Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
gorgeous wrote:A na pierwszej wizycie u ginekologa też czułyście duży dyskomfort wtedy, kiedy lekarz dotykał aparatem usg rany i jej okolic?
okropnosc
-
To my sie tez pokażemy
dzis Florka przy tej pogodzie bez humorku, ale rano jeszcze było tak:
U Was tez im bliżej wieczora tym coraz bardziej dzieci marudne i płaczliwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 10:57
Lexi150, vayn, L, Mila920, Tusiaa, Bruśka, dana222, Kri, tysiaa93, d84 lubią tę wiadomość
-
Tez nie miałam usg mimo, ze specjalnie po usg odżyłam prywatnie - lekarz zrobić nie chciał i nie powi nawet ile dałam za wizytę!!! Byłam tak wściekła, ze obiecałam sobie,ze wiecej tam nie pójdę
@ tez jeszcze nie dostałam, nawet nue wiem ze bliznę mozna czymś smarować...oczywiście nikt nic nue powiedział, no bo po co... Ehhh szkoda gadać... -
Zosia u nas to normalka. Gdzieś od 17 do 21 marudzi. Trzeba się nim wtedy zająć, zmieniać pozycję, gadać, tulic no i oczywiście bez smoka ani rusz. Powinni wymyslec jakiś patent żeby smoczki nie wypadały z buzi bo wtedy taki krzyk
-
w końcu poszłam na wizyte do gina po porodzie. Niby wszystko ok oprócz tego że mnie bolało jak cholera i zera nawilżenia. Mam sie zgłosic jak @ dostane i wtedy cytologie zrobimy. Możemy sie z mężem seksić a ja jakoś się boje, niechce mi się chyba mu powiem że jeszcze nie mozna heheheh
Sliczne dziciaczki mamyja mam w końcu aparat i też będę pstrykać wyraźniejsze zdjecia niz w tel
jestem w szoku dzisiaj moje dziecko w dzień spało prawie 3 godz ale do południa spał przy cycu i nie mogłam sie na krok ruszyc bo sie budził i chciał znowu. PO raz drugi sciagnełam 80ml . Jestem z siebie dumna
będe mogła iść do fryzjera
dzieki Lexi za odpWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 19:43
tysiaa93, d84 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Moje dziecko tez jest marudne popołudniami i wieczorami, trzeba sie wtedy cały czas nim zajmować, a czasem jest taki nerwowy że kolysańie, śpiewanie nic nie daje i jadłby wtedy co godzinę
A co do ślinienia to zaczął kilka dni temu
Piękne mamusie to mamy piękne dzieci!!!
-
Lexi150 wrote:Same Królewny i Królewicze u Nas
Wasze Dzieci też się tak slinia?
Florka tez sie zaczęła ślinić, mam wrażenie ze czasem tez sie ta śliną bawi wypluwa bańki
Padał deszcz, nie byliśmy na dworze bo sie noe dało i przyszedł kryzys wieczora i nie było siły przestało padać i przed 19 wyszliśmy sie przewietrzyć, a teraz juz śpimy smacznie
-
Dziewczyny u nas jest to samo wieczorami! Przychodzi 17 i maruda się robi, karmię też częściej. Ok 21-22 zasypia na ok 4h czasem nawet więcej potem pobudka na 2h i znowu śpi 3h a potem jest rano i w miarę jest ok przez dzień
Ciekawe z czego to wynika
My dziś jedziemy do szczepienia buuuu -
No moja po wczorajszym szczepieniu od 15 to by z rączek nie schodziła. Zaraz płacz i tyle ... teraz na chwilkę przysnęła ehh ale myślę że to nie potrwa długo bo śpi 5-15 minut i zaraz pobudka. Na szczęście nie gorączkuje. Po 13 wyjdziemy na spacer może dobrze zrobi dla niej świeże powietrze ☺