Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki ... dawno mnie u Was nie było ... nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta. ..
Pozdrawiam z moją chudzinką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:52
Lexi150, tysiaa93, dana222, Tusiaa, L, tulipanna, Bruśka, marissith, Zosia_wop, vayn, adelka77, Kri, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Moje Kochane z okazji Dnia Matki życzę Wam samych cudownych chwil z Waszymi Maluchami. Obyscie zawsze były spełnione jako matki, żony, kobiety. Pięknego dnia Matki! :*
tysiaa93, Moniaa, dana222, Tusiaa, L, tulipanna, Zosia_wop, vayn, adelka77, Kri, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Jasio wszystkim Forumowym mamusia życzy wszystkiego dobrego załącza całuski i mówi że dziękuję że jesteście miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 06:45
Lexi150, marissith, tysiaa93, dana222, Zosia_wop, L, vayn, adelka77, Tusiaa, Biedroneczka29, Biedroneczka29, gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Zosia ... moja nadal ciumka krótko. Wzięłam na luz. 2 czerwca mamy szczepienie I wtedy będą zwierzynę ważyli. .. najwyżej wtedy będę się martwiła co dalej.
Monia pewnie, ze pamiętamy Cieu nas w nocy wypija czesto nawet z dwoch piersi, problem robi sie w dzien niestety. Ale widzisz próbowałam dać mm i tez nie chce, wiec moze to taki typ niejadka
-
Dziewczyny ja tez Wam życzę wszystkiego naj naj naj !! Niech ten czas nie leci tak szybko
tysiaa93, Bruśka, L, dana222, vayn, adelka77, Tusiaa, Lexi150, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Zosia moja tez jak ją w nocy karmię na śpiocha to je ładnie a w ciągu dnia ciumka parę minut i nie chce. Może taka uroda naszych dzieciątek. Któregoś wieczora Tez zrobiłam jej mm bo kupiłam bebilon w saszetce i wypiłam tylko 15-20 ml
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
coś dla Mam z okazji naszego świeta do posłuchania
https://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA
Monia śliczna chudzinka
Brusia Jaś wygląda jak mały raperWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2016, 18:06
Lexi150, Bruśka, Moniaa, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś