Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze pieczesz mniejszy:) ja z 5-6 jajek. Do suchego patyczka:) ale tez zalezy od piekarnika. A moim zdaniem kluczem do pieknie wyrosnietego rownego biszkoptu jest ibijanie bialek trzepaczka a nie mikserem. Taka sprezynka. Ja taka mam po babci.szara myszka wrote:Godzina?? A widzisz ja zawsze pół godziny piekę! I tez wychodza, chce jeszcze kiedyś zrobić prostokątny bo zawsze tylko okrągły robilam
-
dziewczyny help mój rogal do karmienia lada dzień dokona żywota, odkształcił się i to wypełnienie w srodku takie jakby kuleczki się zgniotły i prawie ich nie ma ;/ ma któraś może rogal z innym wypełnieniem nie kulkowym i może podesłać linka lub firmę, bo muszę na gwałt zakupić17/2/2016 B
11/3/2018 I -
O cześć Szara myszko ja nie wiem mi biszkopt zawsze się dopiecze ale zawsze trochę opada. A przy użyciu kakao to na bank bo ciasto ciezsze i nigdy nie rzucalam ciadtem. No i jeszcze to jaki piekarnik bo ja pieke w gazowym to też inaczej jak w elektrycznym z termoobiegiem. U nas też Myszko butla ale skądś te 8300 musi by c. A było dobrze budził się po 4;30 to teraz ze dwa razy.

-
nick nieaktualnyKochane!
Moja Polencja obchodzi dzisiaj swoje "półurodzinki"
Najcudowniejsze 6mcy pełne radości, wzlotów i upadków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:16
tulipanna, Zosia_wop, Lexi150, Bruśka, Mila920, Tusiaa, L, szara myszka, gorgeous, Kri, natalica06, adelka77, dana222, tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej, jestem marcówką 2016.
Mam pytanie, czy Wasze dzieci w czwartym miesiącu zaczęły budzić się często w nocy, i czy to im przeszło?
Mój synek kładziony spać o 19, od 22 budzi się co godzinę... Przystawiam go do piersi, trochę zje, ale po odłożeniu do łóżeczka marudzi. Noc to ciągła walka. I tak się zastanawiam, czy to skok rozwojowy.
Przepraszam, że wtrącam się w Wasz wątek, ale już nie wiem co robić i wszędzie szukam pocieszenia. -
Polciu dużo zdrówka i uśmiechów!

M+M+? to raczej skok. I poza tym dzieci teraz bardzo intensywnie się rozwijają więc potrzebują więcej jedzonka. Będzie lepiej
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
sto lat dla Polci
m+m moj przesypiał całą noc i się tak zaczął budzić i nie przeszło mu poki co ;/
brusia ja mam rogal z kulkami styropianowymi, lepsze chyba te silikonowe. Ja kupowałam to nie wiedziałam że są różne.
Za tydzień mamy chrzciny więc ten weekend pod znakiem generalnego sprzątania
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D ja też miałam styropianowe i dokupiłam wypełnienie.
Igor dostał dziś do wypróbowania niekapka. Co prawda jest 6+ ale załapał o co chodzi a miał taką radochę że sam może trzymać że szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 12:25
L, Bruśka, gorgeous, Mila920, adelka77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Dumna ja

nie wiem czemu zaczął się budzić, może skok?
w dzień je tak jak jadł