X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn a ja właśnie po tym jak jeden tel mi padł ( podobna cała seria fabrycznie tak miąła ) a drugi utopiłam zgrywał zdjęcia regularnie na kompa, mąz dodatkowo na dysk zewnętrzny i w chmurke ;P

a ja marze skrycie o Samsungu s7 edge i tak wchodzę na allegro i wzdycham patrząc na cene :) ale i tak jest postep , jeszcze miesiąc temu nie schodził poniżej 3 tys ;P

Ja nie mam zawalonego tel oplikacjami bo słuzy mi tylko do robienia zdjęć, pisania wiadomości i rozmów, wszelkie inne gadżety sa mi zbędne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:23

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Mamy kp bierzecie jakies witaminy na wypadanie wlosow? Z dnia na dzien wypada ich coraz wiecwj i boje sie ze zostane lysa :p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Hejka :) Mamy kp bierzecie jakies witaminy na wypadanie wlosow? Z dnia na dzien wypada ich coraz wiecwj i boje sie ze zostane lysa :p

Tysia witaminy nic nie daja bo to działają hormony :(

W ciązy włosy nie wypadają wiec teraz muszą "nadrobić",

U mnie tez garściami wychodzą , nawet suszyc przestałam bo potem fruwają po całej łazience, pocieszające jest to ze to stan prejściowy :)

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja specjalnie włosy obcięłam bo myślałam, że takie słabe były po ciąży. No i mnie nieźle zaskoczyło bo wyłażą bardziej :P

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam testy i porównania tych telefonów na Youtube :)

W opinie np na ceneo nie do końca wierzę odkąd koleżanka tworzyła opinie z różnych kont na zlecenie jakiejś firmy (nie chciała powiedzieć jakiej). Tworzyła dobre o tamtej marce i złe o konkurencji, Masakra!!

Już bardziej wierzę w opinie jednej z Was niż 120 opiniom na ceneo czy gdzieś choć oczywiście też je czytam :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie mi włosy w ogóle nie wypadały prawie po ciąży a od dawna już nic :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Samsunga grand Prime i zdjecia mnie wkurzaja bo długo łapie ostrość i tak naprawdę tylko ja umiem robić nim zdjęcia, rodzinka czy Luby nie radzą sobie z tym :-D i jak kogoś poprosze to mam tylko masę rozmazanych zdjęć :-D. Luby ma Samsunga J5 i zdjecia duzo lepsze wychodzą :-) Ale to chyba tańsze tel niz chcesz kupić?

Jestem straszną pizdeczka.. zamawialam smoczki 3-6m i to już dawno, w końcu przyszły a tu 0-3m.. patrzę na allegro i rzeczywiście takie zamówiłam, jak?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh kurcze to dupa blada :p ale pocieszylo mniw troche to, ze nie jestem z tym wlosowym problemem sama :p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila moze to roztargnienie pociazowe hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 12:19

Mila920 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie rozglądam się za dobrym telefonem. Marzy mi się Samsung Galaxy, ale cenią je sobie... Chciałabym 16 megapikseli, ale raczej wezmę 13, bo tańsze.

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous ja najpierw chcialam galaxy chyba s5 obczajalam, tylko nie wiem czy ten tył jego by mnie nie denerwowal, choc w sumie mozna jakas obudowe zawsze kupic

poki co chyba do tego lg sie najbardziej sklaniam tylko nie wiem jaki kolor ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:41

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam samsunga galaxy s3. Fakt ze trochę się juz muli czasami ale ma chyba dwa lata wiec jego prawo. Za to zdjęcia robi piękne wg mnie. A najbardziej w terenie. Następny też będzie galaxy ale oczywiście jakiś nowszy model.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi telefonami mozna oszaleć, jest taki wybór, a znając moje szcżescie i tak trafie na jakiś felerny model. Tez myślałam zmienić tel bo moj bedzie miał w grudniu uwaga 5 lat, ale to jest jeszcze tem tel z qwerty. Mam go tylko do rozmawiania pisania smsow.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam iphona 4s i tez polecam
    A na wlosy pokrzywe do picia (wolno) i olej rycynowy z zoltkiem jako maseczke kolezanka poleca

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i moje dziecko dzielnie go zniosło i w ogole nie płakało. Ale była inna pani, ktora jest polozna i poleciła mi super sposób. Powiedziała zeby go rozebrać do body, bo jakby płakał zeby sie nie zagrzał i dodała zeby dostawić go do piersi. Nie wiem czy kroras z Was pisała o tym sposobie ale u mnie sie sprawdził. Michał sobie ciumkal i nawet nie zauważył ze dostał zastrzyk. Troche sie bałam ze jak wbije igle to młody mnie ugryzie w sutek hihi. Dumna mamusia z synusia.
    Rozmawiałam jeszcze z ta polozna o wprowadzeniu stałych pokarmów. Powiedziała ze z jej doswiadcżenia zaleca pomału wprowadzać po skończeniu 4 miesiąca bo łatwiej takie dziecko nauczyć niz 6 miesięczne. Wiadomo ze takie dziecko na początku bedzie lizać a potem i tak zechce piers.
    Dopytałam jeszcze lekarki czy mogę dać poduszkę do wozka zeby miał wyżej, to powiedziała ze śmiało. Wiadomo każdy lekarz bedzie miał inne zdanie ale w końcu komuś trzeba zaufać, a najlepiej sobie

tysiaa93 lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana,nam przy szczepieniu kategorycznie zabronili cycusiowac w trakcie bo istnieje ryzyko zaksztuszenia..co polozna to inne sposoby jak widac:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde moze jednak tego galaxy s5 wezme <mysli>
    nie wiem!!!!!!!! oszalec mozna :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż ma Microsoft lumia 640 i jest bardzo zadowolony, ja mam iPhone5s i tez super, mam chyba z 3tys zdjeć na nim i pełno aplikacji i śmiga jak szalony :)

Ale super, ze sie pogoda zrobiła. Choc dzis dzien nue nastraja, bo zmęczenie dopada...znacie ten bol gdy o 5 rano karmisz dziecko, juz jest koniec, ono pięknie przysypia, a tu nagle kupa? No wlasnie, a potem jeszcze torpeda wystrzeliła mi na nogę i podłogę, a za to zostałam przywitana szerokim uśmiechem i od 5 juz nie śpimy :)

Czy Wasze dzieci śmieją sie juz w głos? Niby na przełomie 3/4 mca, ale u nas jeszcze nie...

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko wczoraj było najkochansze na świecie istny anioł aż się by chciało więcej taki rozkoszniak czar prysl witamy w rzeczywistości diabłem go dziś nazwać to mało powiedziane.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ooj tak, i trzeba się zwlec z łóżka i zmienić obsraną pieluche :D
    Moja się śmieje ale jakoś niedawno zaczęła tak regularnie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 1712 1713 1714 1715 1716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ