Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:L, a probowalas butelkę Lovi albo Tommie Tipee?
Jonna mam dr.browns i canpola . Z tego co widziałam to smoczki praktycznie we wszystkich butelkach są podobne. Choć w razie potrzeby wypróbuje wszystkie
Mała przed chwilą zrobiła takie kupsko ze musiałam ją przebierać a teraz oczy jak złotych chyba się już wyspalaznalazła sobie porę i to tak przez sen widać można.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 03:16
-
dana222 wrote:Środek nocy a u mnie wzrosła temp powietrza w domu. Wieczorem mieliśmy ulewę z burza i sie zimno w domu zrobiło to ubrałam małemu cieplejszego pajaca, a teraz sie tak gorąco zrobiło jakby słońce świeciło, ja sie mokra obudziłam a byłam odkryta a co dopiero moj maluszek.
U nas też cieplutko mała w samej koszulce z krótkim rękawem i zadowolona -
No właśnie taką okazja ale budzilam się od 3 godz więc nie było tak źle
czuje się wyspana. Przed chwilą była kupa trzeci dzień pod rząd
A jak wasze dzieci robią kupy codziennie to dużo czy tylko tak malutko nieraz ?Kubuś szaleje w łóżeczku chyba się wyspal i już nie usnie
Kubuś
-
L z tydz kończy 17 tyg. ☺ przyjdą mi jeszcze zamówione smoki w tym tyg to podejmę ostatnia próbę butelki. Jak nie pójdzie to plan be tez mnie zadowala ☺
L lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Kupy u nas codziennie, jak przez dzien nie zrobi to juz widac po niej niestety ze sie meczy.
Okresu nie dostalam i mam nadzieje, ze nie bedzie go chociaz z rok.
Dzisiaj dzien dziecka, wszystkiego dobrego dla malych i duzychZosia_wop, Lexi150, vayn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane Moje!
Najlepsze życzonka dla naszych Bąbelków
Mi się dzisiaj łezka w oku zakręciła, testowałam 1 czerwca
Rok temu bladzioch nad bladziochami, a dziś oh!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 09:48
Bruśka, tysiaa93, L, Zosia_wop, Lexi150, Kri, dana222, marissith, Joanna_88, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Tusia u nas zawsze kupa raz na dobę minimum. Czasami dwie albo trzy ale zawsze jedna jest taka konkretna
Kubuś chyba zaczął trawić mm. Bo Twoje mleczko dobrze wchłaniał
My rok temu dokładnie spłodziliśmy naszego Igora
Wszystkiego najsłodszego wszystkim Dzidziolom! :*vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość