X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My używamy podkładów babydream. Swoją drogą to na początku więcej kasy wydawaliśmy na nie niż na pieluchy ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    No to fajnie :-) masz po kimś ubranko czy będziesz kupować? Nie wiem czy warto brać takie z marynarką czy kamizelką bo może być upał.
    Kri kupiłam już 6 el frak kamizela koszula spodnie czapka i muszka wszystko białe kamizela srebrna

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri-doskonale rozumiem:) ja codziennie wywalam 2 bo jak Jagode rozpieluchuje to na ogol zasika:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Kri kupiłam już 6 el frak kamizela koszula spodnie czapka i muszka wszystko białe kamizela srebrna
    O kurde,Brusia! Ale gentelmana bedziesz miec!Pokazuj!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mamy zostało bo tam chrzrwt będzie. Po co wozić kupiłam na 80 cm bo teraz mały ma 65 i te 62 blagaja o litość i 68 niektóre też. Trafiło mi się na wyprzrdazy w smykolandzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 16:21

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi firankami to u mnie :P

Moja Polencja dzisiaj kończy 4 miesiące. Kiedy to zleciało.. przyznam szczerze, że nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 13:26

Bruśka, tysiaa93, Tusiaa, d84, tulipanna, e-ness, L, Lexi150, Zosia_wop, Mila920, gorgeous, Kri, adelka77, Moniaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temat teściowej jest mi dobrze znany. Nie wiem skąd się biorą takie parapety. Życzę sobie żeby mi nie odwaliło i nie była taką teściową dla swojego zięcia.

U nas w domu głośno. Zasypiamy przy Tv. Też lubimy oglądać :p

Wczoraj ustalaliśmy chrzciny. Pięknie Pola w kościele śpiewała. Później pojechaliśmy dp dziadków, było ok dopóki nie przyszli inni goście. Pola się tak rozwrzeszczała,jeszcze nigdy z takim wrzaskiem samochodem nie jechaliśmy. Nawet jej nie wykąpaliśmy, padła zaraz po wejściu do domu.

Cały dzień dzisiaj śpi, budzi się tylko na cyca. Ciekawe co ona w nocy będzie robić

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podkłady to albo rossman albo dada też są spoko lepsze od rosmana ale Ciężko dostać chyba na próbę tylko dali.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jakieś dziewice muszą być w końcu w tych czasach. :D
    Mama mi mówi żebym mówiła do męża ze musimy razem zamieszkać to może wtedy będzie inaczej. Zobaczymy. Z tymi papierami rozwidowymi dla picu to niezły pomysł :)

Ja też mam podkłady z allegro se mi takie same jak lexi. Fajne są :) teraz zamówiłam jakieś inne na allegro ale też fajnie grube są :)

A ja też mam wrazenie że coraz mniej mleka mam. Mimo to ze prawie zawsze daje cyca a później mm. Czasem odciagam laktatorem i dzisiaj odciagnelam i byłam w szoku 60 ml z obu cycow :/ a w jednym zaledwie 20ml .I teraz wiem czego dziecko mi tak płacze bo głodne jest.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia,a moze to z nerwow o meza..?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to razem nie mieszkacie?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • L Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka Pola śliczna w tej sukieneczce i taka duża :-)

Eness twoja teściowa to musi mieć coś z głową...przepraszam że tak pisze ale innego wytłumaczenia nie mam. Po takiej akcji jaką wam zgotowała mężowi bym nie darowała, w ogóle to się mu dziwię że on jeszcze jest w stanie normalnie z nią rozmawiać. Odebranie dzieci to nie błahostka :-\

vayn lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eness a dzieci wiedza co babcia wyczynia? Bo sobie nie wyobrażam co mogą czuć. A męża rzeczywiście musisz naprostować.

Ja podkłady mam takie ze z jednej strony jest materiał a z drugiej ceratka, mozna je prac. Na początku na okrągło były obsikiwane i obsrane i prane. Teraz całe szcźescie jest lepiej.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkamy z moimi rodzicami a on pracuje w delegacji więc jest w domu na weeken
    dzie.

Tuli pewnie to też ma wpływ i zmęczenie.

E-ness faktycznie masz też nieciekawie :/

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E-ness no teściowa to Ci sie udała, wariatów nie sieją jak to mówią ;)

Polcia sie stroi w sukienunie, ślicznie :)

Z pokarmem to jest tak - czego dziecko bie wypije tego pierś nie wyprodukuje...po co ma robic nadwyżki to produkcja nie magazyn...a ze moje dziecko piło chyba zawsze na pol gwizdka to teraz nagle mi piersi tez nie nadrobią. Ja chyba sie wykończę przy tym niejadku moim...teraz wykapana raptem pare min przy piersi i spi...nie dobudzr za Chiny ludowe...otworzy oczy ciumknie i dalej spi :(

vayn lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • L Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia może taki urok twojej córki ;-) jeśli dobrze przybiera to widać wyciągnie ile jej potrzeba.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia mój Też taki zmęczony ze zasnął i nawet z jednego cyca nie wypił i śpi mi na poduszce.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • L Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię właśnie zasnęło po pól godzinnym noszeniu na rękach :-\ aż się jej boję odkładać do łóżeczka.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    A czemu nie wlaczacie tv? Mi polozna kazala od urodzenia, żeby tv lub radio grało po cichu. Czasem też włączam głośniej i sobie tanczymy :-D

Ja nie włączam, bo nie chcę, żeby Jaś patrzył w ekran od najmłodszych lat. Dlatego zazwyczaj siedzimy przy wyłączonym tv albo w drugim pokoju. Wtedy też nie opłaca mi się włączać go, skoro w drugim pokoju nie będę wiedziała, co dzieje się na ekranie. Chociaż czasami robię wyjątek i włączam kanał muzyczny, ale i tak robię wszystko tak, aby Jaś nie patrzył.

Bruśka, już bajki puszczasz małemu? :>

tulipanna lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta moja tesciowa to nie jest tak prosto.
    Mój mąż został wytresowany a nie wychowany i niezależnie co by zrobiła to ja tłumaczy ze taka jest i puszcza w niepamięć.
    Jak juz jej argumentów brakowało to szantażowala ze mieszkania nie zapisze na niego tylko na o.Rydzyka ,jak to nie zadziałało to dawaj symulowa ze umiera i tak w kółko:( a mój maz zawsze jak taki pobity pies z podkulonym ogonem próbował wkupić się w łaski a ona triumfowałą .
    To jest toksyczna osoba która zatruła nam życia .
    Nawet jak jej nie było w naszym życiu to meza zżeraly wyrzuty sumienia i w domu były tylko kłótnie bo wiecznie nadasany chodził. Moi rodzice jak przyjechali to wyraźnie zaznaczył swoim zachowaniem że ich nie powinno być bo przecież mamusi tez nie ma,a ta w tym czasie do sanatorium pojechała bo jej się świat organizować nie chciało choć były już takie ustalenia.
    A on co po jej powrocie zrobił -pojechał do niej choć mieliśmy jechać do moich rodziców no bo dzieci w święta nie widziala:(
    Dopóki siedziałam cicho to jakoś to było ale ileż można być szmaconym i pozbawionym radości życia no bo nie wpada bo co powie mamusia.
    Szkoda mi męża bo jest jak taki miś. Może powinnam odpuścić ,wyluzować bo nie warto tylko za każdym razem jak to robiłam to dostawałam od nich jeszcze większego kopa ....

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
‹‹ 1701 1702 1703 1704 1705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ