Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natalica nic się nie martw jsk już córcia zalapie o co chodzi to aż Cię zadziwi. A na boczki się przekreca ? Malgoska to mały śmieszek. W głos się śmieje od trzeciego miesiąca. Teraz widzę że trochę spowazniala. Już nie zawsze i nie każdemu rozdaje uśmieszki.
-
nick nieaktualnyA dziewczyny wyobraźcie sobie, że dzisiaj 5h spacerowaliśmy w deszczu. Ma£żu podjarał się.pokemonami i nawet deszcz mu nie straszny. Całe miasto zleźliśmy bo on lapał pokemony.
Tak to spacery z tatusiem 30 minutowe bo biednego nóżki bolały.
Edit. Stópka goła musi być. Nie wiem czemu zdjęcie odwróciło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 14:36
Tusiaa, Lexi150, dana222, Mila920, d84, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:A ja do pajacy też nie byłam przekonana. W zasadzie w ogóle nie zakładałam ale teraz Igor ze wszystkiego się wykopywał. Czy to kocyk czy kołderka i jak się w nocy budził to miał zimne nóżki i rączki bo okno zostawiamy otwarte. Wię pajac jak znalazł. Nie uciska a mu ciepło. I niczym już nie przykrywam.
U nas do spania super sprawdza się spiworek. Chyba że jest gorąco to body plu galotki lub wlasnie cienki pajac.
-
adelka77 wrote:Natalica kladź często córcię na podłodze na macie czy na kocu. Połóż jej z boku ulubioną zabawkę. Niech dziewczyna sięga do niej. Zmieniaj strony układania zabawek. Raz lewa raz prawa. Raz wyżej raz niżej.
-
Natali nie ma tego złego
twoja już pelza na tyłku . Nie martw się z dnia na dzień może postęp zrobić . Dzisiaj narzekasz a jutro może się już przektecac. A może spróbuj jej dalej zabawki położyć żeby nie dała rady sięgnąć ręką bez problemu. niech się kobietka wysili
Kuba w łóżeczku chciał się przekręcić chyba na brzuch , zloscil się ale jak mu powiedxiiakam że ma za mało miejsca i się nie przekreci to odwrócił się na plecy i tak zasnął
Mój się wykopuje jak się rozbudza i głodny jest a tak to ma zawinięte pod nogami wszystko jak ojciec i mu ciepło w stopki
Bahn gdzie kupiłaś Polci taka kostkę ? I za ile ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:33
Kubuś
-
vayn wrote:A dziewczyny wyobraźcie sobie, że dzisiaj 5h spacerowaliśmy w deszczu. Ma£żu podjarał się.pokemonami i nawet deszcz mu nie straszny. Całe miasto zleźliśmy bo on lapał pokemony.
Tak to spacery z tatusiem 30 minutowe bo biednego nóżki bolały.
Edit. Stópka goła musi być.matko jak te dzieci nam rosną niedawno była dyskusja co lepsze sn czy cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 22:36
-
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Dzień dobry Lutówkom i ich słodkim dzieciaczkom
Dziewczyny, ja z lutego niestety odpadam, ale juz tez jestem mamą
14.07.2016 na świat przyszła Marysia, 3200g, 56cm i dostała 10 pkt Apg.
Jestem zakochana i przeszczesliwa.
A was regularnie podczytuje, bo skarbnica wiedzy tu u was
Pozdrawiamy
Wielkie gratulacje i wszystkiego dobrego dla WasSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Młody nie przekonał się do spiworka.
Igor czasami jeszcze zasypia na plecach ale i tak w nocy na brzuch się przewraca. A już tak wędruje w łóżeczku, że ostatnio w nocy jak się budzi to śpi w poprzek i to przy samym wezglowiu. Ni cholery nie wiem jak on to robi. A jeszcze ostatnio wsadził rękę pomiędzy materac a ochraniacz i tak sobie spiochal.
Dzisiaj Synuś mój w ogóle był taki grzeczny jak nigdy. Poszliśmy do restauracji na obiad to siedział pięknie w wózku a później zasnął tak więc w spokoju zjedliśmy obiadek. A po południu wyszliśmy z siostrą męża na piwko i też siedział grzecznie.
A z nóżkami też tak mamy. W spacerowce pałąk to najlepsze miejsce:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:09
-
A moj jak sie przekręcał bez problemu tak teraz mu sie nie chce, tak jakby za ciężki sie zrobił. W ogole to przybrał sporo w ostatnim czasie.
Lexi dzieki za info o smyku, oczywiście nie pohamowałam sie i cos zamówiłam, choć juz problem był z rozmiarówka
-
Dziewczyny z innej beczki - planujecie kolejne ciąże?
ja bardzo bym chciała, a po cesarce gin każe az 2 lata czekac.. i czasem mi tak smutno, ze to jeszcze tyle czasu musi minąć..
I czy na Wasze oko to może być reakcja po brokule czy może kontaktowka? Bo ostatnio często bywam u mamy, a tak nie wszystko poprane w bobini no i wiadomo wiecej osob go nosi, a moja mama czesto zapomina, ze nie powinna sie perfumowac. Nie wiem czy wprowadzać dalej jedzonko czy poczekać. Lekarka mi kazala zastąpić juz jedno karmienie mleczkiem na pokarm stały ze względu na jego ulewanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:21
-
vayn - Jasiek też zawsze musi mieć nogę w górze - inaczej nie zaśnie, jeśli nie położy sobie nogi na mnie.
Mila920 - mi lekarz powiedział, że nie widzimy się wcześniej niż za 2 lata, więc po roku można już się staraćU nas wiele zależy od sytuacji finansowej, ale zrobię wszystko, aby za szybko nie iść do pracy, bo potem nie będzie dobrego czasu na drugie dziecko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:19
-
Miła po tym krzykaczu mi się odechcialo. Przez ciążę straciłam możliwość kilku awansow bo musiałam być na zwolnieniu. Teraz wrócę i się boję co dalej. Zobaczymy. A co do wysypki to ciężko określić ostatnio Jagoda miała taką samą na oko wysypke co jasiek a wyszło co innego. Ciężko coś stwierdzić.
-
Ja chciałabym zajść w ciążę jeszcze zanim wrócę do pracy a też jestem po cc. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Co do wysypki to najlepiej poczekać i nic przez jakiś tydzień nie dawać. Albo do momentu kiedy nie zejdzie. -
nick nieaktualnyEh płakać mi się chce...
Byliśmy na szczepieniu, Pola waży 6,5kg, w ciągu miesiąca NIC nie przybrała.w ciągu ostatnich 3 miesięcy 700g. Zaraz po szczepieniu wysłali nas na morfologię.
Ja dostałam zjeby, że nie mam już pewnie pokarmu i mam się nie bawić w smaki co 3 dni tylko od razu zupę dawać...no przykro mi ;(
Edit
31.05 6200
09.06 6500
18.07 6500Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:32
-
mi lekarz powiedział żeby z zajściem poczekać rok i planuję iść do niego w listopadzie/grudniu na totalny przegląd czy wszystko ok i od lutego działamy.
Mam tylko nadzieję że mnie z roboty nie wywalą bo umowa mi się kończy z końcem roku. Al i tak postanowiliśmy że robimy 2gie od razu najwyżej będziemy kombinować po znajomych zatrudnienie i L4 od razu żeby z małym miał kto siedzieć
tą kostkę tez mam fajna jest, ale w moim rossmanie była po 14złWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 09:35
17/2/2016 B
11/3/2018 I