Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia zawsze myślałam że sek właśnie w tym żeby nie opadl! Nie wiem kurde nie mam kiedy robić nowego mam czas tylko na masę jutro wieczorem tzn dziś, mam nadzieje ze się nada
-
Jezeli MysKo upieklas i brzegi byly wyzej niz srodek i opadly do jego wysokosci to prawdopodobnie biszkopt sie nie dopiekł.. Ja raz wlasnie tak mialam:/ byl do wywalenia obkroilam tylko brzegi di zjedzenia. Mi biszkopt zawsze poza tym jednym razem wychodzi prosty lub z leciutka gorka..I dobrze myslalas-biszkopt nie powinien opasc:)
Trzymam kciuki Myszko zebym nie miala racji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 03:18
-
nick nieaktualnyTo nam zostało ze 40 sztu pampersów premium i 5 paczek dadów 3 - bo nam rodzina małża kupuje mimo, że ich nie używamy
Bo jego siostra cioteczna używała to my też mamy ehh
Za to wykorzystałam resztę kuponów z pampersa i zamówiłam z agito 3 kartony pampersów premium 4 po 74 zł z darmową dostawą
U nas noc koszmar! TO nic, że co 1,5h pobudka... od 4 rano do 6 nie spaliśmy bo Polcia miała biegunkę. Co się nam wydawało, że to koniec to tu znowu leciało
Ostatnio Wam narzekałam, że Pola ani się z brzucha na plecy nie przekeca, ani z odwrotnie, że stóp nie łapie... kupiliśmy narożnik żeby miałą gdzie fikać bo wcześniej to tylko na macie leżała. No i co, ledwie ją na nim położyliśmy to nam pokazała, że potrafi wszystko. Głupi rodzice z nas, dziecko chciało a nie miało miejsca -
Jeju to my zaraz 5 będziemy zakładać. 4 są takie sobie a mamy te nowe pampersy. Musimy na dzisn iść kupić te sleep and play bo są fajne cienkie a zarazem chlonbe i taki wor na dupce nie wisi. Kupiliśmy przed wyjazdem te Tesco loves i powiem Wam że po 20 min odparzenia. 47 pieluch oddałam na grupie poszły w 5 minut.
-
Babydream były fajne, dady ok. Niebieskie pampersy odparzały. Od jakiegoś czasu u nas też tylko premium care. A w zasadzie niemieckie premium protection. Odpowiednik naszych polskich ale nie do końca. I uważam że są bez porównania. Bardzo chłonne, nie podrażniają skóry i ogólnie jednak super jakość.
-
Bruśka wrote:Jeju to my zaraz 5 będziemy zakładać. 4 są takie sobie a mamy te nowe pampersy. Musimy na dzisn iść kupić te sleep and play bo są fajne cienkie a zarazem chlonbe i taki wor na dupce nie wisi. Kupiliśmy przed wyjazdem te Tesco loves i powiem Wam że po 20 min odparzenia. 47 pieluch oddałam na grupie poszły w 5 minut.
Kubki przyszły i uchwyty z nich pasują mi na butelkizobaczymy czy ta moja pannica zechce łaskawie ich używać.
Wczoraj była u nas ulewa, zalało pół miasta i Blanka chyba się bała tego szumu. Nie spała do 22 co jej się chyba od 2 tygodnia życia nie zdarzyło i co odeszłam od niej to w krzyk. Dziś też tak czujnie śpi. Mąż sam wynosił rzeczy z piwnicy, bo nas zalewało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 11:05
-
A ta w ogóle to jak często zmieniacie pampersy? No bo ja w nocy w ogóle nie przebieram bo tylko siku i nie chcę Małego rozbudzać. A w ciągu dnia przed albo po każdym karmieniu a pomiędzy to tylko jak kupa jest albo jak faktycznie już mega zlany. Dziennie nam schodzi ok 7.
-
Ostatnio pisałam, że krzesełko do karmienia będziemy mieli po bratanicy z ikei ale okazuje się że jednak go nie zabierzemy. W domu u rodziców musi zostać w razie "w". No i będzie nas czekał zakup i teraz mam dylemat. No bo wyczytałam gdzieś że te z ikei to tylko dla starszych dzieci bo nie mają podnóżka i dziecku nóżki zwisają i to obciąża kręgosłup. Najbardziej się chyba skłonie ku espiro. Bo cena w miarę fajna i jakościowo też dobrze wygląda.
-
nick nieaktualnyJeny już 5?!
My dalej na 3, ale dokańczamy i już sru na 4
My testowaliśmy tylko dady, zielone i białe pampersy. Najbardziej podeszły białe, nigdy żadnego nie przesikała. Na noc po kąpieli zakładamy i do rana w nim jest. Żadnych odparzeń ani nic.
Też tak jak u Lexi ok. 5-7 szt dziennie.
Moje kuzynostwo - bliźniaki z początku lutego nadal używają rozmiaru 2. Mimo, że mają już ponad 6kg. Dawno ich nie widziałam, ale podobno 3 mają po kolana
-
No ja jak coś to belle używałam bo super ale te 3 to na nas już wszystkie przymale teraz 4 mam jeszcze cała paczkę i kilkanaście sztuk luzem i nie wiem czy kolejne to już 5 nie będą. A sleep and play jak dla nas chłonne bardzo a wygodniejsze na dzień bo nie takie grube. białe są w oromocji w Tesco i kauflandzie pampersy od wczoraj.