Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia ja tez kiedyś miałam wrażenie ze mleko leci tylko z pozycji spod pachy, bo tylko wtedy słyszę takie przełykanie, w innej pozycji tego tak nie słyszę, ale ja małemu zmieniam pozycje co karmienie, to jednak musi sie zawsze najadać bo rośnie i nie płacze.
-
Tusia-jasne ze sobie wbilas!
proponuje eksperyment:nakarm 2 razy pod rzad z tej samej piersi,tak zeby druga nocno sie wypelnila i znien pozycje karmienia np na lezàca i po piersi zobaczysz czy zjadda czy niee a nie po przelykaniu ktore w zaleznosci od ulozenia szyjki dziecka slychac albo nie:)A slychac jak ma mocniej odgieta glowke w tyl:)
-
Wiecie co zauwazylam? Ze wszystkie body i pajace ktore zamowilam na smyk.com sa albo gdzies rozprute albo zaraz porozpruwaly sie przy napach:/ nawet dwie czapeczki..przypadek? Nie wiem..bawelna super a szycie jakies do dupy:/ mysle ze moze jakies zlezale sa albo z jakis reklamacji wysylaja dlatego na necie sa tansze duzo niz w sklepie. Bez kitu,jedyne rzeczy jakie wywalilam do kosza to body x2,pajac i 2 czapki ze smyka..i nastepny pajac sie rozprul ale ten sie da zszyc
-
Tuli elasnie siedzę i zaszywam dziurki. Ale nie przy napAch tylko na szyciach bo za płytko wszyte. I to właśnie w rzeczach że smyka i kupowanych stacjonarnie. Jedno na paluszku u stopy i drugie tuż przy metce. Jakościowo te ciuchy z lidla są niezniszczalne. I te z Tesco też się dobrze sprawują. A smyk właśnie ma bawełnę superancka ale za to niedbale wykonanie.
-
Robiłam w szafie porządki bo co z tego że mały wchodzi już w 62 choć tu już niektóre przy zapinaniu to krzyczą o pomoc i 68. A też wvhodzi uwaga w 56 i są ok. Więc musiałam mimo że mi szkoda te 56 dobre odesłać bo przez to nie wykorzystam innych 62/68 jak będę nad tymi się rozpamietywac. Pogodę mamy pod psem cały dzień leje. Mały spacer ma w gondoli na balkonie się dotlenia.
-
tysiaa93 wrote:Kkkaaarrr zamelduj sie koniecznie jak poznasz plec groszka
na wczorajszych prawie spóźnionych prenatalnych Bąbel miał 8,39cm (limit na prenatalne do 8,4cm!!) i nie dało się ukryć, że coś dynda między nogami. Wszystko wskazuje na to, że Olga będzie miała braciszka
Bruśka, Mila920, vayn, tulipanna, Biedroneczka29, Lexi150, Kri, Tusiaa, L, Zosia_wop, marissith, d84, tysiaa93, Evans, Moniaa, niecierpliwa_92, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Mi wypadały wlosy przed ciążą i w pierwszym trymestrze aa później coraz mniej i teraz też jest spoko. Za to cerę mam paskudna. Ostatnio kilka lat temu mnie tak wysypało.
Moja kuzynka urodziła wczoraj synka. 4200g i 61 cm. Poród SN. -
Kkkaaarrr gratuluję fajnie będziesz miała parkę
Tuli mi też ostatnio przyszła bluza z dziurką dla starszej córki zamawiałam. Faktycznie często te ciuszki kupowane przez Internet są jakieś felerne
Leci oj kuzynka dużego chłopca urodziła pogratulować
U nas dzisiaj było piękne słońce ale wiało okropnie i w związku z tym ze moje dziecko nie będzie leżeć we wózku nie wyszłyśmy na spacer bo na rękach przeciez przewiało by ją na amen. -
Kkkaaarrr super wieści! Zaglądaj do nas i zdawaj relacje na bieżąco, my tu z przyjemnością poczytamy ci tan u Fasolki
A my dzis dowiedzieliśmy sie, ze siostra męża w 7tyg ciazy i urodzi jeszcze w tym roku, wiec Florka bedzie miec kuzyna lub kuzynkę rówieśnikaoczywiście teść juz wróżył z ręki i wyszło ze dziewczynka, niby głupie ale zawsze mu sie sprawdza ta wróżba
oczywiście jak oznajmiał, ze drugi raz bedzie dziadkiem to wszyscy pierwsze co na nas, ze juz od razu w druga ciąże zaszłam
bo siostra męża w wolnym związku i nikt sie raczej nie spodziewał
A ja mam taki problem z bólem nadgarstków i kolan, ze dzis ledwo chodzę i ledwo co dziecko nosze...
Młoda dzis prawie cały dzien przespała, ciekawe co bedzie w nocy robickkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Ile wasze maluchy czas jedzą? Ja dzisiaj trochę sie zdziwiłam bo młoda jadła 5 min z czego więcej bylo przy tym wiercenia i myślę odciągnę bo na pewno sporo zostało pokarmu a tu niecałe 20 ml . Czyżby moja laktacja zwolniła
A i jeszcze o włosach pisałyście, u mnie tydzień po porodzie włosy wypadały w dużych ilościach bałam się że łysa zostanę jak potrwa to dluzej. Na szczęście po kilku daniach przeszlo. I znów mnie @ nawiedziła pierwszą miałam 31marca teraz 17 kwiecień. Chyba trochę potrwa zanim się to wszystko unormuje. -
A ja nie miałam problemów z ubrankami ze Smyka. Ani z tymi ze sklepu ani z zamówionymi. Ale ja i tak uważam, że najlepsze jakościowo, najtrwalsze i najładniejsze są rzeczy z h&m. Zamawiam online jak są jakieś wyprzedaże i dużo mam z lumpa. Uwielbiam je.