Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudne te Wasze laleczki
też bym chciała córeczkę do pary następnym razem
szkoda tylko, że po cc trzeba tyle czekać..
Stosujecie jakiś krem na blizne po cc? Bo moja jest narazie czerwona i zastanawiam się kiedy i czym można coś działać?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
My będziemy się starać o następne jak macierzyński będzie dobiegał końca. Przynajmniej tak zakładam. Ale co z tego wyjdzie...
Blizny narazie nie smaruję ale niedługo zacznę używać bio oil.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:39
L, d84, tysiaa93, tysiaa93, vayn, Mila920, Kri lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa a jakie mleko podajesz? No i ile i co ile Mała zjada? Dopajasz Zuzię? Bo na mm niby się powinno ale Igor jakoś nie za bardzo chce. Herbatka w dziąsełka kłuje a woda jeszcze bardziej
-
L wrote:Jejku to już są lutówki 2017...ale to zleciało. Rok temu o tej porze pojawiały się nasze dzieciaczki
-
nick nieaktualny
-
ja tez sie chwale
tysia Twoja już trzyma grzechotkę, mojemu daleko do tego ;/
ja o następne też sie staram za rokWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 21:49
vayn, tysiaa93, L, dana222, Lexi150, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
marissith wrote:Hej
My wczoraj byłyśmy w kawiarni z Ninką, spotkałam się z koleżankami, pogadałyśmy, pośmiałyśmy się. Jednak takie wyjścia są super. Nakarmiłam Klusię, przewinęłam, Ciocie ponosiły, wszyscy są zadowoleni
Dzisiaj teściowa siedzi z Małą a my z mężem idziemy w miastoMleko odciągnięte także droga wolna
Vayn ja nie jem nabiału (raz na 3-4 m-ce serek wiejski jak czuje, że MUSZĘ bo się uduszę), mleko zastąp takim bez laktozy albo ryżowym/migdałowym/kokosowym. Dasz radę. -
Mila920 wrote:Cudne te Wasze laleczki
też bym chciała córeczkę do pary następnym razem
szkoda tylko, że po cc trzeba tyle czekać..
Stosujecie jakiś krem na blizne po cc? Bo moja jest narazie czerwona i zastanawiam się kiedy i czym można coś działać?