SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn a ja właśnie po tym jak jeden tel mi padł ( podobna cała seria fabrycznie tak miąła ) a drugi utopiłam zgrywał zdjęcia regularnie na kompa, mąz dodatkowo na dysk zewnętrzny i w chmurke ;P

a ja marze skrycie o Samsungu s7 edge i tak wchodzę na allegro i wzdycham patrząc na cene :) ale i tak jest postep , jeszcze miesiąc temu nie schodził poniżej 3 tys ;P

Ja nie mam zawalonego tel oplikacjami bo słuzy mi tylko do robienia zdjęć, pisania wiadomości i rozmów, wszelkie inne gadżety sa mi zbędne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:23

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Mamy kp bierzecie jakies witaminy na wypadanie wlosow? Z dnia na dzien wypada ich coraz wiecwj i boje sie ze zostane lysa :p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Hejka :) Mamy kp bierzecie jakies witaminy na wypadanie wlosow? Z dnia na dzien wypada ich coraz wiecwj i boje sie ze zostane lysa :p

Tysia witaminy nic nie daja bo to działają hormony :(

W ciązy włosy nie wypadają wiec teraz muszą "nadrobić",

U mnie tez garściami wychodzą , nawet suszyc przestałam bo potem fruwają po całej łazience, pocieszające jest to ze to stan prejściowy :)

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja specjalnie włosy obcięłam bo myślałam, że takie słabe były po ciąży. No i mnie nieźle zaskoczyło bo wyłażą bardziej :P

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam testy i porównania tych telefonów na Youtube :)

W opinie np na ceneo nie do końca wierzę odkąd koleżanka tworzyła opinie z różnych kont na zlecenie jakiejś firmy (nie chciała powiedzieć jakiej). Tworzyła dobre o tamtej marce i złe o konkurencji, Masakra!!

Już bardziej wierzę w opinie jednej z Was niż 120 opiniom na ceneo czy gdzieś choć oczywiście też je czytam :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie mi włosy w ogóle nie wypadały prawie po ciąży a od dawna już nic :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Samsunga grand Prime i zdjecia mnie wkurzaja bo długo łapie ostrość i tak naprawdę tylko ja umiem robić nim zdjęcia, rodzinka czy Luby nie radzą sobie z tym :-D i jak kogoś poprosze to mam tylko masę rozmazanych zdjęć :-D. Luby ma Samsunga J5 i zdjecia duzo lepsze wychodzą :-) Ale to chyba tańsze tel niz chcesz kupić?

Jestem straszną pizdeczka.. zamawialam smoczki 3-6m i to już dawno, w końcu przyszły a tu 0-3m.. patrzę na allegro i rzeczywiście takie zamówiłam, jak?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh kurcze to dupa blada :p ale pocieszylo mniw troche to, ze nie jestem z tym wlosowym problemem sama :p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila moze to roztargnienie pociazowe hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 12:19

Mila920 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie rozglądam się za dobrym telefonem. Marzy mi się Samsung Galaxy, ale cenią je sobie... Chciałabym 16 megapikseli, ale raczej wezmę 13, bo tańsze.

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous ja najpierw chcialam galaxy chyba s5 obczajalam, tylko nie wiem czy ten tył jego by mnie nie denerwowal, choc w sumie mozna jakas obudowe zawsze kupic

poki co chyba do tego lg sie najbardziej sklaniam tylko nie wiem jaki kolor ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:41

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam samsunga galaxy s3. Fakt ze trochę się juz muli czasami ale ma chyba dwa lata wiec jego prawo. Za to zdjęcia robi piękne wg mnie. A najbardziej w terenie. Następny też będzie galaxy ale oczywiście jakiś nowszy model.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi telefonami mozna oszaleć, jest taki wybór, a znając moje szcżescie i tak trafie na jakiś felerny model. Tez myślałam zmienić tel bo moj bedzie miał w grudniu uwaga 5 lat, ale to jest jeszcze tem tel z qwerty. Mam go tylko do rozmawiania pisania smsow.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam iphona 4s i tez polecam
    A na wlosy pokrzywe do picia (wolno) i olej rycynowy z zoltkiem jako maseczke kolezanka poleca

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i moje dziecko dzielnie go zniosło i w ogole nie płakało. Ale była inna pani, ktora jest polozna i poleciła mi super sposób. Powiedziała zeby go rozebrać do body, bo jakby płakał zeby sie nie zagrzał i dodała zeby dostawić go do piersi. Nie wiem czy kroras z Was pisała o tym sposobie ale u mnie sie sprawdził. Michał sobie ciumkal i nawet nie zauważył ze dostał zastrzyk. Troche sie bałam ze jak wbije igle to młody mnie ugryzie w sutek hihi. Dumna mamusia z synusia.
    Rozmawiałam jeszcze z ta polozna o wprowadzeniu stałych pokarmów. Powiedziała ze z jej doswiadcżenia zaleca pomału wprowadzać po skończeniu 4 miesiąca bo łatwiej takie dziecko nauczyć niz 6 miesięczne. Wiadomo ze takie dziecko na początku bedzie lizać a potem i tak zechce piers.
    Dopytałam jeszcze lekarki czy mogę dać poduszkę do wozka zeby miał wyżej, to powiedziała ze śmiało. Wiadomo każdy lekarz bedzie miał inne zdanie ale w końcu komuś trzeba zaufać, a najlepiej sobie

tysiaa93 lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana,nam przy szczepieniu kategorycznie zabronili cycusiowac w trakcie bo istnieje ryzyko zaksztuszenia..co polozna to inne sposoby jak widac:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde moze jednak tego galaxy s5 wezme <mysli>
    nie wiem!!!!!!!! oszalec mozna :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ma Microsoft lumia 640 i jest bardzo zadowolony, ja mam iPhone5s i tez super, mam chyba z 3tys zdjeć na nim i pełno aplikacji i śmiga jak szalony :)

Ale super, ze sie pogoda zrobiła. Choc dzis dzien nue nastraja, bo zmęczenie dopada...znacie ten bol gdy o 5 rano karmisz dziecko, juz jest koniec, ono pięknie przysypia, a tu nagle kupa? No wlasnie, a potem jeszcze torpeda wystrzeliła mi na nogę i podłogę, a za to zostałam przywitana szerokim uśmiechem i od 5 juz nie śpimy :)

Czy Wasze dzieci śmieją sie juz w głos? Niby na przełomie 3/4 mca, ale u nas jeszcze nie...

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko wczoraj było najkochansze na świecie istny anioł aż się by chciało więcej taki rozkoszniak czar prysl witamy w rzeczywistości diabłem go dziś nazwać to mało powiedziane.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ooj tak, i trzeba się zwlec z łóżka i zmienić obsraną pieluche :D
    Moja się śmieje ale jakoś niedawno zaczęła tak regularnie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 1712 1713 1714 1715 1716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ