Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn a ja właśnie po tym jak jeden tel mi padł ( podobna cała seria fabrycznie tak miąła ) a drugi utopiłam zgrywał zdjęcia regularnie na kompa, mąz dodatkowo na dysk zewnętrzny i w chmurke ;P
a ja marze skrycie o Samsungu s7 edge i tak wchodzę na allegro i wzdycham patrząc na cene
ale i tak jest postep , jeszcze miesiąc temu nie schodził poniżej 3 tys ;P
Ja nie mam zawalonego tel oplikacjami bo słuzy mi tylko do robienia zdjęć, pisania wiadomości i rozmów, wszelkie inne gadżety sa mi zbędne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:23
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysiaa93 wrote:Hejka
Mamy kp bierzecie jakies witaminy na wypadanie wlosow? Z dnia na dzien wypada ich coraz wiecwj i boje sie ze zostane lysa :p
Tysia witaminy nic nie daja bo to działają hormony
W ciązy włosy nie wypadają wiec teraz muszą "nadrobić",
U mnie tez garściami wychodzą , nawet suszyc przestałam bo potem fruwają po całej łazience, pocieszające jest to ze to stan prejściowy
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Właśnie oglądam testy i porównania tych telefonów na Youtube

W opinie np na ceneo nie do końca wierzę odkąd koleżanka tworzyła opinie z różnych kont na zlecenie jakiejś firmy (nie chciała powiedzieć jakiej). Tworzyła dobre o tamtej marce i złe o konkurencji, Masakra!!
Już bardziej wierzę w opinie jednej z Was niż 120 opiniom na ceneo czy gdzieś choć oczywiście też je czytam
-
Ja mam Samsunga grand Prime i zdjecia mnie wkurzaja bo długo łapie ostrość i tak naprawdę tylko ja umiem robić nim zdjęcia, rodzinka czy Luby nie radzą sobie z tym
i jak kogoś poprosze to mam tylko masę rozmazanych zdjęć
. Luby ma Samsunga J5 i zdjecia duzo lepsze wychodzą
Ale to chyba tańsze tel niz chcesz kupić?
Jestem straszną pizdeczka.. zamawialam smoczki 3-6m i to już dawno, w końcu przyszły a tu 0-3m.. patrzę na allegro i rzeczywiście takie zamówiłam, jak?

-
gorgeous ja najpierw chcialam galaxy chyba s5 obczajalam, tylko nie wiem czy ten tył jego by mnie nie denerwowal, choc w sumie mozna jakas obudowe zawsze kupic
poki co chyba do tego lg sie najbardziej sklaniam tylko nie wiem jaki kolor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:41
-
Ja mam samsunga galaxy s3. Fakt ze trochę się juz muli czasami ale ma chyba dwa lata wiec jego prawo. Za to zdjęcia robi piękne wg mnie. A najbardziej w terenie. Następny też będzie galaxy ale oczywiście jakiś nowszy model.
-
Z tymi telefonami mozna oszaleć, jest taki wybór, a znając moje szcżescie i tak trafie na jakiś felerny model. Tez myślałam zmienić tel bo moj bedzie miał w grudniu uwaga 5 lat, ale to jest jeszcze tem tel z qwerty. Mam go tylko do rozmawiania pisania smsow.

-
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i moje dziecko dzielnie go zniosło i w ogole nie płakało. Ale była inna pani, ktora jest polozna i poleciła mi super sposób. Powiedziała zeby go rozebrać do body, bo jakby płakał zeby sie nie zagrzał i dodała zeby dostawić go do piersi. Nie wiem czy kroras z Was pisała o tym sposobie ale u mnie sie sprawdził. Michał sobie ciumkal i nawet nie zauważył ze dostał zastrzyk. Troche sie bałam ze jak wbije igle to młody mnie ugryzie w sutek hihi. Dumna mamusia z synusia.
Rozmawiałam jeszcze z ta polozna o wprowadzeniu stałych pokarmów. Powiedziała ze z jej doswiadcżenia zaleca pomału wprowadzać po skończeniu 4 miesiąca bo łatwiej takie dziecko nauczyć niz 6 miesięczne. Wiadomo ze takie dziecko na początku bedzie lizać a potem i tak zechce piers.
Dopytałam jeszcze lekarki czy mogę dać poduszkę do wozka zeby miał wyżej, to powiedziała ze śmiało. Wiadomo każdy lekarz bedzie miał inne zdanie ale w końcu komuś trzeba zaufać, a najlepiej sobie
tysiaa93 lubi tę wiadomość

-
Mąż ma Microsoft lumia 640 i jest bardzo zadowolony, ja mam iPhone5s i tez super, mam chyba z 3tys zdjeć na nim i pełno aplikacji i śmiga jak szalony

Ale super, ze sie pogoda zrobiła. Choc dzis dzien nue nastraja, bo zmęczenie dopada...znacie ten bol gdy o 5 rano karmisz dziecko, juz jest koniec, ono pięknie przysypia, a tu nagle kupa? No wlasnie, a potem jeszcze torpeda wystrzeliła mi na nogę i podłogę, a za to zostałam przywitana szerokim uśmiechem i od 5 juz nie śpimy
Czy Wasze dzieci śmieją sie juz w głos? Niby na przełomie 3/4 mca, ale u nas jeszcze nie...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH