Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musiałam dokarmiac małego mm bo najzwyczajniej nie starczało mu. Chciał jesc czesto , złościł sie przy cycu bo mu słabo leciało, wieczorami była z nim juedna wielka walka na cycu wiec stwierdziłam że przejde na mm. Niby po 5-6 godz i nawet dalej odciagam z dwóch cyców 150ml czasem a czasem zaledwie 60ml. chce juz konczyc z kp i unormowac to jego jedzenie mm
Mari widzę, ze nina pływa w spacerówcenie boisz sie ze wypadnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 13:36
Kubuś
-
nick nieaktualnyTusia to idź do rodzinnego po tabletki wygaszające laktacje.
Tak, Nina od 3 tyg w spacerówce jeździOna nie jest z tych wiercących więc rzadko kiedy ją zapinam
Chciałbym zwrócić uwagę na zimny łokiećz lekką nutką nonszalancji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 13:45
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po szczepieniu, dzielny był, tylko na chwile sie skrzywił, ale miał cyca wiec tym sie pocieszył i wrzasku nie było. Z tego względu ze Michał mało gaworzy to mam jeszcze więcej do niego mowić. I mam więcej dawać witaminy D3 jak sie tak mocno poci. Waga 6980g 77cm
tysiaa93, vayn, marissith, Lexi150, Zosia_wop, L lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A naszemu wszystko jedno czy gondolka czy spacerówka, ważne żeby mógł spać
Dziś Młody tak mi chlusnal po jedzeniu ze chyba cala butla poszla. Nie wiem co mu się stało. A najlepsze ze ja bylam cała mokra (nawet majtki i stanik) a jemu ledwie bodziaki się zmoczyly.
Tusia tabletki pewnie i rodzinny wypisze ale z nimi trzeba uważać. Docelowo bierze sie 2 razy dziennie po 2 tabletki przez 2 tygodnie. Ja wzięłam jedną na noc (tak mi lekarka zalecila stopniowo zwiększać) i myślałam że zejde z tego świata. Cała nocke nad kibelkiem, a zawroty głowy miałam takie że ledwie chodziłam. A rano nieprzytomna musiałam zająć się Igorem bo tatuś pracował. Tak więc to nie jest takie proste.
U mnie sprawdziły sie liście kapusty przez całą dobę plus czasami odciaganie di uczucia ulgi pod ciepłym prysznicem.