Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko.. U nas darcie bylo spowodowane tym ze probowalam lulac na sile, myslalam ze po jedzeniu powinna spac. Gucio. Jagoda w dzien spi po 1,5 godziny od jedzenia moze ze 20-30 minut. Moze lulasz za pozno i jest tak zmeczony ze az wsciekly,albo niespiacy:) W nocy Jagoda spi a w dzien niekoniecznie:) abbuuuu abu bu robi:) i zaczela pluc:)komedia
-
A u nas po wczorajszym mm dzis takie zaparcie, ze ryk był taki 2 godz, az w końcu poszło z przebitą...jak bede chciała jeszcze raz podać mm to niech mnie ktos opierdzieli
po kupie od razu lepszy humor
A teraz położyłam na próbę w łóżeczku w drugim pokoju i obserwuje - jak na ten moment interesujące jest wszystko wkoło poza spaniem -
U nas też Kubuś zasypia 1-1.5 godz po jedzeniu i różnie śpi od 40min-2 godz
Kurczę wyciagalam mu gluty z nosa przed soaniem a teraz słyszę jakby znowu miałwczoraj byliśmy na grilu i w sumie na dworze był od 15-21 i teraz tak myślę że za długo byliśmy bo może się przeziebil
strasznie charczy jakby chrapal .
U nas na szczęście nie ma zaparc po mm . W sumie u nas kupy jak w zegarku co sobota jedna
Coraz częściej podaje mu po cycach mm. zauważyłam ze jak chce jeść co 2-2.5 godz to mu nie starcza i krzyczy ze chce jeszcze i wtedy pedaluje nogami i zasnąć nie może tylko pokwekuje. A jak zje po 4-5 godz to mu starcza. Dzisiaj wypił do spodu 150ml ale później zwrócił mi na stopę i podłogę
Wasze dzieci poca się na poduszkach na spacerze ? Widziałam na necie ze każdą poduszką albo ma wypełnienie z poliestru czy jakiegoś sylikonu albo obszycie ma tego ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 21:24
Kubuś
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj mieliśmy szczepienie, 5w1 super natomuast po pneumo taki płacz że odechciało mi się wszystkiego.
Któraś z Was pamiętam martwiła się o małe przyrosty wagi.. Pola dotąt przybierała 500g na 2 ty a teraz 500g w 1,5msc. Pediatra nie miała żadnych zastrzeżeń do wagi.
Będę nudna ale.... japier;/##!!&(; jak gorąco!Bruśka, Zosia_wop, adelka77, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Vayn po 3mcu juz dzieci podobno przybierają mniej
ale u nas naszczescue wyszło znow tyle co w poprzednich miesiącach, wiec moze Was dogonimy
Nie żartuj, ze tak gorąco...
To charczenie to moze byc tak jak u nas wiotkość krtani, a nie zapchany nosek... -
nick nieaktualny
-
dzis znowu boska noc, zasnal o 20, spal do 5 i znowu zasnal zaraz po jedzeniu do 8
teraz pokombinowalam, wzielam go jak pierwszy raz ziewnal na fotel pod kocyk i na kolanach sie krecilam troche na tym fotelu, troche sie wyciszyl, zaczal marudzic to do muzyki go lekko lulalam i zasnal bez krzyku - faktycznie musze go wczesniej brac zanim sie nakreci
muze puszczam z tv z 4untv albo eski, moze sprobuje faktycznie z jakas klasyka, choc widze ze on po rodzicach lubi rock i wtedy najlepiej zasypiaZosia_wop, Kri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszko my też lubimy cięższe brzmienia, Polunia na szczęście też.
Jak szliśmy do przychodni przed 8 to Polena w samym bodziaku bez rękawków jechała. Teraz biedna śpi na poduszce cała mokra. Rozebrałabym ją do pampersa, ale nie chce jej ruszać póki co.
Wyszłybyście na spacer po szczepieniu? Jest taki upał, nie chciałabym się z nią kisić w domu. Babeczki od szczepień stwierdziły, że jest to moja decyzja a one mogą mi tylko zalecić od razu podanie paracetamolu po powrocie do domu i kąpiel koło 14 żeby schłodzić organizm