X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • edyś Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszko byliście dzisiaj na wizycie? Czy wszystko w porządku u was z kupkami? Stosujesz nadal dietę bezmleczną?

l22ncwa15v2ncszo.png
  • L Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa ale masz ślicznotkę ;-)

Hehe było by fajnie gdybyśmy mieszkały w pobliżu sobie juz sobie wyobrażam te masowe spacerki :-D

Znów samotny wieczór,mąż wrócił z pracy i razem ze starsza córką wybierają się do cyrku...zero sprawiedliwości :-\

niecierpliwa_92 lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Mój też ma często drobne wysypki, ale szybko znikają same nawet w ciągu tego samego dnia

Za to ma okropne nie wiem jak to nazwać owrzodzenia pod pampersem, myśleliśmy że to uczulenie na rossmana bo nowe wtedy daliśmy ale wróciliśmy do dady i nie zniknęło :( to są takie krostki czerwone ale dużo tego ;(

Jutro niby miało być szczepienie, ale nie wiem czy nas przez to zaszczepi :( oby dała na to jakaś maść

Ps. Mi też się dziś oczy kleją :(
    Myszka my też mamy nawracające ciągle odparzenia i wiesz co stwierdziłam? Jak Używam tylko Pampersów i nie daje w międzyczasie innych tańszych np rossmannowych czy Lidlowych to odpukać jest czysto. I maści używam za każdym razem. Polecam Ci więc wietrzenie pupy ( bo to u nas dużo daje) nawet 5 min dziennie i oryginalne, dobre pampersy ;-)

A tak z innej beczki
    Jaki tusz do rzęs polecacie, bo u mnie wszystkie są ok Przez tydzień a potem jakby " nie działały " na mnie...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boujours taki czarny z rózową zakretka łososiową bardziej http://www.cocolita.pl/tusze-do-rzes/bourjois-volume-glamour-tusz-pogrubiajacy?gclid=CjwKEAjwxoG5BRCC7ezlzNmR8HUSJAAre36jUq_g1o200CbntqsmPwJbTAPELwODs-8H2Htpf35PehoC0uDw_wcB

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta ale Mikołaj ma piękne oczęta i długie rzęsy :)

Niecierpliwa słodka ta Twoja Zuza :)

Wszystkim wyjeżdżającym szczęśliwej drogi!

Vayn to Twój Mąż moje miasto odwiedza :P

Kri ja kupuje takie najtańsze bo mam raczej długie rzęsy i tylko je trochę przyciemniam więc nie inwestuję. Ale zadowolona byłam zawsze z tej Maybelline Colosal Volume. Taka żółta.

E-ness jesteś gdzieś na tym zdjęciu ? :P
    https://www.instagram.com/p/BEtJlhmDEyp/

Ja dziś znowu do lekarza. Uparli się na wirusówkę, dostaję kolejne leki a nic nie pomaga. A jest jeszcze gorzej. Bolało gardło a teraz i zatoki i uszy. Dziś nie wyjdę z gabinetu bez antybiotyku.

niecierpliwa_92 lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) :)
    Lexi Ty Szpiegu ;D

Nie to inne warsztaty:)

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha e-ness wyskoczył mi post na fejsie i od razu skojarzyło mi się z Twoimi warsztatami :P

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde mój od 1,5h siedzi w lezaczku i się sam bawi, zaczął łapac 1 zabawkę i się nią bawić. Widać że lepiej operuje prawą reką niż lewą.

Auto spakowane na jutro start nad ranem.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli gdzieś wyjezdzala? Od rana jej nie ma?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:
    szara myszko byliście dzisiaj na wizycie? Czy wszystko w porządku u was z kupkami? Stosujesz nadal dietę bezmleczną?

Jedziemy jutro :) kupy od 3 dni tylko żółte i dalej nie jem nabiału bo wychodzi że to chyba od tego :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Myszka my też mamy nawracające ciągle odparzenia i wiesz co stwierdziłam? Jak Używam tylko Pampersów i nie daje w międzyczasie innych tańszych np rossmannowych czy Lidlowych to odpukać jest czysto. I maści używam za każdym razem. Polecam Ci więc wietrzenie pupy ( bo to u nas dużo daje) nawet 5 min dziennie i oryginalne, dobre pampersy ;-)

A tak z innej beczki
    Jaki tusz do rzęs polecacie, bo u mnie wszystkie są ok Przez tydzień a potem jakby " nie działały " na mnie...

Poczytalam o tym pieluszkowym zapaleniu i chyba to mamy :( od początku jesteśmy na dadzie i było ok, potem krótko rossmana i znów dada ale nie znika :( jutro lekarka :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko,teraz to bedziesz musiala duuuzo wietrzyc. Jak to na pupie to najpewniej odparzenie. Pieluszkowe zapalenie to chyba bardzo powazny stan juz,mocno zaawansowany. Moze u Ciebie nie jest tak zle i pomoga proste leki. Ale wietrzyc musisz. Ja z Jagoda nie mam problemow ale od poczatku ja wietrze. Przy kazdej zmianie pieluchy a wieczorem przed kapaniem to 20 min lezy na samym podkladzie do przewijania bez pieluchyZdarza sie ze sie zsika,ale na podklad:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Brusiu Kochana jestem! Mialam dzis wychodne do ciucholandu bo dostawa dzis i sroda. A pogem pojechalam kupowac krzewy na dzialke z Mala i Lubym. Dopiero Was nadrobilam.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri-ja tusz tylko PUPA (czerwone wsciekle opakowanie) albo Maxfactor Masterpiece

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny.. Ile razy na usg bioderek bylyscie? My prywatnie raz i mamy typ 1b(w normie) a lekarz kazal po 6 tyg przyjsc jeszcze raz na usg i w sobote idziemy. Wy tez po 2 razy???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już dwa i za 6 tug 3 wizyta. No Tuli już myślałam że ta biegunka się rozwinęła ale grunt że dobrze.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli my byliśmy na bioderkach 2 razy. Następne USG za 3 miesiące.

Laski przepraszam, ale wrzucam Wam zdjęcie stópki... Umówiliśmy się do dermatologa, ale zacny termin prywatnie na końcówkę maja :) Intuicja mówi mi że to AZS :/ u mnie w rodzinie obecne cholerstwo. Czym jej pomóc? ;/ Chodzi mi najbardziej o te białe wykwity, czerwone pojawiły się dopiero dzisiaj

4k9x6g.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 19:58

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro emolienty nie to weź ten olej kokosowy. Z naturalnych takich tematów.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia kupiłam dzisiaj olej kokosowy- nie wiem czy dobrze wyczaiłam słoik w rossmanie. Dodałam dzisiaj do kąpieli łyżkę oleju, nie wiem czy dobrze. Czy mam jej to w ciałko wcierać?

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciało normalnie wysmaruj jak balsamem lub oliwka.

vayn lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1655 1656 1657 1658 1659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ