Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna u Nas to samo. Lejace się, z grudkami i żółte. A ten zapach właśnie slodko smierdzacy
czasami mnie odrzuca. Za to mojego męża odrzuca zapach ulanego mleka
Roberta lubi tę wiadomość
-
Lexi, a ten Viburcol to bez recepty? Lepiej w domu awaryjnie mieć.
Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że takie czujecie się zzyte z tym naszym forum? Ja pierwszy raz w życiu udzielam się na jakimś forum, więc może dlatego tak się dziwię, że można się przywiązac do osób, których się przecież w realu nie zna -
dziekujemy dziewczynki ale jednak brzusio został i boczki
NIe moge sie odpedzioc od słodyczy i non stop wpierdzielam jak małpa kit
Joanna viburcol jest bez receptyAa Kubusiowi jeszcze sie chwieje ta głowka. Nie kładłam go czesto na brzuszku nawet czasem ani razu w ciagu dnia a dzisiaj mnie zaskoczył. Bardzo długo trzymał główkę, nie złościł się wcale i patrze a ona coraz bardziej leci na prawy bok i tu bach zrobił przekret ale jestem z niego dumna
Kubuś faktycznie to szczypioreczek. Jutro mamy neonatologa i zobaczymy jak przytył
I w niedziele zrobił kupe na 9 dzieńraz stęknał i już po sprawie
zawsze były pomarańczowe a tym razem żółta
Lexi to prawda Kuba to cały tatuśnie wyprze się heh
Joanna ja tak samo mam że się odpedzic od forum nie mogemusze zawsze nadrobic jak nie wchodze z dzień czy dwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 17:05
Kubuś
-
Moja główna rozrywka przy karmieniu jest forum. Nawet ostatnio w nocy zeby nie zasnac to czytałam Wasze najwcześniejsze wpisy i zdjecia testów. Kiedyś nie rozumiałam kiedy ludzie maja czas i piszą na forach, teraz juz wiem ze to wciąga
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
A no tak oczywiście że wszystkie mamuśki na forum to śliczne kobiety
oprócz mnie
Tusia ty piszesz ze masz skórę na brzuszku u mnie nie skóra a sadełko...boczki mam straszne ehhh . Tak się zaparłam że będę skalpel Chodakowskiej cwiczyc a tu nie mam kiedy. Mój m jak wraca z pracy to przejmuje małą a ja siadam ze starsza córa do nauki i ogarniam mieszkanie. Mała od kilku dni robi krótkie drzemki po 15min i to jeszcze śpi mi na rękach. A ze nocki tez kiepskie budzi się co 2h czasem jedną ma dłuższą tak 3 h to i wieczorem jak już dzieciaki śpią sama się kładę bo sil brakuje.
-
dana222 wrote:Moja główna rozrywka przy karmieniu jest forum. Nawet ostatnio w nocy zeby nie zasnac to czytałam Wasze najwcześniejsze wpisy i zdjecia testów. Kiedyś nie rozumiałam kiedy ludzie maja czas i piszą na forach, teraz juz wiem ze to wciąga
Ja tez przy karmieniu podczytuję -
ja figury dobrej nie mam 164 i obecnie 74-75kg przed ciążą 70 wty zawsze się śmieję że każdy cycek po 5kg
mydziś byliśmy na 1szym wyjściu do kawiarni, miałam spotkanie z pracy w 20osób, mój dziś też jakieś spotkanie biznesowe wiec musiałam małego zabrać wytrzymaliśmy ok 1,5h bez marudzenia i płaczu więc ok.
kurde zaraz popadnę w depresję że mój tej głowy nie podnosi, przed chwilą chwycił smoczeki go wyciągną sobie sama nie wypluł - pewno przypadkiem heh. ale jak to piszę zrobił to drugi raz chwycił za bok i odłożył na bok heh17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 mój tez leniuszek nie chcial glowy podnosi. Musiałam go szybko przewrocic na brzuch bo mu sie ulewalo serkiem i patrzę a on zamiast "przybić gwoździa" glowa do góry
teraz juz fajnie podnosi pod warunkiem ze mu sie chce
tylko mój synek jest starszy, jutro ma 3 miesiące
-
A moj po kilku dniach znowu zaczął dźwigać główkę, moze nie tak wysoko ani nie tak długo, ale chłopak sie przynajmniej stara.
Mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza niż wczorajsza, ze nie będę wstawać co godzinę. Wczoraj az mnie kości bolały jak go w nocy karmiłam z niewyspania
Dzisiaj byliśmy załatwić w końcu slaska kartę ubezpieczenia zdrowotnego do lekarza i założyliśmy małemu konto, jak powiedziałam pani w banku ze damy mu te oszczędności ale zależy jaki bedzie, to jak cały czas spał to sie wtedy odezwał, chyba sie oburzył