Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalica u nas też szybki przeskok z 56 na 68. Z 62 wyrosła z prędkością światła. Ciekawe jak będzie z 74 bo trochę tego rozmiaru mam.
Dziewczyny znowu mam dylemat i pytanie. Na zimę kurtka czy pajac/kombinezon. Moja nie znosi kombinezonow i na samo wspomnienie nam ciarki. Co zimą będziecie zakładać szkrabom ? -
Kuba tez nosi 68 ale juz tak na styk a 74 jeszcze za duze . pajaców w ogóle nie uzywam
D dobrze ze udało wam sie przełozyc w knajpiedobrze ze teraz powiedział . rownie dobrze mógłby dzien przed a wtedy przewalone
aaa i najwazniejszego nie napisałamKuba sie przekrecił dzisiaj na brzuch
postepy robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 21:39
adelka77, Lexi150 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
adelka77 wrote:Natalica u nas też szybki przeskok z 56 na 68. Z 62 wyrosła z prędkością światła. Ciekawe jak będzie z 74 bo trochę tego rozmiaru mam.
Dziewczyny znowu mam dylemat i pytanie. Na zimę kurtka czy pajac/kombinezon. Moja nie znosi kombinezonow i na samo wspomnienie nam ciarki. Co zimą będziecie zakładać szkrabom ? -
Tusiaa wrote:Kuba tez nosi 68 ale juz tak na styk a 74 jeszcze za duze . pajaców w ogóle nie uzywam
D dobrze ze udało wam sie przełozyc w knajpiedobrze ze teraz powiedział . rownie dobrze mógłby dzien przed a wtedy przewalone
aaa i najwazniejszego nie napisałamKuba sie przekrecił dzisiaj na brzuch
postepy robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 21:43
-
Natali moze musi miec cos za co sie złapac
na poczatku Kuba nie mógł sobie poradzic i łapał krawedz maty i sie przekrecił. pózniej próbował i mu nie wyszło a głowe ostro zadzierał do góry i w końcu tak szybko fiknał ze nie wiedziałam kiedy to zrobił
Kubuś
-
natalica06 wrote:Ja mam śpiwór do wózka wiec kupiłam takie dresowe śpiochy grube można tak powiedzieć i kurtkę zwykła ocieplana. Mysle ze wystarczy jak u nas w zimę temp. Koło 0
Malgosia ze śpiwora wyrosła ale kupię nowy i chyba kombinezon sobie też podarujemy. Rozejrze się za jakąś kurtką. -
Nie straszcie mnie z tym przekladaniem! Nam ksiądz kazał przyjść po prostu na tydzień przed i spisać wszystko na chrzest ale ja zapobiegawczo chcę pójść ustalać na 2 tyg przed. Hehe. No bo się właśnie boję, że data mu nie podpasuje
a zaproszenia rozdane juz dawno...
A odnośnie smyka to się wkurzyłam tym -20%, bo parę dni wcześniej zamówiłam za 150 Zł.wrrr. My nosimy 68 , czasem 74 a ze smyka z cool club to te rozmiary są większe niż normalnie, czasem wydaje mi się, że o jeden rozmiar -
adelka77 wrote:Natalica a na czym kladziesz Blanke ? U nas największe postępy były na dywanie i piluszce.
Małgosia długo nie chciała leżeć na brzuszku a teraz uwielbia na brzuszku i smiga w obie stron na brzuch i na plecki. No i siadać powoli zaczyna. -
Kri nasz Igor już ładnie się chichra ale do niedawno bardzo rzadko mu się zdarzało. A teraz czasami wystarczy do niego gadać.
a brzmi to trochę jakby się krztusił ale tak zabawnie.
Adelka ja też lubie hm-owskie ubranka.
Ja raczej kombinezon odpuszczę. Tym bardziej że mały będzie miał przecież nóżki zasłonięte w spacerówce. Przy takim starszaczku to już ciężko z kombinezonem. Ale na razie jeszcze nic nie mam. Na późną jesień mam taką sztruksową kurteczkę ale na zimę już się nie będzie nadawać. A już po roczku na wiosnę kupię Młodemu taką bluzę softshell. Kuzynki mi polecały. -
A ja do pajacy też nie byłam przekonana. W zasadzie w ogóle nie zakładałam ale teraz Igor ze wszystkiego się wykopywał. Czy to kocyk czy kołderka i jak się w nocy budził to miał zimne nóżki i rączki bo okno zostawiamy otwarte. Wię pajac jak znalazł. Nie uciska a mu ciepło. I niczym już nie przykrywam.