Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna, za to u mnie było 16kg na plusie, a teraz mniej niż przed ciążą i jem wszystko!! A sąsiadka na pewno zazdrosna! U mnie wszyscy chwalą - rodzina, znajomi i koledzy, za to koleżanki, które w większości są po porodzie i mają nadprogramowe kg, to nie odzywają się w ogóle
Vayn, oryginalnie bardzo! Nie wiedziałam, że tak możnaJoanna_88 lubi tę wiadomość
-
E-ness super niespodzianka !
D84 moja tez główki nie podnosi sorry raz podniosła na sekundęnadal sie drze i beczy jak nie wiem.
A ja usłyszałam ze jakby każda kobieta wygladała po ciazy tak jak ja to swiat byłby piękniejszy
Dzien dobry ciocie
Nie cytujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 12:07
Lexi150, Joanna_88, tysiaa93, marissith, d84 lubią tę wiadomość
-
U mnie podobnie. Jak byłam na kontroli u gina po 4 tygodniach od porodu to lekarka nie mogła się nadziwić że dopiero co urodziłam. I się śmiała, że to niesprawiedliwe
Ale ja przytyłam tylko 7kg w ciąży.
My mamy duży problem z chrzestnymi więc na razie wstrzymujemy się z chrzcinami. Jeszcze w ciąży wstępnie z Mężem ustaliliśmy rodziców ale później moi teściowie próbowali na Nas wymóc żeby chrzestną byłą siostra mojego Męża. Bo przecież ma tylko jedna siostrę itp. A nie od dziś wiadomo, że ona mnie nie lubi, a ja jej. Tolerujemy się jedynie i stwarzamy pozory życia w zgodzieI sorry ale nie chciałabym żeby osoba z jej światopoglądem wychowywała "w razie czego" mojego Synusia. Niestety mój Małżu się przekonał do tego pomysłu i mamy impas.
Brusia ale Jasiek ładnie rośnie!
Biedroneczko ale gwiazda z Sofijki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 10:53
-
Moje Dziecię dziś od rana próbuje piąstką do buzi trafiać. Jak to komicznie wygląda. No i przy okazji czasami zawali sobie w czoło albo w oko
I bedę się powtarzać ale ta huśtawka to cudo. Mogę spokojnie zjeść, wypić kawę a moje dziecko spokojne i zasypia podczas bujania. -
No i nawet godzinkę posiedzi ale staram się żeby nie było za długo co by mu się nie znudziło. Nawet jak nie marudzi to go wyciągam żeby urozmaicić mu trochę czas.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia, mój Mały też huśtawkę uwielbia, to jego ulubione miejsce do spędzania czasu, ale musiał się przyzwyczaić, na początku nie chciał tam siedzieć, po 15 min. zaczynał płakać... Ja polecam ogólnie. Ułatwia mi to życie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Mila nie zazdroszczę, no brak słów...
U nas będzie dwóch ojców chrzestnych - nie chcemy szukać na siłę matki chrzestnej w rodzinie. Oboje mamy braci, także decyzja była podjęta już w ciąży.my mieliśmy 2 świadków na ślubie, z chrzestnymi chcielibyśmy podobnie
Bruśka i jak po bioderkach? My też dzisiaj byłyśmy, wszystko okvayn lubi tę wiadomość
-
poszłam na spacer i mój dostał takiego ataku płaczu ze szok, ludzie sie na mnie gapili jak na wyrodna matkę,Strasznie płakał, nawet jak na rękach był. spacer trwał więc 10mim dopiero w domu sę uspokoił, ale i tak mega maruda dziś z niego a jutro nasz czeka podróż ok 8h i już się boje.
Nie wiem jak go ubrać do auta, czy tak jak jest w domu body kr rękaw i śpiochy, kaftanik itp + koc czy body kr rekaw i polarowy pajac.
Mojemu tez chyba wyłazi jakaś wysypka na brodzie, ale to chyba od proszku osób 3cich bo wczoraj miał kontakt z kilkoma.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Melduje się z mega bólem głowy deszczem za oknem i mega syfem w domu.
Ale i te przyziemne rzeczy nie są w stanie zepsuć mi humoru po wczorajszej niespodziance
Dochodzę do wniosku ze ten mój pan Mąż ma tylko jedną wadę -mamusie; P
Vayn ja jestem często tak zaskakiwać ale te warsztaty to jakias petard nawet oświadczyny tak mnie nie zaskoczyły
Lecę coś ugotować dla mojej watahy bo póki co jestem w obłokach ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 12:35
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysiaa93 wrote:Lexi a ile Ignas w takiej hustawce potrafi wysiedziec?
Pytanie tez do innych mam, ktore w te hustawki zainwestowaly
L pamietam ze twoja cora nie bardzo lubila, zmienilo sie cos?
Zazdroszcze wam, mi oponka na brzuchu zostala
Tysia trochę się zmieniło, coraz dłużej posiedzi w tej huśtawce ale jakiegoś wielkiego zachwytu nie ma. Myślę że jak podrośnie to większy z niej ubaw będzie mieć
Masz już jakąś na oku?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Rano jechałam na badania bo w piątek mam wizytę u endokrynologa. Oczywiście moje dziecko jechało ze mną bo wszyscy w pracy. Jechałam za ciężarówką ok 50-60 km/h. Za mną jechało kilka aut. Jakiś idiota chciał wyprzedzić na trzeciego albo czwartego, nie wiem który był za mną i ciężarówka w tym momencie zaczęła skręcać. Mało brakowało a ten pajac wjechałby pod nią i przy okazji mnie by zahaczył bo byłam pierwsza za ciężarówką
zawsze uwielbiałam jeździć autem ale mając swój największy skarb na tylnym siedzeniu to już nie taka przyjemność tylko stres
szkoda, że nie mam kamerki w aucie...
jutro mamy kontrolę bioderek, Mikołaj ma niesymetryczne fałdki na udach także spodziewam się najgorszego