Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde zostawić Was na kilka dni to masakra w nadrabianiu
Pola na spacerkach w rampersiku + skarpetki. Dziwnie się na nas ludzie gapią, ale ona i tak cala spocona. Jak przyjda upały to chyba w pampersie na spacery będziemy wychodzić. W nocy to samo, w mieszkaniu 26 stopni, zaczęliśmy otwierać okno w kuchni i od razu lepiej się śpi.
Dana Brenna to moje rodzime strony.
Mój jak zapytałam co dostane na dzień matki to odparł zdziwiony, że jak to on miałby w imieniu Poli po czym dodał i tak są sklepy pozamykane wtedy
Brusia o kwiaty w szpitaly też mu tłukłam całą ciążę, ale kupił telewizor bo nie mieliśmy wcześniej. Teraz już nie mam tyle czasu siedzieć przed laptopem także umilam sobie czas przed złodziejem czasu.
Wczoraj dostałam paczkę z bobovity za rejestrację, słoik groszku zielonego i 200g kaszki zbożowej
A i dzisiaj małż złożył wniosek o becikowe, brawo my!
U nas dziś 6 dzień bez kupy. No 1 raz takie coś, bączki schodzą, dużo siusia, jest pogodna. Aczkolwiek wczoraj wieczorem dała taki popis jakiego jeszcze nie było. Wzięłam rurkę windi myślałam, że to pomoże. Ale kupki nadal brak -
My w Boże Ciało poczęliśmy
później dostałam @o tydzień za wcześnie, wiec się zdołowałam, że znowu nic. Któregoś dnia strasznie cycki zaczęły mnie swedziec w pracy, aż mi koleżanki kazaly testować. Kilka dni później zrobiłam test i też byłam zdziwiona bo przecież miałam @, myślałam, że może coś było ale już nie ma... A tu proszę teraz agent wgapiony we mnie
-
Lexi ja bym raczej spróbowała sama ugotować kompot- słodkie jabłka i raz dwa i masz kompot
ja przynajmniej planuję tak robić po 6 miesiącu...
Ja dzień poczęcia zapamiętam do końca życia bo dzień później moje stanowisko pracy zostało zredukowane. Cóż, tak to jest jak się nie wozi dyrektorowi dzieci do przedszkola i nie liże pupy :] nawet ochroniarz za mną biegł bo wyszłam do domu z telefonem służbowym i laptopem, nikt mi nie dał możliwości pożegnania się z moimi kochanymi dostawcami -
mój mąż na pewno sie nie domysli zeby nawet złożyc zyczenia na dzien matki mi czy swojej mamie. Jemu trzeba przypominac a i tak zapomina podobno
aaa ja testowaam 28 maja . mieryzam temp jeszcze 26 była w górze a jak zobaczyłam ze 27 spadła to straciłam nadzieje i byłam podłamana tym faktem . na szczescie 28 skoczyła do góry i od razu wyszedł mega test pozytywnywiec mysle ze na dzień matki kubus był juz w brzuszku
dzisiaj idziemy do ortopedy . ciekawe co nam powie . Powinnam mu jeszcze pieluchy wkładac ale jakos przez ostatni tydzien nie wkładałam mu. Oby było dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 13:32
Kubuś
-
Lexi widziałam soczek jabłkowy po 4mcu, nie wiem czy mozna wcześniej...za naszych czasów soczki owocowe były od urodzenia chyba - tak mi tato mówił, ale sporo czasu minelo i zalecenia sie pozmieniały
-
W zasadzie moze i pierwsze lutówki 2017 testują
ten czas tak szybko przeminął, ze nawet nie wiem kiedy te dni uciekają tymbarskiej teraz i niedługo trzeba bedzie wracac do pracy
-
Ja zaszłam w ciążę 1 czerwca. Taki mały prezent od losu. Teraz dzień dziecka będzie dla nas podwójnym świętem ☺
Lubię ładną pogodę ale to ostre słońce mnie dobija. Głowa mnie boli, słabo mi. Nie ma się gdzie w cień schować. No i nadwaga robi swoje. Ciężko mi się zmotywować do odchudzaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 13:56
-
szara myszka wrote:Hej dziewczyny!!
Ja tez mam taka gulke, gin powiedzial ze to po szyciu, uwieralo mnie ale calkiem przestało i nie wiem nawet czy jeszcze jest
Ja rodzilam bez zzo z oxy i traumy nie mam. Bardziej po szyciu
Ja juz dostałam od synka kwiatuszki a dostane jeszcze smartfona hahaha
Uznalam w końcu ze boje sie miec bardzo drogi telefon przy dziecku, rozwazalam galaxy s6 za 1600 ale poczytalam i poogladalam recenzje i zamowilam galaxy s4 za 700zl
Myszko, gdzie widziałaś Galaxy S4 za 700zł? Ja też w najbliższym czasie będę kupowała smartfon, na raty 0% i w tej cenie to tylko Galaxy J5 widzę -
Jaś po szczepieniu. Oczywiście jest w 97 centylu (jak zawsze
) i wszyscy dziwili się, że nie wygląda na 3 miesiące. Kazano mi zwiększyć dawkę witaminy D, bo ma jeszcze zbyt miękką główkę i bardzo się poci, więc to może być od tego. No i dzisiaj miał szczepienie 5w1, bo panicznie bałam się, że po refundowanych znowu będzie powtórka z rozrywki jak po tych pierwszych... Nawet nie zauważył wkłucia! Mam tylko nadzieję, że dzisiaj będzie wszystko okej i nie będzie takiego 3-godzinnego płaczu jak ostatnio.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
gorgeous wrote:Myszko, gdzie widziałaś Galaxy S4 za 700zł? Ja też w najbliższym czasie będę kupowała smartfon, na raty 0% i w tej cenie to tylko Galaxy J5 widzę
Na allegro, wczoraj zamowilam, dzis mi wysłaliz przesylka za pobraniem 715zl, wrzucę potem link
gorgeous lubi tę wiadomość
-
My również po szczepieniu
po prevenarze strasznie płakał. Od razu padł w samochodzie i śpi jak kamień. Aż dziwnie, mam nadzieje że będzie ok...
I waży 5460 g.
Gadalysmy kiedyś o zawieszkach do wózka... Jakie to te z kółkami, bo ponoć dzieci je lubiątysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Faktycznie sa juz lutowki 2017! Milo bedzie je podczytywac i poprzypominac sobie jak to bylo u nas
Ja pierwszy test zrobilam 29 maja, to dzien urodzin mojego chlopa wiec mial najlepszy prezent
My dzisiaj po pogrzebie i po stypie. Mala cala msze przespala, dopiero pod koniec na cmentarzu poplakala bo byla glodna i zaliczylam pierwsze cycowanie w auciePotem na sali byla bardzo towarzyska i grzeczna, jestem z niej dumna
-
Lexi ale przystojniak
My po wizycie u ortopedy. na usg niby wszystko ok było tzn ze zdjęcia ale jak rozszerzył mu doktorek nóżki to mówi że prawa jest bardziej prxykurczonai mam do niego dzwonić po 1 czerwca i się umówić na usg mam nadzieję ze to na NFZ i on je zrobi dokładniej . Powiedział żeby dalej pielychowac go i jak coś wyjdzie na usg to trzeba będzie mu coś wsadzić między nóżki. Od razu pomyślałam o tym okropnym sprzęcie
boję się trochę tego.
Lexi150 lubi tę wiadomość
Kubuś