujaj, włącz tez ten biały szum, glaszcz po główce albo trzymaj za rękę. U nas to pomaga ale oczywiście nie zawsze. Jak jest megaa bol to trzeba przeczekać
Gabrysia nie lubiła lezaczka a ostatnio nawet w nim usypia
A co do kąpieli to mała tez ostatnio płacze jak kąpiel się kończy, przy wycieraniu i ubieraniu jest okropny ryk bo płaczem nazwać tego nie można. Na pewno nie chodzi o różnice temperatur bo w pokoju kapiemy a tam jest cieplutko... Nie wiem czemu się jej tak odmieniło bo kiedyś właśnie wycieranie po kąpieli lubiła najbardziej.
Niedziela a pogoda jak pod psem, deszczowo. -
U mnie pogoda przepiękna goraco i słonecznie,az mi sie poślady spocily spacerując z mała
Używacie kremu na slonce??
Jak u was było z krwawieniem??bo ja miałam juz kilka dni spokoju a dIs znowu plamieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 12:37
-
U Nas też brzydko. A miałam dziś nadzieję na rodzinny spacer.
Kremu na słońce jeszcze nie używam bo w zasadzie nie wystawiamy Małego aż tyle na słońce.
Biedroneczko u mnie też tak było. Już miałam spokój a po kilku dniach znowu zaczęłam plamić ale trwało to może ze 3 dni i minęło. Teraz czekam na @. Oby już wkrótce bo tabletki czekają. A mam taką brzydką cerę teraz więc tym bardziej tabletki mile widziane -
Biedroneczka29 wrote:Tusiaa tak na koniec dnia powiem Ci ze kąpiąc sie rozchylilam tam na dole i u mnie tez widac "cos" i wydaje mi sie ze chyba każda tak ma po porodzie SN tam wszystko musi dojść do siebie skurczyć sie itp tak mi sie bynajmniej wydaje.
A jak jest u pozostałych dziewczyn co rodziły SN????
U mnie podobnie, na pewno widac więcej niż powinno -
Pogoda u nas barowa
nic tylko spać tzn.ja bym tam pospała ale mała dzisiaj rozdrażniona i śpi po 15 min a potem płacz bo nie wyspana.
Biedronka ja jak narazie smaruję buźkę malej kremem nivea na każdą pogodę. Co do krwawienia to miałam tak samo kilka dni nic później znowu plamienie później nic a na koniec @ ;-)zazdroszczę ci tego ciepełka! -
Jaka Igorek ma bloga minkę po jedzeniu i śliczna ma czapeczkę. Ja wczoraj próbowałam kupic w hm (jest minus 20%) ale moje dziecko ma niewymiarowa głowę, bo albo czapeczki były za małe albo za duże.
Kupiłam sobie wczoraj w hm bluzki do karmienia i pani mi naliczyła tez rabat, wiec uznałam ze wezmę więcej, alezmienila sie pani na kasie i mi powiedziała ze promocja jest tylko na ubrania dziecięceLexi150 lubi tę wiadomość
-
Dana kupilam w smyku za 10zł. Troszkę przyduża ale tak mi się spodobała...
A taką minę walnął po zjedzeniu butli, beknieciu glosniejszym od ojca i narobieniu w pieluche
Poza tym moje dziecko to mały terrorysta. Wczoraj rano po krótkiej drzemce w łóżeczku zaczął krzyczeć. W końcu wzięłam go na ręce i wtedy nagle ucichl i zawalił taki uśmiech. Normalnie banana na pół twarzy miałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 14:53
-
Biedroneczka29 wrote:Gorgeous a na dworze nie lubi spac ??moja w domu tez nie spi ładnie w dzien do godziny to max i to mało kiedy a zazwyczaj podrzemie z 20 minut i to jest jej spanie w domu,ale za to na dworze potrafi spac i spac.
Na dworze zawsze śpi i w aucie też, ale ile można chodzić po podwórku, jak w domu też trzeba coś zrobićAle pocieszam się, że Wasze pociechy mają podobnie!
zresztą u nas na pewno mają wpływ też te szelki, bo niewygodnie małemu w nich -
nick nieaktualnyJaka cisza, widać że weekend.
Ja dzisiaj zrobiłam przegląd szafy Poli wywaliłam w końcu 56 i większość 62... do piwnicy idą 4 duże reklamówki ciuszków +worek na śmieci z kombinezonami i kurtkami zimowymi. 90% z tego nigdy nie miała na sobie, chodziła ciągle w tym samym bo było mi to najłatwieh założyć, o niektórych to w ogóle zapomniałam i dziś zdziwko bo już nie założy.
Większe 62 i 68 zajmuje 2 szuflady w komodzie i 2 reklamówki bo miejsca brakło. W życiu tego nie wychodzi
Lexi cudowny śmieszekLexi150 lubi tę wiadomość
-
Lexi Twój mały strzela rewelacyjne minki, zazdroszczę tego podnoszenia na rękach, bo mój jak już sie da łaskawie położyć na brzuchu to podnosi samą głowę ale bez użycia rąk, ale dziś chyba odkryl 1 rekę bo cały czas się na nią gapił,przy wkładaniu piąstki do buzi.
Lexi150 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Czy wasze dzieci też mają takie zimne a czasem lodowate ręce i stopy ?
Może faktycznie większość kobiet ma takie dziury po sn . Jak dla mnie porażka . Nie sądziłam e aż tak to się tam zmieni. No cóż trzeba ćwiczyć a może będzie coraz lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:10
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Czy wasze dzieci też mają takie zimne a czasem lodowate ręce i stopy ?
Może faktycznie większość kobiet ma takie dziury po sn . Jak dla mnie porażka . Nie sądziłam e aż tak to się tam zmieni. No cóż trzeba ćwiczyć a może będzie coraz lepiej
Tusia mój ma ciagle zimne ale to oznaka zdrowotności podobno. a co do dziur to chyba szczęściara jestem. -
Moje Dziecię też praktycznie zawsze lodowate rączki i nóżki. Dzisiaj cały dzień miał stan podgorączkowy i trochę marudny jest ale dajemy paracetamol i kontroluję temperaturę. Poza tym nic mu nie jest więc chyba to nic takiego. No oprócz tego, że cały dzień na rączkach ale to może kolejny skok.