Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie za 100 pkt
chce dać mojemu marchewkę ze słoiczka i nie wiem jak mam to zrobic. Wiadomo że na poczatek pare łyżeczek na spróbowanie ale nie wiem czy przed cycem mu dać ? po cycu ? Ile taki słoczek może stać? na dwa dni moge mu dac i poźniej wywalić ?
Gorgeous a to wasz Jas nóżek nie rozkładał w ogóle na zabkę czy jak że lekarz kazał Wam to załozyc? boje sie że i mojemu bedzie kazałó to zakładac bo jedna nózka mu tak luźno sie nie rozkłada tylko z oporem i nie do końca..Kubuś
-
i nie uwierzycie po 4 godz odciagnełam zaledwie ok 75 ml
ja od poczatku kapałam codziennie. zdarzasły sie takue jednodniowe przerwy jak np spał albo poXno wrócilismy do domuwtedy na brudaska idzie spac
a mój tez prostuje nózki zwaszcza jak lezy na brzuszku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 14:02
Kubuś
-
Tusia dzis po cycku odczekaj trochę żeby mu się przetrawilo i podaj kilka lyzeczek. Jutro to samo o podobnej porze. Jeśli nie zaobserwujesz biegunki, wysypki, boli brzuszka to na trzeci dzień podaj resztę sloiczka. Może stać otwarty w lodówce 48 godzin.
-
U nas tez kąpiel codziennie, bo przynajmniej wieczory chciałam mieć uporządkowane, czyli masaż, kąpiel, cyc i spac. Nie zawsze zasypia ale zazwyczaj tak. Zdarzyło nam sie moze z 4 razy nie kapać bo późno wróciliśmy, wtedy to nazywamy dzień trolla. Mały uwielbia kąpiele ale coraz bardziej chlapie imaz musi codziennie sprzątać podłogę w łazience
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a moze Wasze dzieci po prostu tyle jedza? Moze pokarm jest bogaty i 80ml starcza? Jagoda je 100 z butelki mojego mleka.Max Scigalam z pelnej poersi ostatnio i tyle bylo Chyba nie ma tego co porownywac z iloscia mm zjadanego przez inne dzieci. To w koncu inny pokarm. Czy krzycza Wasze dzieci ze glodne sa?
-
Nie nie płacze , czasem bardzo szybko się najada albo pije
wagowo nie należy do największych ale cały czas idzie swoim centylem i rozwija się prawidłowo. Czasem jak zostawię mleko to podobno zje np tylko 40 ml i wypluwa smoka. Ja rzadko odciągam i trudno mi powiedzieć ile mały zjada, a daję mu cycka kiedy tylko poprosi
-
ja karmie z reguły cycem ale jak to nie starcza to mm dodatkowo daje
czasem tez jak mam zaplanowane zakupy a sie nie wyrabiam to wtedy mm idzie w ruch. Odciagam laktatorem jak wracam do domu
Mój krzyczy , złosci sie przy cycach. nie chce pozniej spac a jak dam mm dodatkowo to zasypia w sekunde. nieraz próbowałam przetrzymywac i nie podawac mm ale on wtedy wierzga nogami, postekuje i niechce zasnac
wczoraj tez cyc był bardzo czesto wieczorem i musiałam po cycach dac 90ml mm bo by krzyczał nadal. mój nigdy smoka nie wypluł z butli. nigdy nic nie zostawiłWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 16:39
Kubuś