Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
L wrote:Tysia trochę się zmieniło, coraz dłużej posiedzi w tej huśtawce ale jakiegoś wielkiego zachwytu nie ma. Myślę że jak podrośnie to większy z niej ubaw będzie mieć
Masz już jakąś na oku?
Jeszcze nic nie mam na oku, jak mala usnie to cos znajde moze -
Mój też ma często drobne wysypki, ale szybko znikają same nawet w ciągu tego samego dnia
Za to ma okropne nie wiem jak to nazwać owrzodzenia pod pampersem, myśleliśmy że to uczulenie na rossmana bo nowe wtedy daliśmy ale wróciliśmy do dady i nie zniknęłoto są takie krostki czerwone ale dużo tego ;(
Jutro niby miało być szczepienie, ale nie wiem czy nas przez to zaszczepioby dała na to jakaś maść
Ps. Mi też się dziś oczy kleją -
Dziewczyny wrzucam skład maści na pieluszkowe zapalenie. U mnie w aptece po refundacji kosztuje 18,60 zł- bez refundacji 37,20 zł. Opakowanie jest duże, u mnie wystarcza na 7 tyg, a smaruję raczej grubo. Używam jej do smarowania pupy, i wszystkich fałdek na szyjce, pod pachami itd. Może któraś z Was będzie zainteresowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 12:56
Kri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD żebym nie zapomniała.... spokojnej podróży jutro!
Ja Polci na podróż zakłożę body+ geterki, bluzę taka cieniutką i na to kołderka. W samochodzie raczej więcej nie będzie potrzebne
Normalnie pogoda do d*, wczoraj w słonku spacerowałyśmy ponad 2 godziny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 13:51
-
nick nieaktualnyL mieliśmy dzisiaj, ale wciśnięto mojemu małżowi delegacje. Wróci z pracy o 17, a o 19 jedzie do Szczecina wraca w piątek rano
tydzień temu awansował na kierownika, także chyba go testują..
albo piątek na noc, albo sobota rano.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:43
-
nick nieaktualny