Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mamusie, mam pytanie czy któraś z Was miała może takie niskie wartości i ciąża przebiegała prawidłowo.
Otóż beta hcg krew. 24.05(13 dpo?)=74
27.05(16dpo?)=232,7
Informacje z kalkulatora: HCG podwaja się co 1 dni 19 godzin (44 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 159 mlU/ml (114.9%) (w normie).
Będę wdzięczna za odpowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 17:02
-
nick nieaktualnyBruśka
współczuję
Ale się objadłam truskawekjakie pyszne!
Nina miała chyba skok rozwojowypięknie łapie zabawki, ciągnie mnie za włosy jak się bawimy i dzisiaj zaśmiała się pierwszy raz na głos
a skok to były 3 noce kiedy chciała spać przy piersi, także mam nadzieję, że i później będą takie lajtowe
-
nick nieaktualny
-
Włosy to najgorzej, łysa chyba zostanę, bo mi młoda wszystkie wyrwie
Fajnie jest tak zauważać nową umiejetność u dzieciaczków, cieszy ogromnie za każdym razem jak nie wiem cou nas wczoraj pierwszy głośny śmieszek był
-
tulipanna wrote:Aaaa to u nas od poczatku Jagoda lubila na brzuszku lezec:)Szybko glowke podniosla.Zaczela tez juz na brzuchu gadac, lapie zabawki, pełza i podnosi dupcie jak do raczkowania z uginaniem kolan:) komicznie to wyglada:)
To macie fajnie u nas od 10tyg wyczaiła, ze da sie przewrócić na plecy i juz nie poleży - no chyba, ze ja sie trzymaale doktor od bioderek powiedział, ze jeszcze chwila i polubi na brzuszku, wiec czekamy
-
Na początku mnie cieszyło jak przewrócił sie z brzuszka na plecy, a teraz robi to cały czas i tez nie poleży na brzuszku. Chyba bym musiała cos podłożyć zeby mu utrudnić. A na rączkach jak jest to tylko przodem do swiata. Jeszcze do niedawna jak był na rękach to opierał główkę o moja klatkę a teraz tak robi jakby chciał siedzieć
-
dana gdzieś mnie zawialo dostałam przeciwbólowe i zwiotczajace i jest ok.
Gorgeus znam ten ból bo mój Jasiek też mam masę ciuchów 6/9 i niektóre już są dobre ale z dwa rampersy bym kupiła ale jak zobaczyłam cenę w smyku to zamarlam. A ludzie jaka mają fantazje na olx to już ludzkie pojęcie przechodzi. Pozdrawiamy z lasu idziemy na mleko i na obiad a po znów trzeba będzie spacer uskutecznic. Ja wysiadam przy takim piekelku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 09:02
Tusiaa, Zosia_wop, dana222, tysiaa93, Lexi150, vayn, Kri, adelka77, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Brusia to dobrze, ze jest juz ok
gorgeous tez chyba te spodenki brałam, super sa
letnie ubranka na 68 kupiłam na zeszłorocznych wyprzedażach i teraz sa akurat, ale miałam ostatnio problem kupić body wszystkie ładne wykupione były te od 62 do 74
gorgeous lubi tę wiadomość
-
My tez spacerujemy
http://static.pokazywarka.pl/i/6634791/175124/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 18:28
Lexi150, Bruśka, tysiaa93, L, Zosia_wop, dana222, Tusiaa, adelka77, Moniaa, vayn lubią tę wiadomość
-
super foty dziewczyny
u nas pojawil sie problem na spacerze, otoz jasnie pan nie chce lezec w wozku oO drze sie w nieboglosy ;/ jak sie go wyjmie to zadowolony i sie smieje i gada na kolanach ale w wozku nie chce lezecod kiedy mozna na spacerowke przejsc?? moze jakby widzial wiecej to by siedzial sobie, bo jak lezy to mimo odslonietej budy nie chce ;( wieszalam zabawki, cudowalam i nic ;/
a druga sprawa to dziewczyny pomozcie bo ja sie wykoncze a nie moze tak bycpisalam wam ze mam ten 3godzinny tryb dnia. ostatnia godzina z kazdego cyklu jest na drzemke. wiec ma tych drzemek w ciagu dnia ze 4. uspianie to masakra. on wrzeszy, walczy ze mna, ja go lulam, spiewam, czasem slucha i zasnie, a czasem placze az padnie
jak sie go odlozy to jeszcze bardziej wrzeszczy, tak zle i tak niedobrze
nie chce go nauczyc na rekach ale juz sie to stalo, chce to zmienic ale nie moge zniesc jego placzu jak sie go odlozy. kregoslup mi wysiada od lulania i podnoszenia z lozeczka. nie moze tak dalej byc ale nie wiem co zrobic zeby bylo inaczej
probowalam zrobic jakis rytual, mamy taki pokoj z roleta to tam ciemniej, probowalam tam z nim pobyc itd, nie dziala i tak marudzi az w koncu placze
jak sie go wezmie do usypiania zaraz jak zaczyna marudzic to jest znosniej ale czasem sie bawi bawi fajnie i w momencie placz ze zmeczenia
pomozcie dziewczyny, doradzcie cos, bo sie wykoncze ;(
on tak nie mial, byl spokojniejszy, teraz jakis marudny ciagle, nie wiem czy to skok rozwojowy czy co
doradzcie cos
aha i jego drzemki to tylko 45 minuti widze ze to za malo ale on sie budzi z szeroko otwartymi oczami i trzeba by go znowu ze 20 minut usypiac zeby znowu usnal