Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam Blance te książeczki kontrastowe następny etap 3-6 i 6+ ale ona jest nakręcona jak je ogląda. Trzęsie wszystkim co ma, na te 3+ aż tak nie reagowała. Kupiłam jej kubki niekapki od 4m zobaczymy jak pójdzie nam nauka. Kri może to jakiś skok rozwojowy?
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Nie nadrobię was
Mój wstaje codziennie zmienić w nocy pieluchę, a jeden dzień w tyg bierze Ninę do pokoju rano, żebym mogła pospać do 9-10
Nina kończy 5 miesięcy, jak to szybko zleciało!
Pozdrawiamy Ciotkitysiaa93, vayn, Lexi150, Bruśka, dana222, Mila920, Tusiaa, Kri, L lubią tę wiadomość
-
to my z przedwczoraj. Po tej szczepionce dziecko lekko mi się odmienilo. Nie zapeszajmy. Trzymamy kciuki za szczepionki a Nince slemy całuski :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 13:57
tysiaa93, vayn, adelka77, Lexi150, d84, dana222, Mila920, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatali daję bobotik, bąki czasem sadzi jak szalona. Nie wiem co ją meczy czy brzuch, czy zęby czy wsio naraz.
Jaki niekapek kupiłaś? Ja zamówiłam Mam 4+Mimo, że Polena zarzz 6m to stwierdziłam, że zaczniemy od 4.
Gdzie kupujecie kontrastowe książeczki? Bo widziałam tylko na necie, a chciałabym je pomacać najpierw,
Mari sto lat dla Niny :*
Brusia o cholercia jaka czapa i bezrękawnik!
-
książeczki kontrastowe kupiłam w matrasie, ale są też w carrefourze, cenowo chyba tak samo. Zamówiłam kubek - butelkę z Avent, wszystko muszę mieć tej firmy bo jak kształt smoczka jest inny to "w buzi się nie mieści" ;]
Brusia u Was tak zimno jest? -
moj też tak reaguje na te książeczki ale kolorowe, na czarno-białą nie. Ja je mam z biedronki po 14zł kiedyś były, a czarno-białą ze smyka za 9.
Dziś byliśmy załatwiać paszport, szybko poszło do odbioru za miesiąc i ponoć ważny 5 lat17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Brusia wlasnie wiekszosc dzieci w gosciach to aniolki, a w domu wstepuja w nich diabelki, Gabryska tez tak ma
Jas super wdzianko.
Babeczki, wszystkie juz mialyscie okres po porodzie? Bo ja jeszcze nie. I mam nadzieje ze go nie bedzie jak najdluzej