Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natalica nic się nie martw jsk już córcia zalapie o co chodzi to aż Cię zadziwi. A na boczki się przekreca ? Malgoska to mały śmieszek. W głos się śmieje od trzeciego miesiąca. Teraz widzę że trochę spowazniala. Już nie zawsze i nie każdemu rozdaje uśmieszki.
-
nick nieaktualnyA dziewczyny wyobraźcie sobie, że dzisiaj 5h spacerowaliśmy w deszczu. Ma£żu podjarał się.pokemonami i nawet deszcz mu nie straszny. Całe miasto zleźliśmy bo on lapał pokemony.
Tak to spacery z tatusiem 30 minutowe bo biednego nóżki bolały.
Edit. Stópka goła musi być. Nie wiem czemu zdjęcie odwróciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:36
Tusiaa, Lexi150, dana222, Mila920, d84, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:A ja do pajacy też nie byłam przekonana. W zasadzie w ogóle nie zakładałam ale teraz Igor ze wszystkiego się wykopywał. Czy to kocyk czy kołderka i jak się w nocy budził to miał zimne nóżki i rączki bo okno zostawiamy otwarte. Wię pajac jak znalazł. Nie uciska a mu ciepło. I niczym już nie przykrywam.
U nas do spania super sprawdza się spiworek. Chyba że jest gorąco to body plu galotki lub wlasnie cienki pajac.
-
Ja jej tak robię od dawna ona jest taka cwana, tak się wygnie zza głowy ja sięgnie, na boki się przekręca, jak ja kładę na przewijak a za jej głową są różne akcesoria dla niej to w 3 sekundy ma coś z lapce ale przekręcić się zapomnij. Jak się z nią turlam to się śmieje na głos tak jej się podoba, ale sama się turlac po co. Skubana obejrzy się co ma nad głową sięgnie to ręką a się nie przekrecił, bo po bokach jak jej kładę zabawki to dla niej żaden problem jak nie sięgnie to tyłkiem na plecach "podjedzie".adelka77 wrote:Natalica kladź często córcię na podłodze na macie czy na kocu. Połóż jej z boku ulubioną zabawkę. Niech dziewczyna sięga do niej. Zmieniaj strony układania zabawek. Raz lewa raz prawa. Raz wyżej raz niżej.
-
Natali nie ma tego złego
twoja już pelza na tyłku . Nie martw się z dnia na dzień może postęp zrobić . Dzisiaj narzekasz a jutro może się już przektecac. A może spróbuj jej dalej zabawki położyć żeby nie dała rady sięgnąć ręką bez problemu. niech się kobietka wysili 
Kuba w łóżeczku chciał się przekręcić chyba na brzuch , zloscil się ale jak mu powiedxiiakam że ma za mało miejsca i się nie przekreci to odwrócił się na plecy i tak zasnął
Mój się wykopuje jak się rozbudza i głodny jest a tak to ma zawinięte pod nogami wszystko jak ojciec i mu ciepło w stopki
Bahn gdzie kupiłaś Polci taka kostkę ? I za ile ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:33
Kubuś

-
U nas tez stopa albo noga musi wystawać,. Że spacerówki najlepsze jest to ze ma ten pałąk i można nogi zakładaćvayn wrote:A dziewczyny wyobraźcie sobie, że dzisiaj 5h spacerowaliśmy w deszczu. Ma£żu podjarał się.pokemonami i nawet deszcz mu nie straszny. Całe miasto zleźliśmy bo on lapał pokemony.
Tak to spacery z tatusiem 30 minutowe bo biednego nóżki bolały.
Edit. Stópka goła musi być.
matko jak te dzieci nam rosną niedawno była dyskusja co lepsze sn czy cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:36
-
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Dzień dobry Lutówkom i ich słodkim dzieciaczkom

Dziewczyny, ja z lutego niestety odpadam, ale juz tez jestem mamą
14.07.2016 na świat przyszła Marysia, 3200g, 56cm i dostała 10 pkt Apg.
Jestem zakochana i przeszczesliwa.
A was regularnie podczytuje, bo skarbnica wiedzy tu u was
Pozdrawiamy
Wielkie gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Młody nie przekonał się do spiworka.
Igor czasami jeszcze zasypia na plecach ale i tak w nocy na brzuch się przewraca. A już tak wędruje w łóżeczku, że ostatnio w nocy jak się budzi to śpi w poprzek i to przy samym wezglowiu. Ni cholery nie wiem jak on to robi. A jeszcze ostatnio wsadził rękę pomiędzy materac a ochraniacz i tak sobie spiochal.
Dzisiaj Synuś mój w ogóle był taki grzeczny jak nigdy. Poszliśmy do restauracji na obiad to siedział pięknie w wózku a później zasnął tak więc w spokoju zjedliśmy obiadek. A po południu wyszliśmy z siostrą męża na piwko i też siedział grzecznie.
A z nóżkami też tak mamy. W spacerowce pałąk to najlepsze miejsce:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:09
-
A moj jak sie przekręcał bez problemu tak teraz mu sie nie chce, tak jakby za ciężki sie zrobił. W ogole to przybrał sporo w ostatnim czasie.
Lexi dzieki za info o smyku, oczywiście nie pohamowałam sie i cos zamówiłam, choć juz problem był z rozmiarówka

-
Dziewczyny z innej beczki - planujecie kolejne ciąże?
ja bardzo bym chciała, a po cesarce gin każe az 2 lata czekac.. i czasem mi tak smutno, ze to jeszcze tyle czasu musi minąć..
I czy na Wasze oko to może być reakcja po brokule czy może kontaktowka? Bo ostatnio często bywam u mamy, a tak nie wszystko poprane w bobini no i wiadomo wiecej osob go nosi, a moja mama czesto zapomina, ze nie powinna sie perfumowac
. Nie wiem czy wprowadzać dalej jedzonko czy poczekać. Lekarka mi kazala zastąpić juz jedno karmienie mleczkiem na pokarm stały ze względu na jego ulewanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:21

-
vayn - Jasiek też zawsze musi mieć nogę w górze - inaczej nie zaśnie, jeśli nie położy sobie nogi na mnie.

Mila920 - mi lekarz powiedział, że nie widzimy się wcześniej niż za 2 lata, więc po roku można już się starać
U nas wiele zależy od sytuacji finansowej, ale zrobię wszystko, aby za szybko nie iść do pracy, bo potem nie będzie dobrego czasu na drugie dziecko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:19
-
Miła po tym krzykaczu mi się odechcialo. Przez ciążę straciłam możliwość kilku awansow bo musiałam być na zwolnieniu. Teraz wrócę i się boję co dalej. Zobaczymy. A co do wysypki to ciężko określić ostatnio Jagoda miała taką samą na oko wysypke co jasiek a wyszło co innego. Ciężko coś stwierdzić.

-
Ja chciałabym zajść w ciążę jeszcze zanim wrócę do pracy a też jestem po cc. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Co do wysypki to najlepiej poczekać i nic przez jakiś tydzień nie dawać. Albo do momentu kiedy nie zejdzie. -
nick nieaktualnyEh płakać mi się chce...
Byliśmy na szczepieniu, Pola waży 6,5kg, w ciągu miesiąca NIC nie przybrała.w ciągu ostatnich 3 miesięcy 700g. Zaraz po szczepieniu wysłali nas na morfologię.
Ja dostałam zjeby, że nie mam już pewnie pokarmu i mam się nie bawić w smaki co 3 dni tylko od razu zupę dawać...no przykro mi ;(
Edit
31.05 6200
09.06 6500
18.07 6500
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:32
-
mi lekarz powiedział żeby z zajściem poczekać rok i planuję iść do niego w listopadzie/grudniu na totalny przegląd czy wszystko ok i od lutego działamy.
Mam tylko nadzieję że mnie z roboty nie wywalą bo umowa mi się kończy z końcem roku. Al i tak postanowiliśmy że robimy 2gie od razu najwyżej będziemy kombinować po znajomych zatrudnienie i L4 od razu żeby z małym miał kto siedzieć
tą kostkę tez mam fajna jest, ale w moim rossmanie była po 14złWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:35
17/2/2016 B
11/3/2018 I