Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia Ty to laska jestes ze szok
Tez czytam forum podczas karmienia lub jak teraz w wanniełazienka stała sie oazą spokoju
Z chrzestnymi mamy problem - siostra mężatkami byc, ale jest w ciazy bez ślubu (planują tylko cywilny) to wiadomo, ze ksiądz mino ze mamy fajnego młodego proboszcza to sie nie zgodzi pewnie i jestesmy w czarnej d...
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jestem w skowronkach☺
Mój kochany mąż zrobił mi taka niespodziankę ze z wrażenia myślałam że zemdleje nie mówiąc o tym ze języka w gębie zapomniałam.
Wykupił mi warsztat kulinarny (ja z tych co przy garach się relaksuje ) na imieniny,ale nie powiedział z kim, jaki o czym. Dał kaske na taksowke podał adres i godz i życzył udanej zabawy ☺
Ja wchodzę do studia a tam mój ubóstwiany,umiłowany, Tomek Jakubiak ☺ no jeszcze w szoku jestem ☺
Aaaaaa aaa chyba nie zasnę dzisiaj☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 23:18
d84, Lexi150, Tusiaa, dana222, tysiaa93, Joanna_88, L, gorgeous, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dziewczyny ratunku moja Zuzia od wczoraj prawie nie śpi tylko marudzi a nawet jak juz przysnie to płacze i sie budzi i tylko ma rekach
w nocy było trochę spokoju i juz od 6 ze sobą walczymy.. Czy to ten skok rozwojowy? Wczesniej nie był aż tak odczuwalny
-
tulipanna wrote:Mila?? A moze zaszly w ciaze i nie chca dzieci podawac??? Jest podobno taki przesad ze wyedy sie dziecka nie podaje. Bo ogolnie to podobno nigdy sie dziecku nie odmawia..
Nie mogę uwierzyć, że jeszcze ludzie wierzą w takie zabobonyJa zgodziłam się, żeby być chrzestną, chociaż rodzice mojej chrześniaczki wspomnieli o tej ciąży. Zgodziłam się, a parę dni później zrobiłam test i były 2 kreski... Chrześniaczka ma rok, moje dziecię też ma się dobrze, więc w takie głupoty nie ma co wierzyć, chociaż może trochę byli źli, ale nie dali niczego po sobie poznać.
-
Wiecie co? Nigdy nie dostałam takiego natłoku komplementów, jak po ciąży, czego nie spodziewałabym się... Wszyscy mówią mi, że nie widać, abym w ciąży w ogóle była i nawet usłyszałam stwierdzenie: "przed ciążą była chuda i po ciąży chuda, co za sprawiedliwość" xD Powiem szczerze, że nigdy nie byłam zadowolona ze swojej figury - w zasadzie nigdy nie potrafiłam powiedzieć, co mi się w sobie podoba... a teraz jakiś cud - wydaje mi się, że po ciąży mam szczuplejsze i ładniejsze nogi, lepszy tyłek. Normalnie tylko rodzić mi zostało
dana222 lubi tę wiadomość
-
Gorgeous, u mnie to samo! Mega to miłe, że wszyscy mnie chwalą. A ja naprawdę uważam, że to nie jest wyczyn, że po ciąży wyglądam tak jak przed, w ciąży jadłam normalnie, łącznie przytyłam tylko 9 kg, to już dawno to wszystko zgubiłam
Mam jedną taką, głupią złośliwą sąsiadkę, ostatnio ją spotkałam przed blokiem to zamiast na Małego patrzeć (podeszła do wózka) to ciągle na mnie się gapiła, pewnie mi figury zazdrości głupia małpa
gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia Ty to seximamuśka jesteś!
E-ness niesamowicie Ci zazdroszczę
Mój mąż to naprawdę cudowny mężczyzna ale pomyśleć samemu żeby mi jakąś niespodziankę zrobić, czy nawet kupić głupią czekoladę bez okazji - w życiu.
Brusia a pytałaś o wysypke? Czy po kąpieli w kamyczku minęło? Ja dzisiaj u Poleny zauważyłam kropeczki przy piersiach i z boku brzuszkaTusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gorgerous mi jak mówią ze jestem stworzona do rodzenia, bo prawie nie widać ze byłam w ciazy to ja zawsźe odpowiadam ze każda ciaza jest inna, przy następnej mogę przytyć np 30kg a nie jak teraz12,5, tak sie zdarzyło mojej mamie, choć te 30kg tez szybko zarzuciła, bo większość to wody były.
Tez nie wiedziałam że chrzestni mogą byc jedynej płci.