Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia córeczka mojej przyjaciółki dostała takich bóli brzuszka ok 4 miesiąca. Nagle i nie wiadomo skąd. Na kolki to raczej za późno. Poza tym te bóle zdarzały się o różnych porach dnia. Pomogły czopki viburcol. Mała po nich od razu się uspokajała i zasypiała. A jak się budziła to wszystko wracało do normy. A dodatkowo nie wiem czy można przy kp ale może meliskę wypić to mała będzie spokojniejsza...
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie sądziłam, że potrafię tak szybko biegać. Wychodziłyśmy z domu to świeciło słonko, wracałyśmy biegiem bo grad zaczął napieprzać. Dobrze, że folie miałam w torbie na zakupy. Mimo folii kilka kulek było w gondolii, przemilczę jak ja wyglądałam. Także mamy 1 grad zaliczony
L, e-ness, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
dzieku Brusia i Lexi
spróbuje tak robic i zobaczymy. akurat zapas linomagów mam
My po szczepieniuKubus był baardzo grzeczny i nie zapałakał na żadnym wkłuciu
aż się zdziwili
póki co spi juz 3 godz i pewnie niedługo bedzie sie budził na jedzenie.
Ja tez pewnie wygladam jak matka wariatka z tymi głupimi minami jakie robie do małegoja sobie tez wymyslam głupie piosneki i sobie spiewam.
Mój Kubuś to mały Kotekzamaist gadac to miałczy dosłownie jak koty które sie marcuja :Dtak skrzeczy hehe:D
e-ness, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
dana222 wrote:Moj tez dzisiaj kończy 3 miesiące, podobno od dzisiaj ma przesypiać noce ha ha ha
W sumie dzisiaj obudził sie 2 razy ale kilka razy odkładałam go do łóżeczka, robi mi tak od wczoraj. Po zjedzieniu biorę go do odbicia, oczywiście nie odbija bo śpi, na rękach jak go mam to śpi na całego, jest taki bezwładny, a jak go położę to jakby go łóżeczko poparzyło, wierci sie i otwiera oczy.
Dana u mnie jest dokładnie tak samo. Jak jest na rękach to twardo śpi położę do łóżeczka wiercenie i się wybudza.
Lexi może i mała bliskości potrzebuje ale jak sie w nocy budzi to je nie ma tak że pociumka i zasypia. Ja nie wiem może za malo treściwy mam pokarm -
Dzieki Lexi, kupilam wlasnie te czopki zeby miec po szczepieniu jakby co, to bede tez uzywac przy takich naglych atakach. A szczepienie dopiero na 17. Oby bylo ok.
Gabrysia tez ma z tylu taki lysy pasekSmiesznie to wyglada, na dole sporo wloskow a troche wyzej lysina
-
a mój bąbel wazy 5400g
coraz cieżej jest go nosic
i dzisiaj w nocy spał najpierw 4 godz a poźniej 3 godz i od 5 do prawie 7 nie spał i gadał, jeczał aż w końcu go wziełam do łózka i zasneliśmy i nawet nie pamietam kiedy. Chyba pierwsza odleciałam hehetysiaa93, Lexi150, vayn, Bruśka, Zosia_wop lubią tę wiadomość
Kubuś
-
No o i po szczepieniu, tak plakala ze nie moglam jej utulic. W samochodzie usnela a teraz je cyca i przysypia, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze
Ale pediatre mamy do dupy... Jak zapytalam czy wychodza zeby, to niby sprawdzila i nie powiedziala nic, tylko tyle ze maja prawo. Hahaha tyle to ja sama wiem.
Gabrysia wazy 6800g i ma 60cm, konkretna babeczkaLexi150, vayn, e-ness, Bruśka, d84, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nam dziś przyszło nosidełko, zadowolona jestem bo mały jak go w niego włożyłam to od razu banan na twarzy:)
a szczepiłyście już na pneumokoki - ja mam szczepienie 9 VI i wtedy pierwsza dawka pneumo i druga 5w1 i rota. Dalej mnie to wkur*** że nie pozwolili mi rozdzielić szczepienia, Boję się tych pneumo.tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I