Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a moze ten maly przyrost wagi I slaby apetyt, to przez problemy z nietolerancja laktozy?
Probujcie wlaczyc delicol I dicoflor.
U mnie mala przyrastala ok, ale dostala strasznych boli brzucha I wysypke I skonczylo sie mlekiem dla alergikow niestety.
-
nick nieaktualnyBrusia pisz co to za koło, gdzie i za ile
Też zaczynam już mrozić mleko, tylko u mnie ciężko idzie, bo laktację mam dopasowaną do potrzeb Niny... za jednym razem odciągam z 2 piersi ok 50 ml
Polecam medele swing, zawsze można sprzedać na all (albo kupić używaną)
Aaa no i zapomniałam napisać, powoli odstawiamy kropelki. Już nie daję delicolu, póki co jest ok, sab simplex daję tylko raz dziennie. Niedługo zupełnie odstawiamy juhu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 09:37
-
Ja juz odstawiłam 2 tyg temu jest ok tylko kupki są co 2-3 dni a bylo kilka dziennie ale to raczej był objaw zbliżającej się ospy bo i kolor był zielonkawy.
Mała spokojna ,nie płacze nie napina się choć po zachowaniu widać ze zbliża się kupsko ☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnye-ness wrote:Mari a Ty do pracy już wracasz?
poza tym chciałam jechać na koncert iron maiden, a to oznacza, że nie byłoby mnie przez 2 dni w domu -
nick nieaktualny
-
Chyba jednak kupie medele najtaniej 550zl znalazłam - drogo , ale jest szansa ze pozniej odsprzedam, z tym sprzętem jest chyba najwieksza szansa, ze cos pociągnie...
Moje dziecko chyba nie potrafi z butelki pic...chyba tez bede kupować i próbować rożnych...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 11:52
-
Koło to baby swimmer kupiłam za 29.90 i do tego 15% taniej jeszcze a na alegro po 47 plus dodatkowo przesyłka. Wzielam mniejsze od 3 do 12 kg bo są jeszcze od 6-36 kg. Będzie jak znalazł na basen. W środku ma jeszcze grzechotke.
A kupowałam w smykolandzie stacjonarnym może na internetowym może być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 13:18
Joanna_88 lubi tę wiadomość
-
Ja po komunii. Jagoda zostala z moimi rodzicami. Z nerwow odciagnelam tylko 150 ml pokarmu i to od spboty wieczor. Otoz drogie Panie-prawda jest ze jak dziecko naprawde zglodnieje to wypije z butelki. Mama jej dala-byla walka i placz z 15 min. Potem dala jej lyzeczka sprobowac 3 lyzczki, usmiechnela sie i zaczela ssac butle. Wypila 120ml ale mama mowila ze dosc mocno ulala potem,wiec chyba ciu za duzo. Karmie c lo 2 godziny, butelke zjadla po dlugim spacerze po 3 godzinach. Problem byl z nastepnym karmieniem bo bebilon pepti okazal sie fuuuuj i wrocic do domu musialam,na szczescie mama juz nie czekala 3 godzin bo ja mialam okolo 60 km do pzjechania,wiec akurat wrocilam ze miala kolejna 3 godzinna przerwe w jedzeniu a ja zdazylam dojechac
-
Mari-50ml po karmieniu jak sciagasz to nie tak zleee.
Ja po wczorajszym sciaganiu i przerwie w karmieniu 6 godzinnym cycki mam jak glazy. Jagoda nie zjada tego wszystkiego. Terqz to bym nasciagala... A wczoraj raptm 150mldzis po karmieniu to chyba z pol litra jeszcze bym sciagnela;)
-
Normalnie szok, moje dziecko pierwszy raz miało tak długie spanie, od 23 do 3.50. Budził sie godz wcześniej ale nim przyszłam z toalety to znowu zasnął. Teraz mam nadzieje ze zje i pospi do 7-8.
A wczoraj Michał zrobił kupę roku u teściów. Dosłownie po pachy, dobrze że miałam zapasowe ubrankaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 04:14
-
e-ness wrote:Ale tu cisza. ...☺
Zawsze jak wracamy z gości do domu to Gabryska ma problem, żeby usnac, widać ze oczka jej polatuja ale jest twardaNa szczęście jak juz zasnęła to sobie pospala i ja tez. Super bo w poprzednia noc wstawalam do niej co 2 godziny, masakra. Serio podziwiam te mamusie, które codziennie tak maja, ja bym na dłuższa metę padła i chodziła ledwo zywa. Dobrze, ze takie akcje to u malej raz na jakiś czas.
A z odciaganiem mleka i piciem z butli nie mamy problemu, każda butla jej pasuje wiec spokojnie mogę mieć wychodneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 06:14
-
O widzę ze nie tylko ja rozpoczęłam poranną zmianę ☺ Klara już zjadła i ani myśli zasnąć gada coś do lusterka bo mamy przy łóżku ☺
Szkoda ze jest tak zimno na dworze bo wrzucilabym ja do wózka i pomaszerowala ale te ubieranie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 06:25
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot