Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zobaczylam pierwsze zdjęcie to myślałam ze to dywan, nie zobaczyłam kociej mordki
A u mnie nadal bez seksow, ostatnio probowalismy i bolalo, ja się wtedy psychicznie zaparlam i duupa , nic nie wyszło. Nawet tutaj ten związek kuzwa kuleje. Chyba muszę się porządnie napić i może jakoś pojdzieTusiaa chyba już tylko my zostalysmy tutaj "dziewicami" haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:23
e-ness, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Tez dzis ciezka noc pobudki co 2-3h i juz od 6 zabawa...ale zasnęła jeszcze o 9 i tak spałyśmy do 11 przez co dopiero jestem po śniadaniu...
Lexi u nas tez tv króluje, teraz leży na matce i tak sie obraca zeby tylko oglądać
Zimno w domu okrutnie, bo juz wyłączyli ogrzewanie brrrr
E-ness Klarcia super z tym przytulasem
-
Oj tak telewizor to najlepsza rozrywka. Czasem jak go mam na rękach to sie tak wykręca zeby tylko patrzeć a jak jesteśmy na kanapie to tv muszę wyłączyć bo małego zabawki wtedy nie interesują.
Ja tez jestem poporodowa dziewica ha ha ha
Moje dziecię miało dzisiaj 3 pobudki w nocy i był wielki problem z zasypianiem, zazwyczaj zasypia na cycu i go delikatnie odkładam, dzisiaj to nie zadziałało. Noszenie, śpiewanie, kołysanie tez nie pomogło, dopiero cyc na leżąco w łożku go usypiał. Przy pierwszym karmieniu odłożyłam go jeszcze do łóżeczka, przy kolejnych juz nie i to maz sie upierał zeby został w łożku.
A nas dzisiaj złapał deszcz na spacerze, dobrze ze miałam folie na wózek i parasol, ale Michal pospal tylko pół godziny, wiec w domu bedzie zmierzly, No chyba ze uda nam sie wyjsć jeszcze na spacer lub mnie zaskoczy i zasnie w domu.
-
U mnie tv wyłaczone odkad sie urodzila Jagoda. Nie mam pojecia co sie na swiecie dzieje. Wieczorem cos obejrze na kompie z jedna sluchawka w uchu:)
A co do prania maty.. Ja jeszcze nie pralam,ale ja tozkladam pieluche albo kocyk zeby nie ulala na mate.
-
Ja piore raz w tygodniu niezależnie od stopnia uslinienia
tak samo jak na meblach i podłodze tak samo i na macie zbiera się kurz
starsza ma alergie na kurz i roztocza wiec staram się często prac wszelkie narzuty, pościel i kołdry czy nakrycia.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja też się sprzeczam z mężem, no ale cóż chyba taka frustracja u każdej jest z tego powodu, że jesteśmy non stop czymś zajęte.
Mój też tv ogląda, czasem muszę go przodem do tv bo inaczej się drze
Zamówiliśmy chrzest na7.08
Wiecie co wczoraj zrobił dwa razy po kolei zezajedno oko mu na maksa do środka leciało. Ależ się wystraszyłam... Tylko żeby nic nie było... U Was się zdarzało?
-
My cały czas mamy praktycznie tv włączone bo ja nie lubię jak w mieszkaniu cicho. A tym bardziej jak jestem sama. Tak więc chcąc nie chcąc Igor też czasami popatrzy.
A polo tv włącza mu tatuś bo wstyd się przyznać ale matka nie wie na jakim programie i w ogóle nie kumata z tymi kanałami
A no właśnie na naszej macie też masa kurzu się zbiera i czasami pomiędzy praniami ściągam ten kurz rolką do ubrań.
Nas dziś pogoda miło zaskoczyła bo pomimo wiatru to całkiem ciepło na dworze i co najważniejsze nie padało. Właśnie wróciliśmy a Mały jeszcze śpi w gondolce. Tak więc mama chyba obiad na szybko podgrzeje
Nasz wcześniej zezował, teraz jakby mniej ale ponoć tak jeszcze może być. W przyszłym tyg mamy wizytę u okulisty i zobaczymy co nam powie.