Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie @ cholernie bolesna. Na ketonalu muszę jechać. Pierwszą miałam dodatkowo baaaardzo obfitą. Kolejne już nie. A ponoć po porodzie miało boleć mniej
Moje dziecko już całkiem ładnie chwyta zabaweczki i uwaga ciocie dzisiaj Igor po raz pierwszy zaśmiał się w głos! Hip hip hura!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 05:58
Bruśka, tulipanna, Tusiaa, tysiaa93, Zosia_wop, adelka77, dana222, vayn lubią tę wiadomość
-
Mamaniemama ja nie wyszukuję chorób u mojego dziecka. ...
Jest kwestią tego, że ciumka cyckę, niby skończy ale zaczyna się przężyc i wyć w niebogłosy. Po czym go tylko smoczek i tulenie uspokaja. No nie mów mi ze najdzie dziecko wyje ... no jakaś musi być tego przy -
Też dostałam mega obfita @ odzwyczailam się od niej, przed porodem były raczej skąpe. Blanka bardzo dużo "mówi" i śmieje się na głos aż się czasem krztusi. Najbardziej się śmieje jak ja całuję po szyi
a dziś moje dziecko zasnelo że mną o 15 w łóżku i śpi tak na noc. Pieluche jej o 20 zmieniłam to się trochę rozbudzila dostała jeść i śpi dalej
-
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez najlepiej czują sie w domu? Nigdzie nie możemy pojsc za bardzo, a szczególnie popołudniu, bo jest płacz, marudzenie, jak zaśnie to na 15 min maks, wszystjo ją interesuje,a za razem drażni drażni...nie ma szans żebym mogła ją zostawic u kogos na noc, bo by sie zapłakała...
-
Zosia pewnie w nowym miejscu ma za dużo wrażeń i bodźców co jest dla niej męczące.
Małgosia wieczorem przy zasypianiu bardzo odreagowuje dni w które dużo się działo.
Tak czytam jak duże są wasze dzieci i trochę mnie niepokoju wzrost kluski. U nas ok 59 cm tylko. Mała nosi 62 cm. Czasami ale b rzadko 68 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 01:14
-
U nas tez najlepiej w domu, dzień i noc po dniu pełnym wrażeń jest bardzo niespokojny. Jeszcze nie próbowałam go zostawić u kogoś na na noc, ale myśle ze cieżko byłoby mu zasnac bez rytuału - masaż, kąpiel, pielęgnacja, cyc.
Ja naszczescie nie miałam jeszcze @, mam nadzieje ze jak juz dostanę to będę mieć nadal prawie bezbolesne jak przed ciaza.
-
Igor lubi nowe miejsca pod warunkiem ze ma zachowany swój rytm. Dlatego jak jedziemy gdzieś np. na cały dzień albo kilka dni to muszę zabierać mu mate i jego zabawki. Wczoraj byliśmy cały dzień u mojej przyjaciółki. Ma o 2,5 miesiąca starszą corcie i dzieciaki były sobą tak zainteresowane ze szok. Lapaly się za rączki, dotykaly, gadaly. To było przekomiczne
A dziś od rana Młody z matką dyskutuje. I chyba wczoraj od koleżanki nauczył się nie tylko śmiać ale i piszczec -
Dziewczyny po basenie super. Mały nie plakal. Najbardziej podobala mu się palma. No i mamy drugiego newsa zjedliśmy 3 łyżeczki marchewki z jabłkiem. Zjadlby więcej ale mama nie dała.
tysiaa93, Lexi150, vayn, tulipanna, marissith, Zosia_wop, adelka77, gorgeous lubią tę wiadomość