X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bez smoka ani rusz. Najlepszy przyjaciel. :)

Brusia jak tak zapraszasz to może kiedyś skorzystam. ;)

My się będziemy wybierać nad morze na tydzień bo tesciu ma domek od znajomych udostępniony. Taka jakaś mała wiocha. Cisza i spokój.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e-ness wrote:
    Myszko ja miałam i mówiąc krótko aparat ma do du@$#y :/

Buuuu :((( kurde a niby ma 20 tych pikseli czy czegos

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • L Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas smoczek nadal nieużywany, czasem jak wieczorem jest płacz okropny to pociumka chwilą. Jak się zorientuje że nic nie leci moment wypluwa.

Joanna a dokąd się wybieracie zagranicę?

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna tez bym chciała jakieś wakacje. Tylko boję się, że za malutkie dziecko...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do Hiszpanii lecimy, na wybrzeże. Wybieramy się na koniec września. Mam nadzieję, że do tego czasu Mały będzie porządnie siedział, jadł jakieś stałe jedzonko i interesował się zabawkami, żeby go jakoś zając w czasie podróży :-)

ex2bx1hp35w324su.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do smoka Dziewczyny, to mój Synek lubi. Ciumka sobie często w ciągu dnia

ex2bx1hp35w324su.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez- wszystkoladuje w buzi- grzechotki,miski,gryzaki,tetra,rekaw jak za dlugi a mama nie wywinie:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo, wszystko co złapie to do buzi, a juz o rączkach nie wspomnę. Az smoczkiem rożnie bywa, czasem weźmie na chwile w samochodzie czy na spacerze, potem wypluje i zaraz daje rączki do buzi. Boje sie ze zacznie ssać kciuk, chyba jednak bym wolała nauczyć tego smoczka

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu dzieci nie mogą ssać kciuk?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja sąsiadka miała problem oduczenia dzieci ssania kciuka, tez nie chciały smoczka i wkładały kciuk do buzi, trwało to długo bo chyba miały 5 lat a dalej ssały, wiesz smoczek wyrzucisz a palca nie obetniesz. Po kciuku było widać że jest często ssany bo był chudszy niz standardowo i taka wymoczona skóra

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomyślałam w ten sposób, myślałam ze z tymi rączkami w buzi to normalny etap, ze tak dzieci świat poznają i ze każde te rączki wsadza, a później samo przestaje :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rączki wsadzac to można a niekoniecznie wtedy ssie się kciuk. My smoczka nigdy nie daliśmy, mam nadzieję że nie będzie tego palca ssał, moja teściowa też ciągle mówi żeby mu dać smoczka bo lepszy niż palec aż mnie męczy to gadanie

f2wlj48apsehglf6.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam syna bezsmoczkowego i bezbutelkowego, kciuka nigdy nie ssał :) a znajomi zakładali na raczke taka specjalna nakładę i synek oduczył się ssac przed 1 urodzinami choć łatwo nie było .
    Klara toleruje smoka jak jest zdenerwowana ale jak tylko się wyciszy zaraz go wypluwa i zasypia bez niego.
    Jest pomocny w podróży bo na trochę pozwala ja "oszukać" ,

Dzis zaszalałam na allegro i kupiłam wszystkie możliwe smoczki do butelek, po tym jak wczoraj znów panienka wzgardziła butelka i zwyła się tacie powiedziałam ze albo z tego co kupiłam coś wybierze albo wprowadzam sinlac :( bo jak musze gdzieś wyjść to jest to dla mnie tak stresujące ze na rozmowie nie jestem się w stanie skupic tylko mysle o tych scenach dantejskich w domu ;/

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Georgous bananki to zbawienie. Przy silnym płaczu tylko one ratują sytuację.

gorgeous lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja dalej o telefonach :D

ma ktoras moze lg g3?

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko :P

Moja mama ma Z2 ogólnie jest zadowolona, aparat robi ładne zdjęcia - jak na te półkę cenową. Wydaje się być zrobiony z tanich materiałów, ot taka plastikowa zabawka. Robi lepsze zdjęcia niż mój Lg G3

Mnie denerwuje w LG to, że potrafi mi się odblokować w torebce - nie noszę go w pokrowcu, a on ma blokadę z tyłu telefonu. Czasem łapie mnie zdziwko po wyjęciu z torby, telefon odblokowany a w galerii 300 nowych zdjęć zazwyczaj czarnych bo w torebce ciemno. Ogólnie strasznie wku($&*%&%. Często się wiesza, ale może ja trafiłam na taki felerny model

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 10:20

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam sony T3 i zadowolona jestem jak bede nastepny tel brac to tylko sony ale my takie maniaki tej marki.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko wprowadził Cię niechcący w błąd za co przepraszam -miałam m2 i to była porażka jeśli chodzi o aparat :( co do innych funkcji to nie zdążyłam za bardzo Po testować bo go utopił am w misce z proszkiem. Wybrałam go właśnie pod kątem zdjęć i nie dał rady. Kupiłam samsunga galaxy s4 i on jest ok choć daleko mu do choćby starej juz 4 ajfona.

Te sony są dla mnie takie niegramotne w ręku ale to może kwestia może moich raczej króciutkichodzi paluszków ;)

• e-ness Autorytet

Wysłany: 20 maja 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytaj sobie testy tel i opinie w necie może to Ci pomoże wybrać. Bo wiem ze same piksele nie są wyznacznikiem do zrobienia dobrego zdjęcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężu ma Samsunga S6, wydawało się że się o niego pobijemy jak go wziął w abonamencie :P też narzeka, że się wiesza.

Ogólnie z każdym telefonem jest tak że im więcej aplikacji poinstalowanych, zawalonej galerii, zawalonej karcie pamięci po prsotu będzie mulić. Jeśli nie jesteś z tych wymagających to te telefony w zupełności wystarczą. Ja zawsze byłam zdania, że od zdjęć to jest aparat a nie telefon. Teraz na fonie mam 1300 zdjęć Poli i telefon działa jakby nie mógł :P No, ale aparat nie zawsze jest pod ręka, telefon owszem
    Mam niby kopię zdjęć na komputerze, ale po tej awarii pendrive boje się ich usunąć z telefonu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 11:08

‹‹ 1711 1712 1713 1714 1715 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ