Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Słyszałam od pediatry, że alergie wziewne czyli od pyłków itp. Nie ujawniają się u takich małych dzieci, dopiero później. A teraz to najczęściej alergie pokarmowe.
Może nie jest to od razu uczulenie Lexi?Mój często kicha czasem właśnie wydaje mi się, że na kurz w powietrzu. -
nick nieaktualnyKri wrote:http://www.hafija.pl/2013/10/uniwersalny-przyrzad-do-mierzenia-ilosci-mleka-w-piersi.html do poczytania
Byliśmy wczoraj u laktacyjnej, rozpisała nam rozszerzanie diety, tylko ja nie jestem na to gotowa
W każdym razie bazą będzie dynia ze względu na nasze dawne przeboje z kupą. Może komuś się przyda ta informacja.
Jasiu wszystkiego najlepszego z okazji 5 miesiącajuż zaraz posypią się półroczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 10:05
-
Cześć golasku!
Wszystkiego dobrego dla Jasia
Chyba jestem za leniwa na rozszerzanie diety haha jakbym miała gotować dla jednej łyżeczki to bym chyba zwariowałatyle moze zjadła dzis marchewki i tak bardziej podeszła niz dynia. Mari wlasnie dynia tez uważam ze jest super dla maluchów o ile im zasmakuje, u nas z tym ciezko po pierwszym razie jest młoda na "nie" buzia zamknięta przy 3 malutkim naparstku na łyżeczce
moze Wam sie bardziej poszczęści
z reszta czuje, ze zanim cos zje w ilości dochodzącej do żołądka dając jakies kalorie to osiągniemy 6 mc
Zaraz nasze forumowe bliźniaczki beda miały pol roczku, a zaraz po nich Polcia....ale czas leci!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 10:19
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla Jasia
Niech te upały sie juz skończą!!! W domu mam 27 stopni, blisko mnie nie ma parku ani lasu zeby wyjsć na spacer, dzisiaj chodziłam tam i z powrotem po krótkim odcinku chodnika obok mojego domu ktory był w cieniu, ale i tak długo nie pospalBruśka lubi tę wiadomość
-
Lexi-moze byc kot albo moze rodzice gdzies nie maja sucho w domu i gdzies moze grzyb na scianach albo w powietrzu. Czasem nie widac a jest. Co do testow to kiedys skorne robilo sie po 3 rz. I nikt nic nie naklowal tylko takim malenkim nozykiem chodzilo o zdrapanie naskorka. Wiec to raczej podrapanie:) okropnosc. Ja jako dziecko przezylam wielokrotnie a raz to byl hit- na calych plecach i rekach. Dostalam wtedy lalke Barbie na otarcie lez..no i z krwi mozna zrobic,ale to chyba tez pozniej. Teraz sa jeszcze jakies płatkowe
-
Natalica jak przechodziłaś na mm to tez czułas że masz mega dużo pokarmu i cycki nabite mimo że odciagałas po trochu? mam wrazenie że w głowie mi sie poprzewracało. Wyrzuty sumienia mnie zrzeraja od środka . Normalnie zaraz pomyślicie że jestem wariatką !
Kuba normalnie coraz czesciej ulewa i nie od razu po jedzeniu tylko nawet po 2 godz mimo że po jedzeniu mu sie odbije i jak go nosze z 30min.Kubuś
-
a oto Kubus 4,5 msc
Wypoczywał dzisiaj pod winogronem a mamuska sie opalała
grubas sie z niego robi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 11:05
vayn, Lexi150, Bruśka, Mila920, Kri, dana222, L, Zosia_wop, tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Hej laski, trochę mnie nie było ale juz Was nadrabiam!!
Przede wszystkim bromergon - tusia ja bym tego przy dziecku nie mogła brać. Strasznie obniża ciśnienie, brałam to dwa lata temu bo miałam długie cykle z powodu za wysokiej prolaktyny i po ścianach chodziłam. Lekarz mnie nie uprzedził idiotą żeby stopniowo zacząć i wzięłam całą to cały dzień z łóżka nie wstałam a o tym żeby do pracy pójść nie było mowy. Ja bym piła szałwia i miete -
Z butelki idzie nam coraz lepiej, powoli zalapuje i pije po troszku wody codziennie
Maz ma urlop od dziś to może mu damy jakiś słoiczek w poniedziałek na spróbowania - najpierw tak 2-3 łyżeczki tak? A jak nic złego się nie stanie to na drugi dzień ile? -
Tuli suche powietrze to na bank nie. Pleśń raczej też nie. Ale gwarancji nie mam. Pogadam z lekarką przy następnym szczepieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 21:16
vayn, Zosia_wop, Tusiaa, Bruśka, L, Mila920 lubią tę wiadomość