Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn a ja właśnie po tym jak jeden tel mi padł ( podobna cała seria fabrycznie tak miąła ) a drugi utopiłam zgrywał zdjęcia regularnie na kompa, mąz dodatkowo na dysk zewnętrzny i w chmurke ;P
a ja marze skrycie o Samsungu s7 edge i tak wchodzę na allegro i wzdycham patrząc na ceneale i tak jest postep , jeszcze miesiąc temu nie schodził poniżej 3 tys ;P
Ja nie mam zawalonego tel oplikacjami bo słuzy mi tylko do robienia zdjęć, pisania wiadomości i rozmów, wszelkie inne gadżety sa mi zbędne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:23
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tysiaa93 wrote:Hejka
Mamy kp bierzecie jakies witaminy na wypadanie wlosow? Z dnia na dzien wypada ich coraz wiecwj i boje sie ze zostane lysa :p
Tysia witaminy nic nie daja bo to działają hormony
W ciązy włosy nie wypadają wiec teraz muszą "nadrobić",
U mnie tez garściami wychodzą , nawet suszyc przestałam bo potem fruwają po całej łazience, pocieszające jest to ze to stan prejściowyCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Właśnie oglądam testy i porównania tych telefonów na Youtube
W opinie np na ceneo nie do końca wierzę odkąd koleżanka tworzyła opinie z różnych kont na zlecenie jakiejś firmy (nie chciała powiedzieć jakiej). Tworzyła dobre o tamtej marce i złe o konkurencji, Masakra!!
Już bardziej wierzę w opinie jednej z Was niż 120 opiniom na ceneo czy gdzieś choć oczywiście też je czytam -
Ja mam Samsunga grand Prime i zdjecia mnie wkurzaja bo długo łapie ostrość i tak naprawdę tylko ja umiem robić nim zdjęcia, rodzinka czy Luby nie radzą sobie z tym
i jak kogoś poprosze to mam tylko masę rozmazanych zdjęć
. Luby ma Samsunga J5 i zdjecia duzo lepsze wychodzą
Ale to chyba tańsze tel niz chcesz kupić?
Jestem straszną pizdeczka.. zamawialam smoczki 3-6m i to już dawno, w końcu przyszły a tu 0-3m.. patrzę na allegro i rzeczywiście takie zamówiłam, jak?
-
gorgeous ja najpierw chcialam galaxy chyba s5 obczajalam, tylko nie wiem czy ten tył jego by mnie nie denerwowal, choc w sumie mozna jakas obudowe zawsze kupic
poki co chyba do tego lg sie najbardziej sklaniam tylko nie wiem jaki kolorWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:41
-
Ja mam samsunga galaxy s3. Fakt ze trochę się juz muli czasami ale ma chyba dwa lata wiec jego prawo. Za to zdjęcia robi piękne wg mnie. A najbardziej w terenie. Następny też będzie galaxy ale oczywiście jakiś nowszy model.
-
Z tymi telefonami mozna oszaleć, jest taki wybór, a znając moje szcżescie i tak trafie na jakiś felerny model. Tez myślałam zmienić tel bo moj bedzie miał w grudniu uwaga 5 lat, ale to jest jeszcze tem tel z qwerty. Mam go tylko do rozmawiania pisania smsow.
-
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i moje dziecko dzielnie go zniosło i w ogole nie płakało. Ale była inna pani, ktora jest polozna i poleciła mi super sposób. Powiedziała zeby go rozebrać do body, bo jakby płakał zeby sie nie zagrzał i dodała zeby dostawić go do piersi. Nie wiem czy kroras z Was pisała o tym sposobie ale u mnie sie sprawdził. Michał sobie ciumkal i nawet nie zauważył ze dostał zastrzyk. Troche sie bałam ze jak wbije igle to młody mnie ugryzie w sutek hihi. Dumna mamusia z synusia.
Rozmawiałam jeszcze z ta polozna o wprowadzeniu stałych pokarmów. Powiedziała ze z jej doswiadcżenia zaleca pomału wprowadzać po skończeniu 4 miesiąca bo łatwiej takie dziecko nauczyć niz 6 miesięczne. Wiadomo ze takie dziecko na początku bedzie lizać a potem i tak zechce piers.
Dopytałam jeszcze lekarki czy mogę dać poduszkę do wozka zeby miał wyżej, to powiedziała ze śmiało. Wiadomo każdy lekarz bedzie miał inne zdanie ale w końcu komuś trzeba zaufać, a najlepiej sobietysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mąż ma Microsoft lumia 640 i jest bardzo zadowolony, ja mam iPhone5s i tez super, mam chyba z 3tys zdjeć na nim i pełno aplikacji i śmiga jak szalony
Ale super, ze sie pogoda zrobiła. Choc dzis dzien nue nastraja, bo zmęczenie dopada...znacie ten bol gdy o 5 rano karmisz dziecko, juz jest koniec, ono pięknie przysypia, a tu nagle kupa? No wlasnie, a potem jeszcze torpeda wystrzeliła mi na nogę i podłogę, a za to zostałam przywitana szerokim uśmiechem i od 5 juz nie śpimy
Czy Wasze dzieci śmieją sie juz w głos? Niby na przełomie 3/4 mca, ale u nas jeszcze nie...