Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari my też musimy iść za 6 tyg na kontrol więc pewnie taka politykę mają. A jak takie chusteczki Wam odpowiadają to pewnie i te cleanic kindi z emolientem były by ok. One nie są takie mokre a natluszczaja właśnie. Chyba kolor fioletowy.
Mari jego humor skończył się po dwóch minutach od zdjęcia.
Macie te kolka baby swimmers do kąpieli co się zakłada dziecku na kark? Na lutowkach na fb furorę robią i się zastanawiam czy nie zamówić do wanny i na basen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 09:55
-
https://www.google.pl/search?q=baby+swimmer&client=ms-android-sonymobile&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ867K7bDMAhXFkiwKHfoOAUIQ_AUIBygB&biw=360&bih=511#imgrc=iY25M2aN2J2PrM%3A. Tak to wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 09:56
-
nick nieaktualnyU nas na cleanic kindii z emolientem reakcja alergiczna była, w momencie pryszcze na pupencji
Ale jestem zła! Zamówiłam z odbiorem w aptece smoczki lovi 3-6. No i wzięłam od razu wyparzyłam, dałam Poli i jej zasmakowałbiorę drugi żeby schować a tam lateks rozwarstwiony, no myślałam że mnie ściśnie. Szkoda, że nie obejrzałsm przed wyparzeniem, teraz już nie oddam.
U nas noc masakra. 1 raz nocy nie przespała, tylko na cycu była po cichu. Teraz odsypia. Ogólnie chyba zęby chcą się pokazać bo na dziąsełkach 'coś' zaczyna się pojawiać
Śliczny JaśBruśka lubi tę wiadomość
-
E-ness podoba mi sie Twoje podejscie w kwestii Tv.
My uzywamy baby dream rozowych chusteczek. Sa super.
Hustawke to ja juz chce kupic taka mintowana w futryne. A lezaczki niby do 9czy 12 kg a mojej znajomej cora ma 2 lata a nadal drzemke dzienna urzadza w fisher proce tym z lwem:) -
Tysia u mnie paskudnie
Ale to dobrze bo przynajmniej nie mam żalu że na dwór nie możemy wyjść.
Mój Synuś o 10 zjadł, pogadał z mamą, włożyłam go do huśtawki i zasnął. Już dawno przestała bujać a on dalej śpi i nie chce wstawać. A mi się już nudzi
Zdążyłam umyć gary, wykąpać się, zjeść, wypić herbatkę... Jeszcze chyba kawkę pociągnę -
nick nieaktualny
-
Tysia ja tam zamawialam odbitki i jakosc super
. Jejku moj to tylko wali drzemki na mnie, odlozony gdziekolwiek wstaje odrazu albo w ciągu 15 minut.. nie mam nawet jak garów pozmywac, bo ciągły placz.. chyba kolejny skok?
A gdzie jest malinka? Dawno się nie odzywala, przywołuje Cię!
-
Jasiek zjadł o 10 poszedł zaraz po spać obudził się o 12 powrzrszczal przebralismy się zjadł 30 min wcześniej i znów odplynal. Ale teraz śpi na czuja i nie mogę dalej prasowac bo mam żelazko co mruczy jak się prasuje i wybudza się. Odczekać muszę aż zasnie chyba. Miota się strasznie. Ta pigoda tak chyba na niego działa. Albo kładę się obok i razem pispimy.
-
Nic dziś zrobić nie mogę
Klara ciągle na rękach a jak przyśnie to max 15 min. Rozgrzebalam pomieszczenie gospodarcze i tak wszystko teraz patrzy na mnie a ja nawet nie mam jak przejść przez korytarz
skończy się na tym ze wróci mąż i wrzuci cały bałagan z powrotem
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot