Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
] jak niekapki to i my ps ta plama na brzuchu to od leżenia matka prasowala a dziec slinil się na macie
aby nie było że oferma do picia. mały ma zdecydowanie za dużo ciuchów samych bluzek chyba z 20 wyprasowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 21:44
Tusiaa, vayn, d84, Lexi150, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
dana222 wrote:Ja wypracowałam dzisiaj tylko 3 rzeczy, ale za to odwiedziliśmy prababcie i pomogłam mojej mamie zaprawić ogórki. Po wszystkim oznajmiła mi ze w środę ciąg dalszy, och. Natalica zjadłabym cos upieczonego hmm
dana222 lubi tę wiadomość
-
Kupujecie ubranka w 5 10 15? Ja zamówiłam body i maja mega szerokie rękawy. Mała wyglądala w tym jak nieboskie stworzenie
zamawialam niestety przez neta ale krawcowa na szczęście mi to naprawila. Ale jakby ktoś mial chęć to nie polecam tego sklepu !!jak wiem ze mama ma przyjechać to tez jej zbieram z całego tygodnia prasowanie :- D w ogóle ja nie wiem jak ona to robi ze jak przyjedzie to mi poprasuje, obiadów w słoiki narobi i jeszcze się dzieckiem zajmie :-]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 19:29
-
Czesc Laski! Jagoda dzis zaczela sie przekreca na drugi bok i przyjmuje pozycje czworacza. Posadzona siedzi,siedzi w wanience trzyma sie brzegow i tak sie kapie. I dzis zaczela zgrzytać zebami/dziaslami:) matko jaki to dzwiek!
az ciary przechodza:)
W srode idIemy do alergologa,bo na szyjce i bokach nadal ma te krostki tylko juz nie zaognione czerwone a takie suche sie to zrobilo. -
nick nieaktualnyEh laski nie sądziłam, że złapanie siusiu do woreczka to takie wyzwanie
Rano małż tak zakleił, że wsio bokiem poszlo. Mi się udało złapać troszkę - reszta oczywiście uciekła, ale Polcia potraktowała woreczek tez kupką także no
Na jutro kupuję 10 woreczków. -
Hej dziewczyny biorę się za odchudzanie, bo kp juz nie pomaga i waga stoi..no i brzuch tez rozciagniety. Jakie ćwiczenia polecacie? Planuje ćwiczyć okolo 3-4 razy w tygodniu, a pozostałe dni rower lub bieganie. Wiadomo życie zweryfikuje, bo wątpię żeby moje dziecko codziennie szło grzecznie spać, żeby mama mogła poćwiczyć. Zaczęła już któraś z Was ćwiczenia po cc? Co polecacie?
-
Matko co za noc pobudka o 00, 2, 4 dostał wczoraj zupę zjadł cały słoik i dziś co brzuch bolał i kupy zrobić nie mógł już się budził to dostawał mleko a to jednak nie o to chodziło. Czopek nie pomógł i masaże nawet brzuszki i dopiero termometr ledwo żyję on odsypia ale ja zasnąć nie mogę. Tragedia. Myślę co posprzątać ale jak on śpi to i tak za wiele nie mam co robić.
-
tulipanna wrote:Ja kupowalam w empiku juz dawno i jestem bardzo zadowolona,sa rysunki z roznych dziedzin zycia. Ja mam takie 3m+
-
Mila920 wrote:Hej dziewczyny biorę się za odchudzanie, bo kp juz nie pomaga i waga stoi..no i brzuch tez rozciagniety. Jakie ćwiczenia polecacie? Planuje ćwiczyć okolo 3-4 razy w tygodniu, a pozostałe dni rower lub bieganie. Wiadomo życie zweryfikuje, bo wątpię żeby moje dziecko codziennie szło grzecznie spać, żeby mama mogła poćwiczyć. Zaczęła już któraś z Was ćwiczenia po cc? Co polecacie?
teraz mam lenia
ale ja po sn jestem.
A tak wogle to polecam ćwiczenia aerobowe rano, przed śniadaniemnp. Orbitrek jak masz możliwość.
A u nas zaczęło się to co pisałyście - jak spanie było od 21 do 5 rano tak teraz jest dodatkowa pobudka koło 2 i wogle w nocy wierci się i stęka przez sen. Juz tak zostanie czy powróci mój śpioch?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 11:04
-
ja mam jeszcze 3-6 miesięcy są kolorowe owieczki i gwiazdki a te części ciała i czynności np. dzidziuś śpi to ja mam że od 6+. Te książeczki muszę Blance dość mocno trzymać, bo ona od patrzenia na nie to woli strony przekładać i już nie raz porysowała sobie nos jak się zagapiłam