Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa to oóglnie jestem strasznie najechana ostatnio. Ta się budzi co 1,5h w nocy, w dzień też ciągle płacze i płacze. Teraz dzowni teściowa, że jej brat z żoną przyjechali i przyjdą z upominkiem zaraz do Poli. Mówię, że dopiero co ją uspałam, oj tam to ją obudzimy bo chcę się wnusią pochwalić
-
hahaha zabiłabym tesciową na Twoim miejscu. juz by wiecej razy nie przyszła.
Tusia jak dam mu 90 czy 60 ml i tak ulewa i płacze ze głodny to wiesz nie rozgryziesz go. a dostaje 120 a niby powinien 150 juz pic wg tabeli ale tez lekarka mowiła zeby na tabelki nie patrzec. wrociłam z nim wniosłam go na 3 pietro na reku i nadal spi. bytla miaął byc 45 minut temu. ... -
Dziewczyny czy zawsze ubieracie pod ciuszki body czy zakladacie np spodnie i bluzkę na pampersa i bez bodziaka pod spodem ? Mi się młoda poci jak ma za dużo warstw na plecach. Mamy tyle ładnych bluzeczek i leżą w szafie bo młodej zakładam bodziaki .
-
Vayn nie wpusciła bym do domu
udawałabym ze mnie nie ma hahah
dzwonek zdemontowac zeby nie dzownił
Brusia no właśnie ciezko rozgryźć te nasze dziecimój powinien lada chwila 180ml pić bo tak pisze na opakowaniu
hehehe nie bede na siłe mu wciskac bo poźniej sie z nim mecze a i tak sie mecze bo okropny jest. PO ka[pieli nie chce spac. Nie chce lezec w łóżeczku drze sie i nie wiem czy bo niechce sam lezec czy ze chce mu sie odbic. Z reguły tak komunikuje że mu źle i trzeba wziac ale nie zawsze mu sie odbije jak go wezme wiec nie wiem czy nie wymusza na mnie. Jak sie jasno robi nad ranem i jest po jedzeniu nie chce zasnac sam. W łózeczku mu źle i brzeczy, popłakuje, pokrzykuje , ze mna w łózku tez mu źle w koncu go na poduszcze ululam i zasypia niby ze mna i potrafi go obudzic odbicie . Biore go a on beka no przesada i juz niechce zasnąc
Adelka mam takie same obawyi dlatego tez ubieram body a pełno koszul i koszulek w szafie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 14:26
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
adelka77 wrote:Dziewczyny czy zawsze ubieracie pod ciuszki body czy zakladacie np spodnie i bluzkę na pampersa i bez bodziaka pod spodem ? Mi się młoda poci jak ma za dużo warstw na plecach. Mamy tyle ładnych bluzeczek i leżą w szafie bo młodej zakładam bodziaki .
-
Ale piękne Vayn! Dawaj linka
Też kupię
Nasz Młody je teraz 5 razy dziennie po 150 ml i trochę się martwię że za mało płynów bo oczywiście nie za bardzo chce coś innego pić ;/ W dzień co 4 godziny już je. Sam tak sobie jakoś wydłużył przerwy. Chyba pomału będziemy 180 robić.
Ja też jakoś do bodziaków bardziej przekonana. Ale już czasami zakładam bluzeczki -
ja od maja nie zakładam bluzki i body, poza tym wg mnie gorsze są spocone plecy w dwóch warstwach niż gołe plecy.
Vayn jak mnie wkurza takie gadanie, albo mądrowanie się, że dziecko jak chce spać to śpi. Wszyscy są najmądrzejsi a uważają, że dziecko to maszynka do frytek, wciskasz guzik i robi co chcesz ;/tulipanna lubi tę wiadomość
-
Mojemu prawie 4 miesięcznemu chrześniakowi wyszedł ząb, jak to śmiesznie wyglada taki kawałeczek zęba wystaje, a jakie to ostre jest, zapewne czuć przy kp.
Ja w co bym nie ubrała w te upały to i tak siemega spoci. A przebieranie dzieci jak sie tak spocą?
-
dana222 wrote:Mojemu prawie 4 miesięcznemu chrześniakowi wyszedł ząb, jak to śmiesznie wyglada taki kawałeczek zęba wystaje, a jakie to ostre jest, zapewne czuć przy kp.
Ja w co bym nie ubrała w te upały to i tak siemega spoci. A przebieranie dzieci jak sie tak spocą? -
adelka77 wrote:Jakoś mam obawy że podnosząc małą czy trzymając na rękach gołe plecy będą na wierzchu.
sama bluzeczka jest ok przecież w moment jej nie przewieje. Poza tym chyba tylko w pl mamy takie przewrażliwienie na punkcie uszu i przewiania