Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szara myszka wrote:Godzina?? A widzisz ja zawsze pół godziny piekę! I tez wychodza, chce jeszcze kiedyś zrobić prostokątny bo zawsze tylko okrągły robilam
-
dziewczyny help mój rogal do karmienia lada dzień dokona żywota, odkształcił się i to wypełnienie w srodku takie jakby kuleczki się zgniotły i prawie ich nie ma ;/ ma któraś może rogal z innym wypełnieniem nie kulkowym i może podesłać linka lub firmę, bo muszę na gwałt zakupić17/2/2016 B
11/3/2018 I -
O cześć Szara myszko ja nie wiem mi biszkopt zawsze się dopiecze ale zawsze trochę opada. A przy użyciu kakao to na bank bo ciasto ciezsze i nigdy nie rzucalam ciadtem. No i jeszcze to jaki piekarnik bo ja pieke w gazowym to też inaczej jak w elektrycznym z termoobiegiem. U nas też Myszko butla ale skądś te 8300 musi by c. A było dobrze budził się po 4;30 to teraz ze dwa razy.
-
nick nieaktualnyKochane!
Moja Polencja obchodzi dzisiaj swoje "półurodzinki"
Najcudowniejsze 6mcy pełne radości, wzlotów i upadków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 09:16
tulipanna, Zosia_wop, Lexi150, Bruśka, Mila920, Tusiaa, L, szara myszka, gorgeous, Kri, natalica06, adelka77, dana222, tysiaa93, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej, jestem marcówką 2016.
Mam pytanie, czy Wasze dzieci w czwartym miesiącu zaczęły budzić się często w nocy, i czy to im przeszło?
Mój synek kładziony spać o 19, od 22 budzi się co godzinę... Przystawiam go do piersi, trochę zje, ale po odłożeniu do łóżeczka marudzi. Noc to ciągła walka. I tak się zastanawiam, czy to skok rozwojowy.
Przepraszam, że wtrącam się w Wasz wątek, ale już nie wiem co robić i wszędzie szukam pocieszenia. -
sto lat dla Polci
m+m moj przesypiał całą noc i się tak zaczął budzić i nie przeszło mu poki co ;/
brusia ja mam rogal z kulkami styropianowymi, lepsze chyba te silikonowe. Ja kupowałam to nie wiedziałam że są różne.
Za tydzień mamy chrzciny więc ten weekend pod znakiem generalnego sprzątaniavayn lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D ja też miałam styropianowe i dokupiłam wypełnienie.
Igor dostał dziś do wypróbowania niekapka. Co prawda jest 6+ ale załapał o co chodzi a miał taką radochę że sam może trzymać że szok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 12:25
L, Bruśka, gorgeous, Mila920, adelka77, vayn lubią tę wiadomość