Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi150 wrote:A mój jadł ostatni raz po 10 i dalej śpi
Ale pewnie zaraz będzie pobudka. Brusia a Ty już przeszłaś całkiem na mm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:55
-
Ano czyli prawda co mowia,ze jak sie zacznie dokarmiac mm to predzej czy pozniej pokarm sie traci:/ szkoda Brusiu.
U nas TV wylaczone bo bie uwazam zeby sen dziecka z wlaczonym tv byl dobra sprawa. Mozg wtedy tez odbiera bodzce i sie meczy. Sama nie spie w wlaczonym tv i Jagoda tez nie. Z reszta my nie telewizyjni:)gorgeous lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:A mój jadł ostatni raz po 10 i dalej śpi
Ale pewnie zaraz będzie pobudka. Brusia a Ty już przeszłaś całkiem na mm?
Lexi Ty to się obijasztulipanna lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
u mnie tv też włączone cały czas bo nie lubię ciszy.
Umówiłam się na czwartek do fizykoterapeuty z moimi plecami.
Jakich podkładów do przewijania używacie, bo mi się kończą i muszę zamówić. Ja mam panda i akuku ale średnie są, wole te z canpola ale te sa najdroższe. Ja zazwyczaj podkład przecinam na pół i starcza.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Patrzcie-u niemal kazdej minely 3 mce i nie gadamy juz o espumisanach,delicolach etc i o placzu dzieci:) ale te. Czas leci.
E-ness-blasku tesciowej pewnie juznie dostrzezesz ale nie przejmuj sie,najwazniejsze sa dzieci i Twoja troska o nie. A swoja droga,bo tak nie daje mi to spokoju..jaka sprawe w sadzie zrobila Wam tesciowa? -
tulipanna wrote:Ano czyli prawda co mowia,ze jak sie zacznie dokarmiac mm to predzej czy pozniej pokarm sie traci:/ szkoda Brusiu.
U nas TV wylaczone bo bie uwazam zeby sen dziecka z wlaczonym tv byl dobra sprawa. Mozg wtedy tez odbiera bodzce i sie meczy. Sama nie spie w wlaczonym tv i Jagoda tez nie. Z reszta my nie telewizyjni:) -
Tuli ano próbowala przekonać mego meza ( w mojej obecności)ze nie jestem dobra kandydatka na matkę dla jej 3 wnucząt ( o ciąży jeszcze nie wiedziała) i co by mnie zostawił, a jak jej się ten zamysł nie powiódł, to poszla do urzędu i tam domagała się przejecia opieki nad dziecmi, pisząc w pozwie takie poematy na mój temat ze mi dech zapierało jak czytałam
Sprawe wygraliśmy ale co przezyłam to moje ;(
Perwnie jeszcze byśmy się bujali ale teściowej pomyliły się terminy i było już po ptakach na złożenie apelacji, za co jeszcze sad "oberwał" bo jej nie poinformował o procedurachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 15:32
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
kurde w moich 2ch rosmanach nie ma ich podkładów, an tych tańszych płatków kosmetycznych.
E-ness ja jakbym miała taką sytuację z teściową (czy nawet swoimi rodzicami), że chce mi dzieci odebrać to myślę że oboje zerwalibyśmy z nią kontakt i tyle by wnuki widziała. A to ona mieszka blisko Was bo już nie pamietam czy to ona dzwoniła do ciebie że maszkrzywo firanki czy to u innej.
Ja mojemu od tygodnia nie podaję kropelek i jest fajnie stęka tylko przy kupie ale to kilka minut i zero płaczu. Czasem jak większy bąk idzie to zapłacze ale to raczej z przyzwyczajenia niż z bolu17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 wrote:u mnie tv też włączone cały czas bo nie lubię ciszy.
Umówiłam się na czwartek do fizykoterapeuty z moimi plecami.
Jakich podkładów do przewijania używacie, bo mi się kończą i muszę zamówić. Ja mam panda i akuku ale średnie są, wole te z canpola ale te sa najdroższe. Ja zazwyczaj podkład przecinam na pół i starcza. -
My cały czas odstawiamy stopniowo kropelki. Na dzień dzisiejszy 2 razy dziennie sabsimpelx po 15 kropli i przed każdym karmieniem delicol 3 kropelki. A byliśmy na 7
Od jutra idą 2 kropelki delicolu i sab tylko na wieczór. Mały pręży się i stęka ale nie krzyczy więc raczej ok.
-
E-ness.. Dziwna baba... Wlasne wnuki chciala zabrac od rodzicow.. Bo jak zlozyla taki pozew i chciala dzieci zabrac to od Was obojga..dziwie sie..dziwie babie,ze wystapila przeciwko wlasnemu synowi.. Wiesz... Moze zweszyla ze babcie,ktore w rodzine zastepcza biora wnuki kase dostaja..