Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
L slabo bo nawet za bardzo wyjsc nigdzie sama za dlugo nie mozesz, trzeba znalezc jakies rozwiazanie! A moze sa jakies specjalne kubeczki dla takich maluchow lub podawanie mleka na lyzce, no ale to w sumie upierdliwe na dluzszy czas
A moze gdyby byla bardzo glodna to by jednak pociagnela z butli...
-
Koleżanki córka ma ponad rok i Noe ma mowy o butelce
kuzyna córka też nie chciała ale jakoś jej wciskali na spaniu ale ona się budziła i ryk był . Jakoś teraz ma ponad rok i piję z butli
Wszystko jej z łyżeczki dawali, nawet wodę. Może po prostu musisz robić kaszle ryżowa z twoim mlekiem i próbować łyżeczka. Albo próbuj dalej z tą butla. Może zajarzy o co chodzi i będzie pila.Kubuś
-
Kri u nas jeszcze przewracania z plecków na brzuszek i innych nie ma,moja dopiero na Dzien Mamy podniosła ładnie główkę trzy msc musiałam czekac
az w koncu zaczela pieknie podnosić łepek
My malutka kapiemy co dwa dni ale jak zaczną sie upały to bedzie kąpana codziennie,u nas po kąpieli jest ubieranko,pielęgnacja cycus i spanie.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zjadłam dzisiaj wątróbkę, truskawki i mam nadzieję że kubusiowi nic nie będzie . Ostatnio zjadłam mielonego i było ok
Jeju ale był ryk dzisiaj. Nie dokarmilam go mm przez cały dzień i na wieczór była kumulacja głodu chyba. Bardzo lubi się pluskac w wodzie a dzisiaj ryk, już od 19:30 był ryk a karmilam go o 18:30. Po kąpieli dałam cyce przy których usypial ale jak wzięłam do odbicia to się obudził. I się zaczęło darciecyce nie starczyly. Odwracal się, krzyczał u dałam 60ml mm i krzyk. w końcu mu się tak odbiło ze ulalo jak zwykle na moją stopę i klapka
i spokój . Poszedł spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 21:07
Kubuś
-
Kri wrote:Wojtek jeszcze ani razu się nie przekrecil sam, w żadną stronę... Rzadko ba brzuch kładę bo jest wrzask, poza tym całe dnie poza domem to też na plecach leży. Interesują go zabawki ale nie łapie ich. Gada głośno i intensywnie i przy uśmiechu tez są juz czasem dziwięki. Kurcze wiem, że nie można porównywać ale jest Jeszcze ktoś kto się nie przekręcił?
-
My kąpiemy codziennie, a w zasadzie mój mąż tylko to robi i nigdy jej plumkania nie popuści
Wszyscy w koło w ciazy,przez fb zostałam zaproszona na wieczór panieński i tam informacja, ze prztszla panna młoda przy nadzieii wszędzie jak do tej pory na około urodziły sie dziewczynki lub beda dziewczynki...gdzie te chłopy ja sie pytam
Pisałam jakis czas temu ze siostra męża w ciazy, mieszka za granica, na początku krwawiła ok 7tc, brała progesteron ze 2 tyg i to jak jej sie chciało, w 10tc jej lekarz powiedział, ze nue musi, a teraz 14tc, a ona rowerem jeździ i na basen idzie...kurde to ha chyba taka strachliwa, ze wolałam dmuchać na zimne i przeleżeć te krwiaki, a ona sie nie przejmuje... -
Chyba butle avent natural są podobne najbardziej do cyca
moje dziecko nie uznaje żadnych innych. Jest dramat jak zapomniałam butli
mam pytanie Wy rozszerzacie dietę przed skonczeniem 4 miesiąca? Przecież na tych sloiczkach jest ze po 4 miesiącu?? Czy ja coś źle kumam? 3 na
-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny po jakim czasie dostalyscie @ ??
Ja jeszcze nie mam, ake byłam jakies 2-3 tyg temu na usg to doktor powiedział, ze chyba dobrze karmie, bo endometrium cieniutkie, a jajniki nieme i na @ sie nie zapowiada. Z tego co zauważyłam to jest rożnie, nieraz od razu mimo kp, a nieraz nawet kp ponad rok i brak @, jedna koleżanka dostała jednorazowo po 6 mcu, jej dziecko ma juz rok i cisza...
-
L moja środkowa dwojeczka jest bezbutelkowa syn jeszcze bezsmoczkowy ☺ Klara tez nie wypije z butli nawet jak jest mega głodna, ostatnio 6 godz bez jedzenia:(
Ja za tydz wprowadzam sinlac oczywiście łyżeczka :)i mam nadzieje nadrobić kinowe zaległości; )
Ja juz nie mam parcia na butelkę bo teraz to już mogę wprowadzić kaszki. Jest to upierdliwe ale cóż przynajmniej nie będę miała problemy z odstawienie a i to było mi dane i wcale miło tych chwil nie wspominam ☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
A zapomniałam napisać ze u nas kąpiel codziennie a w te upały to i 3 razy dziennie się Klarcia pluskala . Ja tez biorę prysznic w ciągu dnia jak tak gorąco bo chyba bym oszalała taka klejąca
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Środek nocy a u mnie wzrosła temp powietrza w domu. Wieczorem mieliśmy ulewę z burza i sie zimno w domu zrobiło to ubrałam małemu cieplejszego pajaca, a teraz sie tak gorąco zrobiło jakby słońce świeciło, ja sie mokra obudziłam a byłam odkryta a co dopiero moj maluszek.