Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sprzatan i gotuje z samego rana,bo pozniej to tez roznie ze snem u Jagody.Do 10 mam posprzatane i ugotowane. A jak mam obiad z poprzedniego dnia to z rańca prasuje. Pralke wlączam codziennie o 7 rano.czasem zdaze wtedy umyc tez wlosy:)ostatnio o 7 rano mialam juz farbe na wlosach :-p
-
Ja obiad robie z doskoku pomiędzy krzykami małego. strasznie to wkurzające. Juz mi też tak ładnie w dzień nie śpi, dziś zasnął to ja już plany porobiłam co to ja nie zrobię a spał pół godz i tyle
Dziś tylko cyc i cyc,jak odloze to płacz w nieboglosy..
Rano czasem pospi godz to wtedy prysznic a tak w dzień to ostatnio tylko na spacerze albo przy cycku. Także chyba nie jestem sama
-
Ja juz tutaj tez na to narzekałam, ze nic nie mogę w domu zrobic, bo Michałek tylko śpi na spaćerze i w samochodzie. Jeszcźe rano posiedzi w bujaczku to wtedy ogarniam szybko siebie i troche dom, ale zeby poprasować to muszę małego dziadkom sprzedać. Nie wiem czemu popołudniu juz tak grzecznie nie chce siedzieć w bujaczku
-
A moja malutka w nocy spała uwaga 6,5godz bez budzenia sie -sukces!!!chcialabym tak co noc
od dzisiaj jestesmy same tesciowa pojechała w sobote,maz do pracy wraca o 17:30.A moje dziecię jakby czuło ze mamusia nie ma pomocy i ma byc grzeczna. Z łóżka wyszłam o 9 ogarnelam sie pozniej wzielam malutka do salonu położyłam włączyłam mini mini i zjadłam śniadanie a mała w miedzy czasie usnela to ogarnelam łazienkę
ok 13 wyszłyśmy na dwór o 16 poszłyśmy sie najeść przebrać i wróciłyśmy na dwór i jestesmy do teraz
A i dzis dostała mała wezwanie na szczepienie na Maj bodajże 6 Maja jak dobrze pamietam.I to chyba bedzie 5w1 bo jakis 5 rzeczy wymienionych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 17:19
-
my też paznokcie rimy 2 razy w tygodniu.
Sprzątam w weekend jak jesteśmy oboje tzn oboje sprzatamya obiady robię n raty, czasem nawet śniadanie robię na raty
mój zaczął się chyba ślinić, już nie tylko mu sie ulewa, choć mniej niż np. tydzień temu ale idzie też ślina17/2/2016 B
11/3/2018 I -
mojemu tak paznokcie jakos szybko nie rosną
ogólnie 3 razy dopiero mu obcinałam. Najzwyczajniej nie mam jak tego zrobic bo ma taki sen że zaraz sie budzi
no i czesto jest w niedrapkach .
Mój dzisiaj tez jakoś tylko cyc, mało spi tzn spi z cyckiem w buzi i je od czasu do czasu
Biedroenczko zazdroszcze Ci takiego spania w nocy . U mnie ostatnio sie budził co 2 godzi chyba raz co 3 .
Ja sie tak rozlniwiłam że nic nie robie .. nie mieszkamy sami wiec nawet nie gouje bo po co jak i tak tego nie zjem co wszyscytzn robie sobie dla siebie tylko w doskoku i jem zimne zawsze bo jak chce zjesc to mały sie budzi
W pokoju tez mam tak narozwalane ze szok i w dodatku w salonie tak samonawet spzratac mi sie nie chce tego bo wiem ze bedzie mi to potrzebne
Mój tez sie slini i banki sobie robie w buzimówie że piane toczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 17:31
Kubuś
-
Mój chłopczyk chyba faktycznie miał wczoraj kolejny skok. Dziś od rana uśmiecha sie gada jak nigdy dotąd. Oprócz tego rączki i wszystko co złapie idzie do buzi. Igor w ciągu dnia to tylko na spacerze no chyba, że jakieś krótkie drzemki się trafią. Sprzątam jak jest mąż. Pranie robię z doskoku. Obiadów nie gotuje bo nie mam dla kogo. Jak jestem głodna to coś sobie zamawiam albo robię coś na szybko. Wyparzanie butelek, mycie naczyń, ubranie się czy prysznic załatwiam jak Małego nakarmie bo wtedy zawsze polezy chwilę w łóżeczku i popatrzy na karuzele. W nocy śpi różnie ale minimum 3 godziny a zazwyczaj jakieś 4,5.
-
dana222 wrote:Tusia ale to nie było pierwsze obcinanie paznokci? Bo ja juz chyba 6 razy obcinalam, strasznie szybko rosną, zeby było ok, to bym musiała 2 razy w tyg obcinać.
L a jak juz je to ssie normalnie? I moczy pieluchy? Bo jak tak to moze ma taki leniwy dzień
Dana tez zwróciłam właśnie uwagę na to czy moczy pampersa ale moczy wiec to chyba kwestia dnia. Ja juz widzę nockę...oj będziemy się bawić -
Jak to jest... jak jestem sama z Jasiem to śpi ze 3 razy po 25 minut, a dziś jak jest mąż to śpi niemal cały dzień...
Jestem po wizycie u gina i przeraziłam się "trochę"... Dostałam antybiotyk, bo jakieś zapalenie mam w macicyPowiedziała, że po takim czasie od cc nie powinno być plamienia ani tym bardziej krwawienia
-
nick nieaktualnyJak tak Was czytam to ja mam złote dzieci
no ale sa najstarsze. Polozone na macie edukacyjnej potrafia godzine lezec i potrzasac zabawkami, codziennie dowieszam im cos innego. W ogole polecam mate ! Mam ja polozona na dywanie i gdy dziewczyny sie zabawiaja to robie wszystko. Sprzatam, piore, gotuje a i nawet ostatnio zaczelam cwiczyc z chodakowska bo 3 kg wisza i nie chca zejsc.
Musialam odatawic Nine od piersi bo dostala uczulenie na bialko. Jest na bebilonie pepti, i jakos z dnia na dzien pokarm mi zanikl. Rita nie dala rady az tak pobudzac laktacji a na laktator nie mialam czasu.
Mam pytanie, okres dostalam po 2,5 miesiaca po cc a dzis rowno 2 tyg po ostatnim dostalam znowu !! To normalne ? Do ginekologa ide dopiero za tydzien i to dopiero na pierwsza wizyte.
W ogole moje 3 miesieczne panienki juz tak cudownie usmiechaja sie, zaczepiaja mnie, wrecz rechocza. Wymachuja raczkami, nozkami... kazdego dnia sa coraz bardziej kochane.
Buziaki dla WasLexi150, vayn, Tusiaa, gezanew, L lubią tę wiadomość
-
Część ciocie chowajcie swoje córki, bo nadchodze
Mam juz 2 miesiące! Ale to szybko leci.. Mój kochany synek ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:25
tysiaa93, Tusiaa, gezanew, Moniaa, dana222, tulipanna, vayn, Lexi150, d84, L, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość