X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana a Twoj miał przerwę w podnoszeniu głowy

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W skokach rozwojowych dzieci maja przerwy, tak jakby cofaly sie w rozwoju a potem bach, nowa umiejętność

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Ty to laska jestes ze szok :)
    Tez czytam forum podczas karmienia lub jak teraz w wannie :P łazienka stała sie oazą spokoju :D

Z chrzestnymi mamy problem - siostra mężatkami byc, ale jest w ciazy bez ślubu (planują tylko cywilny) to wiadomo, ze ksiądz mino ze mamy fajnego młodego proboszcza to sie nie zgodzi pewnie i jestesmy w czarnej d...

Tusiaa lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niby powinnismy miec skok teraz, ale albo jeszcze nie nadszedł, albo ja nic nie zauważam dziwnego...tfu tfu zeby nie zapeszyć :)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokazałbym Wam jak wyglądam, ale sie wstydzę :P no i jeszcze ktos mnie rozpozna, a ja tu narzekam tyle ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d84 wrote:
    Dana a Twoj miał przerwę w podnoszeniu głowy

Tak, Michał od początku ładnie trzymał głowę, a teraz przez kilka dni nie chciał dźwigać, poprawianie rączek nic nie dawało, caly czas je rozjeżdżał i sie szybciej denerwował.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale jestem w skowronkach☺

Mój kochany mąż zrobił mi taka niespodziankę ze z wrażenia myślałam że zemdleje nie mówiąc o tym ze języka w gębie zapomniałam. ;D

Wykupił mi warsztat kulinarny (ja z tych co przy garach się relaksuje ) na imieniny,ale nie powiedział z kim, jaki o czym. Dał kaske na taksowke podał adres i godz i życzył udanej zabawy ☺

Ja wchodzę do studia a tam mój ubóstwiany,umiłowany, Tomek Jakubiak ☺ no jeszcze w szoku jestem ☺

Aaaaaa aaa chyba nie zasnę dzisiaj☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 23:18

d84, Lexi150, Tusiaa, dana222, tysiaa93, Joanna_88, L, gorgeous, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • d84 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prezent super

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny prezent. Az mi się łezka w oku zakręciła bo tak się składa ze miałam przyjemność pic wódkę właśnie z tym panem na gruncie zawodowym ;) ach to byly piękne czasy :)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E-ness rewelacja!! :))

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • niecierpliwa_92 Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku moja Zuzia od wczoraj prawie nie śpi tylko marudzi a nawet jak juz przysnie to płacze i sie budzi i tylko ma rekach :( w nocy było trochę spokoju i juz od 6 ze sobą walczymy.. Czy to ten skok rozwojowy? Wczesniej nie był aż tak odczuwalny :\

l22nio4pat68ge0a.png
  • L Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa a brzuszek jej nie boli, kupka jej nie męczy? Może to być skok jak najbardziej. Wytrwałości życzę na takie skoki nie ma rady :-\

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Mila?? A moze zaszly w ciaze i nie chca dzieci podawac??? Jest podobno taki przesad ze wyedy sie dziecka nie podaje. Bo ogolnie to podobno nigdy sie dziecku nie odmawia..

Nie mogę uwierzyć, że jeszcze ludzie wierzą w takie zabobony :P Ja zgodziłam się, żeby być chrzestną, chociaż rodzice mojej chrześniaczki wspomnieli o tej ciąży. Zgodziłam się, a parę dni później zrobiłam test i były 2 kreski... Chrześniaczka ma rok, moje dziecię też ma się dobrze, więc w takie głupoty nie ma co wierzyć, chociaż może trochę byli źli, ale nie dali niczego po sobie poznać. :D

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Nigdy nie dostałam takiego natłoku komplementów, jak po ciąży, czego nie spodziewałabym się... Wszyscy mówią mi, że nie widać, abym w ciąży w ogóle była i nawet usłyszałam stwierdzenie: "przed ciążą była chuda i po ciąży chuda, co za sprawiedliwość" xD Powiem szczerze, że nigdy nie byłam zadowolona ze swojej figury - w zasadzie nigdy nie potrafiłam powiedzieć, co mi się w sobie podoba... a teraz jakiś cud - wydaje mi się, że po ciąży mam szczuplejsze i ładniejsze nogi, lepszy tyłek. Normalnie tylko rodzić mi zostało :D

dana222 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous, u mnie to samo! Mega to miłe, że wszyscy mnie chwalą. A ja naprawdę uważam, że to nie jest wyczyn, że po ciąży wyglądam tak jak przed, w ciąży jadłam normalnie, łącznie przytyłam tylko 9 kg, to już dawno to wszystko zgubiłam :-) Mam jedną taką, głupią złośliwą sąsiadkę, ostatnio ją spotkałam przed blokiem to zamiast na Małego patrzeć (podeszła do wózka) to ciągle na mnie się gapiła, pewnie mi figury zazdrości głupia małpa :-D

gorgeous lubi tę wiadomość

ex2bx1hp35w324su.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po wizycie u neonatologa waxymy 6170 a że ulewamy to trudno. Czekamy na kontrol bioderek i zobaczymy jak będzie dalej. Chlopisko mi rośnie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Ty to seximamuśka jesteś!

E-ness niesamowicie Ci zazdroszczę
    Mój mąż to naprawdę cudowny mężczyzna ale pomyśleć samemu żeby mi jakąś niespodziankę zrobić, czy nawet kupić głupią czekoladę bez okazji - w życiu.

Brusia a pytałaś o wysypke? Czy po kąpieli w kamyczku minęło? Ja dzisiaj u Poleny zauważyłam kropeczki przy piersiach i z boku brzuszka :(

Tusiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila nie zazdroszczę, no brak słów...

U nas będzie dwóch ojców chrzestnych - nie chcemy szukać na siłę matki chrzestnej w rodzinie. Oboje mamy braci, także decyzja była podjęta już w ciąży.

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Vayn, ale fajnie! To tak można? U nas z kolei jest deficyt na ojca chrzestnego

ex2bx1hp35w324su.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgerous mi jak mówią ze jestem stworzona do rodzenia, bo prawie nie widać ze byłam w ciazy to ja zawsźe odpowiadam ze każda ciaza jest inna, przy następnej mogę przytyć np 30kg a nie jak teraz12,5, tak sie zdarzyło mojej mamie, choć te 30kg tez szybko zarzuciła, bo większość to wody były.

Tez nie wiedziałam że chrzestni mogą byc jedynej płci.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ