Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa ale masz ślicznotkę
Hehe było by fajnie gdybyśmy mieszkały w pobliżu sobie juz sobie wyobrażam te masowe spacerki
Znów samotny wieczór,mąż wrócił z pracy i razem ze starsza córką wybierają się do cyrku...zero sprawiedliwościniecierpliwa_92 lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:Mój też ma często drobne wysypki, ale szybko znikają same nawet w ciągu tego samego dnia
Za to ma okropne nie wiem jak to nazwać owrzodzenia pod pampersem, myśleliśmy że to uczulenie na rossmana bo nowe wtedy daliśmy ale wróciliśmy do dady i nie zniknęłoto są takie krostki czerwone ale dużo tego ;(
Jutro niby miało być szczepienie, ale nie wiem czy nas przez to zaszczepioby dała na to jakaś maść
Ps. Mi też się dziś oczy kleją
A tak z innej beczki
Jaki tusz do rzęs polecacie, bo u mnie wszystkie są ok Przez tydzień a potem jakby " nie działały " na mnie... -
Roberta ale Mikołaj ma piękne oczęta i długie rzęsy
Niecierpliwa słodka ta Twoja Zuza
Wszystkim wyjeżdżającym szczęśliwej drogi!
Vayn to Twój Mąż moje miasto odwiedza
Kri ja kupuje takie najtańsze bo mam raczej długie rzęsy i tylko je trochę przyciemniam więc nie inwestuję. Ale zadowolona byłam zawsze z tej Maybelline Colosal Volume. Taka żółta.
E-ness jesteś gdzieś na tym zdjęciu ?
https://www.instagram.com/p/BEtJlhmDEyp/
Ja dziś znowu do lekarza. Uparli się na wirusówkę, dostaję kolejne leki a nic nie pomaga. A jest jeszcze gorzej. Bolało gardło a teraz i zatoki i uszy. Dziś nie wyjdę z gabinetu bez antybiotyku.niecierpliwa_92 lubi tę wiadomość
-
edyś wrote:szara myszko byliście dzisiaj na wizycie? Czy wszystko w porządku u was z kupkami? Stosujesz nadal dietę bezmleczną?
Jedziemy jutrokupy od 3 dni tylko żółte i dalej nie jem nabiału bo wychodzi że to chyba od tego
-
Kri wrote:Myszka my też mamy nawracające ciągle odparzenia i wiesz co stwierdziłam? Jak Używam tylko Pampersów i nie daje w międzyczasie innych tańszych np rossmannowych czy Lidlowych to odpukać jest czysto. I maści używam za każdym razem. Polecam Ci więc wietrzenie pupy ( bo to u nas dużo daje) nawet 5 min dziennie i oryginalne, dobre pampersy
A tak z innej beczki
Jaki tusz do rzęs polecacie, bo u mnie wszystkie są ok Przez tydzień a potem jakby " nie działały " na mnie...
Poczytalam o tym pieluszkowym zapaleniu i chyba to mamyod początku jesteśmy na dadzie i było ok, potem krótko rossmana i znów dada ale nie znika
jutro lekarka
-
Myszko,teraz to bedziesz musiala duuuzo wietrzyc. Jak to na pupie to najpewniej odparzenie. Pieluszkowe zapalenie to chyba bardzo powazny stan juz,mocno zaawansowany. Moze u Ciebie nie jest tak zle i pomoga proste leki. Ale wietrzyc musisz. Ja z Jagoda nie mam problemow ale od poczatku ja wietrze. Przy kazdej zmianie pieluchy a wieczorem przed kapaniem to 20 min lezy na samym podkladzie do przewijania bez pieluchyZdarza sie ze sie zsika,ale na podklad:)
-
nick nieaktualnyTuli my byliśmy na bioderkach 2 razy. Następne USG za 3 miesiące.
Laski przepraszam, ale wrzucam Wam zdjęcie stópki... Umówiliśmy się do dermatologa, ale zacny termin prywatnie na końcówkę majaIntuicja mówi mi że to AZS
u mnie w rodzinie obecne cholerstwo. Czym jej pomóc? ;/ Chodzi mi najbardziej o te białe wykwity, czerwone pojawiły się dopiero dzisiaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 19:58
-
nick nieaktualny