Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje dziecko po 13 zjadło. Znowu pogadaliśmy, później mata jakieś 30 min no i do huśtawki jak zaczął marudzić. A że nie spał to stwierdziłam, że odkurzę bo to max jakieś 15 min mi zejdzie w naszym mieszkanku
Odkurzyłam, patrzę a Igor śpi. Nawet odkurzacz mu nie przeszkadzał
Teraz się obudził i gada z mamuśką
-
Sofijka w dzień tez dość dużo spi,na podwórku jak jestesmy od 13 do 17-18 to spi cały czas z jedna przerwa na cyca i przebranie.Wracamy do domu to troszke posiedzi z nami i zaraz tnie komara i naszczescie w nocy spi dobrze:)
-
Tysia moje Dziecko tak od tygodnia dużo śpi w ciągu dnia ale w nocy też ładnie. Wydaje mi się że teraz zwyczajnie szybciej traci energię bo i rusza się więcej i gada więc trochę wysiłku go to kosztuje. Dlatego też i snu więcej potrzebuje. A pogoda też raczej do spania zachęca

Pytanie z innej mańki. A w zasadzie dwa.
Po pierwsze kiedy przechodzi się z gondoli na spacerówkę? Bo jak tak patrzę to Igorowi już niewiele miejsca w tej gondolce zostało
Druga sprawa. Cały czas czuję taki dziwny zapach wydzieliny z pochwy. Tak jakoś dziwnie pachniały te odchody połogowe. No ale to już dawno nie to. To nie jest jakiś nieprzyjemny zapach tylko dziwny. Inny niż przed ciążą. I teraz pytanie czy to tak jest czy u mnie coś się dzieje? A może mi się węch zmienił? O co kaman? -
Lexi niby powinno się zmienić jak dziecko już dobrze siedzi choć niektórzy takie flaczki już sadzaja. Moim zdaniem mimo że rozlladna spacerówka ale to za wcześnie dziecko za małe. Ja mam jeszcze sporo miejsca w gondoli. Sądzę że spacerówka to tak sierpień wrzesień.

-
Biedroneczka to sporo spi, super.
W sumie racja ze teraz dzieci sporo energii traca skoro wyginaja sie we wszystkie steony
Lexi u mnie zapach jest raczej taki jak zwykle. A gin robil ci usg jak bylas na kontroli? Mysle ze warto to jednak sprawdzic, moze sie okaze ze jakas infekcja sie do ciebie przypaletala. -
My po szczepieniu
Maly płakał ale teraz ładnie się bawi i jest spokojny
Pod pampersa maść dała i wietrzyć jak najwięcej
Za to z moją piersią Masakra. Guz jest duży, porzadnie się przytkalo
mleka tam pełno
kazała mi nie karmić z tej piersi gdy zrobię kompres że spirytusu i alcatetu i potem ściągnąć mleko. Na przeciwbólowym bo to może baaardzo bolec. Nie chcę
boję się
płakać mi się chce, nie wiem czy jej słuchać, chyba pójdę wcześniej na to USG i do gina
poradzcie coś
-
Brusia witaj w klubie
mnie tez czeka ta niezbyt miła czynnośc
Ale chyba dziś już sobie odpuszczę i wstane wcześniej wtedy jakos mi lepiej idzie jak jestem wypoczeta.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dziewczyny, a gdzie się wybieracie? Jakas majoweczka czy do rodzinki?
Szara Myszko, ja raz, na początku, miałam taki problem jak Ty (choć chyba nie aż tak duży) i kupiłam w aptece takie specjalne kompresy (one długo trzymają ciepło), włożyłam to w stanik i ugniatalam pierś, jak się rozgrzala, dodatkowo leżałam pod kołdrą, żeby jeszcze cieplej było. Potem odciągalam trochę, najgorzej nie było, a mąż cały czas mi ten kompres trzymał ciepły (dokładnie to dwa, od góry i od dołu) i dzięki temu to mleko łatwiej schodzilo... No biedna jesteś na maksa...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

najwyżej będą nóżki trochę wystawac